Seram : [Video] Rakam Imej Hantu Dalam Kereta Di Lebuhraya Pantai Timur
Home » » Seram : [Video] Rakam Imej Hantu Dalam Kereta Di Lebuhraya Pantai Timur

Seram : [Video] Rakam Imej Hantu Dalam Kereta Di Lebuhraya Pantai Timur

15 Comments

Video di bawah ni didakwa di ambil oleh seorang hamba Allah ni ketika sedang memandu di lebuh raya Pantai Timur. Ramai yang mengatakan video ini fake. Tapi ada jugak yang mengatakan video ini adalah benar. Hanya tuan yang mengupload video ni yang tahu. Korang tengok la sendiri. Kalau tipu, anggap je sebagai hiburan, kalu betol, jaga2 lah ketika lalu kawasan2 keras ni. Iman mesti kuat bro... 


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

15 comments:

  1. semua kuasa Allah... http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  2. Jadahnye.. first thing first apa tujuan die amek video sambil memandu... 2ndly kenapa di memusingkan video cam tu? Nak lawan gangnam style nye views ke... hadoi.. attention seeker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. bawak kereta
      2. rasa x sedap hati
      3. perasan macam ada benda kat blakang tp x berani tengok
      4. sedapkan hati dengan bukak ayat orang mengaji dan berdoa.
      5. cuba rakamkan dengan kamera bahagian belakang kereta
      6. jangan tengok video yang dah dirakam sehingga smpai ke rumah
      7. bertawakal dan teruskan memandu.
      8. setelah sampai rumah, tonton kembali video yang sudah dirakam untuk mendapatkan kepastian.
      9. untuk memastikan tidak terlalu takut, tonton bersama teman2 dan sahabat handai.
      10. pastikan bahawa benda itu adalah benar dan bukan palsu.
      11. setelah pasti, demam dahulu selama 3 hari.
      12. setelah pulih. upload video yang dirakam di dalam internet untuk membolehkan rakyat malaysia yang Bijaksana memberikan pendapat.

      Delete
  3. ceh tu bkn ke cam tudung dia lekat jep kat dlm kete tu

    ReplyDelete
  4. Hanya budak-budak sahaja yang percaya bulat-bulat. aku sokong Nazri Khalid.
    Apa jadahnya buka video camera malam² . pastu pusing²kan camera. wth!
    dan dan baru berzikir ingat tuhan. kelakar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.. cuma bab baru zikir ingat tuhan tu je aku x setuju...

      Delete
  5. mungkin benar kes ni. brader ni tgk cermin belakang and nmpk something, tp brader ni gagahkan diri buat tak tahu je. and dia pn cuba rakamkan kejadian ni dengan enset dia.

    ReplyDelete
  6. aku pause nmpak mcm kain.yang hitam ciput tu ape?ke mmg hantu tu pakai kain kat muke?ke mini hantu?

    ReplyDelete
  7. Jln JB-KL lh admin...bkn LPT...

    ReplyDelete
  8. Mana ada hatu pakai tudung dan bolih direkam. Karut lah...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri