WTF - 6 Gambar Klasik Artis Indonesia Tahun 80an
Home » » WTF - 6 Gambar Klasik Artis Indonesia Tahun 80an

WTF - 6 Gambar Klasik Artis Indonesia Tahun 80an

7 Comments
Flashback ke era-80an dengan artis indonesia era-80an.






Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

7 comments:

  1. kereta paling mahal zaman tu. 4WD.
    Jom buat duit sama-sama & ajak kawan skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  2. Dgn van pon jd.. Xknl pon sape neh.. Kn org bwh kn..

    ReplyDelete
  3. zamn skrng kalu bergmbar macm x cukp kain..
    mahl btol kain skrng kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa,jangan main hentam je.. zaman dulu pun sama je.. tengok je artis Malaysia zaman dulu2.. mana ada guna tudung.. Semuanya ketat2..

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri