WTF : Apa Masalah Dengan Iklan Colgate Di Bawah Ini? (4 Gambar)
Home » » WTF : Apa Masalah Dengan Iklan Colgate Di Bawah Ini? (4 Gambar)

WTF : Apa Masalah Dengan Iklan Colgate Di Bawah Ini? (4 Gambar)

25 Comments
#Tengok dan teliti. Apa yang pelik dalam gambar ni?



25 comments:

  1. Hahha...teruk betul edit kantoi..satu xde telinga..2 terlebih jari..3 dah terlebih tangan..wakakkaka

    VIDEO : Asal Usul Kejadian "Terkejut Beruk"
    PANAS : Panas! Suamiku Hebat
    TERKINI : Biodata dan Gambar Nelydia Senrose - Pelakon Setia Hujung Nyawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edit kantoi? mmg gambar tu dibuat mcm tu sebab nak kaji orang tgk mane dlu.. org akan prasan taik gigi tu lebih dari kecacatan lain dlm gambar.. gile fail bhse inggeris kau.. singgit singgit.. awkwkwkw

      Delete
    2. bodohnye ko ni.. ko reti bace ke taK? betul la ko ni seringgit..

      Delete
  2. Encik Sehinggit, ko tak faham Emglish langsung ke yg nak cakap kantoi edit gambar? Memang tujuan dia nk buktikan yang makanan tersangkut dekat gigi LEBIH DIBERI PERHATIAN dari anggota fizikal..apa la!

    ReplyDelete
  3. Encik Sehinggit, ko tak faham Emglish langsung ke yg nak cakap kantoi edit gambar? Memang tujuan dia nk buktikan yang makanan tersangkut dekat gigi LEBIH DIBERI PERHATIAN dari anggota fizikal..apa la!

    ReplyDelete
  4. Izzul Syazwan Arif, ma'afkanlah Encik Sehinggit tu. Dia bukan tak faham English tapi, kekadang, kefahaman & kebolehan mentafsir sesuatu itu, kita berbeza-beza.
    Mungkin dia tak perasan maksud, itu saja.

    ReplyDelete
  5. Dah nampak tulis Colgate mestilah fokus pada gigi tak sangka tujuan untuk fizikal appearances.

    ReplyDelete
  6. Tipah tertipu...haha..mmg fokus kat gigi jer..

    ReplyDelete
  7. punyalah fokus kt kotoran gigi tu smpai terlupa nk bce mksud iklan ni..HAHAHAHA xD

    ReplyDelete
  8. sape2 yang cipta ad. ni memang genious..

    ReplyDelete
  9. Haha! Gile kreatif diorang ni! xD

    ReplyDelete
  10. encik sehinggit!!! lain kali jangan nak kutuk orang kalau tak pandai cakap inggeris. nak kutuk orang kantoi edit konon. akhirnya sendiri yang kantoi tak faham bahasa inggeris..

    ReplyDelete
  11. Encik sehinggit yang x fhm atau korang yg x fhm bahasa inggeris

    ReplyDelete
  12. Encik dua ringgit5 February 2013 21:23

    ko sume bodoh bangang blake..hahhaha

    ReplyDelete
  13. org atas aku ni bengap ke ape panggil org bodoh. ko tu bengong

    ReplyDelete
  14. the advertising sgt mengujakan...totally agreeeeeddddddd :)

    ReplyDelete
  15. INI SEMUA SALAH PAS BERUKKKK!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. butuh opah ko..butuh ko.. pe plak politik buat kat sni.. butuh

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri