Serius : Bayi Baru Keluar Dari Kandungan Salam Dengan Doktor (3 Gambar)
Home » » Serius : Bayi Baru Keluar Dari Kandungan Salam Dengan Doktor (3 Gambar)

Serius : Bayi Baru Keluar Dari Kandungan Salam Dengan Doktor (3 Gambar)

17 Jan 2013 9 Comments
Sekeping gambar menunjukkan seorang bayi yang baru keluar dari kandungan memegang jari doktor yang menguruskan kelahiran tersebut. Gambar tersebut telah menjadi sebutan orang ramai di Internet. Bayi tersebut diberi nama Nevaeh (terbalikkan Heaven). Gambar ini diambil oleh bapanya selepas doktor tersebut memberitahu bapanya yang bayi tersebut memegangnya seolah-olah ini berterima kasih dengannya.

#COOL!


9 comments:

 1. subhanallah...maha suci Allah..

  ReplyDelete
 2. Salam Hormat

  Tonton 15channel TV seperti HBO, AXN, ESPN, CNN, dsb secara ONLINE melalui PC/Laptop/Smartphone/Tab/Note/Ipad/Iphone dsb di mana2 sahaja asalkan ada line internet.

  Program affiliate skyeTV.com kami mengajak anda menjana income dengan hanya modal RM50 (RM40 income anda RM10 company) sehingga 300K dalam masa hanya 3 bulan sahaja!!!

  Sambil tonton sambil dapat income. Program ini masih baru dan anda masih di kalangan yang terawal.

  Sila hubungi saya secara terus melalui facebook saya http://www.facebook.com/mijie.husain @ call saya mijie : 0199251831 untuk maklumat lanjut.

  ReplyDelete
 3. wow tunggu dia umur empat tahun, nak rogol, by the way, I am pedo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oit kaki rogol ka?? Elu abek itu kote taruk atas batu trus lu belah duwa pake gillet tengok, pastu kasi itu limau nipis sama garam tengok

   Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri