SADIS - RELITI HIDUP ANAK ORANG BERADA VS ANAK ORANG MISKIN
Home » » SADIS - RELITI HIDUP ANAK ORANG BERADA VS ANAK ORANG MISKIN

SADIS - RELITI HIDUP ANAK ORANG BERADA VS ANAK ORANG MISKIN

21 Comments
#Realiti!

21 comments:

  1. buat duit dgn cara mudah

    http://www.youtube.com/watch?v=coWztbdPnWQ

    atau dapatkan maklumat lanjut di

    https://www.facebook.com/DuitPasifInspiredLivingApps

    ReplyDelete
  2. perghh mendalam siak maksod..terbaek

    ReplyDelete
  3. Skang x kesah ank kampung ke x..aku budak bndr, kwn aku budak2 kampung kaye je aku tgk diorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tak bace entry dgn betul ke? admin tulis kat atas realiti hidup anak orang berada vs anak orang miskin bukannya realiti hidup anak orang bandar vs anak orang kampung. kena faham betul2 maksudnya....

      Delete
    2. entahnyer... baca tu biar celik..

      Delete
  4. kesenangan menyebabkan seseorang menjadi sampah. tiada kenangan manis dpt dikenang. hidup boring. kawan byk hipokrik. awek tak setia. terdedah dgn kesongbongan.kurang perhatian ibu bapa(yg kaya biasanya pg ptg mlm sibuk bekrja 24 jam). tgk..sy tak kaya. tapi senang balik rmh nampak muka ibu. ptg2 borak dgn ayah. bergurau bergaduh dgn abang2. kwn2 tak tinggal time pokai sbb diorang tak harapkan apa2 pun dr saya. mmg ssh nk beli brng2 tapi sungguh gembira biarpun dlm rm 150 je. nanti besar belajar la sungguh. jadi engineer ke. drpd kita bangga dgn parents baik parents bangga dgn kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak betul disitu..semoge Allah mudahkn urusan hidup kite n plg pnting di akhirat nnti..:)

      Delete
    2. Agak betul disitu..semoge Allah mudahkn urusan hidup kite n plg pnting di akhirat nnti..:)

      Delete
  5. + anak orang berada nak kawin mak bapak tanggung siap buat grand2 beratus ribu masuk nona TV3 lagi Vs anak orang miskin kahwin kumpul belanja sendiri, buat ala kadar je. Jemput kawan2 dan sanak saudara, x tentu boleh hadir.

    ReplyDelete
  6. ak anak org susah tapi ak hepii ;) yg kaya xsmestinya hepi mcm saya heeeeeee;)

    ReplyDelete
  7. aku xrse sadis. rse beruntung sbb dpt blajar bnyak bnd tntang kehidupan, perasaan n kebahagiaan sebenar lg mendalam. bnyak org dh ad bnyak dpn mata pn masih lagi xbersyukur.

    ReplyDelete
  8. Saya bersyukur dgn apa yang saya ada walaupun apa yang saya miliki semuanya barang terpakai dan saya berbangga kerana harta yang saya ada semuanya hasil dari penat lelah titik peluh saya sendiri walaupun jika dibandingkan dgn harta orng kaya, harta saya tidak seberapa..asalkan apa yang orng kaya rasa, saya pun dapat merasa...

    ReplyDelete
  9. Sadis? Ko gembira ke kalau diorang Sedih?
    Sadis tu orang yang gembira kalau orang lain menderita.

    ReplyDelete
  10. Btul ke fakta mu itu org atas? Tgk kamus ker? Hahah

    ReplyDelete
  11. Saya org sederhana sokong 100%. Belajar la rajin2. Insha Allah berjaya dunia akhirat ^^

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri