WTF : Artis K-Pop Adalah Ahli Syurga? (Gambar)
Home » » WTF : Artis K-Pop Adalah Ahli Syurga? (Gambar)

WTF : Artis K-Pop Adalah Ahli Syurga? (Gambar)

66 Comments
#Mohon siasat akidah budak ni.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

66 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. dasar bahalol tahap maximum

    ReplyDelete
  3. Apa ke bangang bdk ni..aku pun minat kpop gak tp x de la smpai taksub sgt ngn dorg semua ni..gilerr meroyan

    ReplyDelete
  4. wakakaka..... *GelakTahapGuling2*

    ReplyDelete
  5. kesian..makbapak orang susah budak ni dulu...mak bapak xmampu nak hntr g skola...sbb tu xdpt didikan agama yg secukupnya...BANGANG PUNYA BUDAK....!!!!!

    ReplyDelete
  6. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jimat air mani bleh x.. ramai sangat gurl nak maen ngan aku.. sampai kering da air ak ni ha.. Nokharoom..

      Delete
  7. smoga Allah SWT berikan ptunjuk dan hidayah kt die.. Amin...

    ReplyDelete
  8. padahal die mmng xsuka kpop pn saje nk provoke

    ReplyDelete
  9. pergi facebook cari budak nama misterbiawak evans, sama jugak bangang dengan budak ni.

    ReplyDelete
  10. wakakak bangangggg xD

    ReplyDelete
  11. Mcm la artis kpop tu yg bg dia beras..siap back up dah mcm lagu kpop tu yg besarkan dia..kpop mang sial la.,!

    ReplyDelete
  12. fanatik tahap bodoh kuasa 3..

    ReplyDelete
  13. Tak..maksud budak ni kalau korang trus hina kpop enta apa ni...korang punya pahala berpindah la pada mamat2/minah2 kpop ni..sorang hina dorang brpa byk pahala dorang dpt..bygkan 1dunia hina...jawapnya masuk syurgala mereka tu sebab dapat byk pahala...hahahah! ingat saja cerita pelacur memberi anjing yg kelaparan makanan...
    *think positive...love your brain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... Emende ko cakap ni anon... X de ny nye pahala tu nak berpindah2 ke kaum kafir ni... Lainlah kalau dorang tu Islam... Lagi 1 macam mane plak dorang nak masuk Syurga kalau x masuk Islam... Hadoiiii... Macam2 la budak skrang ni... Pegi bljar agama balik... Instead of love your brain, why dont you learn more bout Islam... Tq...

      Delete
  14. kalau dah namanya bukan islam, xkn ada bau syurga untuk mereka wahai cik adik bangang abadi oiii..

    ReplyDelete
  15. cetek agama pon jgn lah tunjuk sangt nooo... ni nak habaq kt hang islam saja penghuni syurga..
    paham?

    ReplyDelete
  16. korang ni cbe la fham apa yg bdak tu kte. die kte klu krang rmai2 ktuk kpop tu lma2 phala artis kpop tu bnyk la. cbe klu orng ktuk korang msti pahala krang bnykkn? tu la mksud dia. tpi yg part confirm msuk syurga tu kta x tau la. kte yg islam ni pown blum tentu smua boleh msuk syurga

    ReplyDelete
  17. baca la ayat budak tu sampai habis. jangan la nak cari salah and silap orang je. ni mesti korang baca pastu berhenti sampai kat word Syurga tu je kan?

    #aku cakap je bukan nak protect budak tu

    ReplyDelete
  18. adoi... ad lagiii.. ble la nk berkesudahan..hrmm..anak2 mlayu..kalau dah kemaruk dgn budaya luar

    ReplyDelete
  19. Bodoh..babi..anjing..pukimak k pop ahli neraka //dh la kafir..phla aq brpindh ke klau buat mcm ni kt org bkn islam?!?ape kebodoh la korg ni..dh tntu diorg ahli neraka..korg nk jdi ahli nraka mcm diorg gk ke prcaya smpai mcm ni..artis kpop nabi ke ahli syurga?akibt taksub sngt korg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. er...saudara/i..bkn nk ckplakn...bhsa y saudara/i gne 2 mohon tapis ye...krg elok tuk dbce...jgn mrh..hnya mnegur je..:)

      Delete
  20. Banggan punya budak..artis2 pon nk agung2kan kan..sial ko!!!

    ReplyDelete
  21. Nk mampos ape budak nie?

    ReplyDelete
  22. Bangang abadi.....

    ReplyDelete
  23. Of course la k-pop gay.apsal fan kpop menyemak?gi la korea bodoh.kpop sucks!

    ReplyDelete
  24. ape ke bodoh sgt la budak nie ! hahaahaha ! (gelak guling2)

    ReplyDelete
  25. camnie pun ade ke?? taksub giler ko..

    ReplyDelete
  26. pasal kpop akidah boleh lari.bodo pnyer budak.mak bapak x ajar ker?

    ReplyDelete
  27. bdk2 skang byk yg dh rosak.. blaja Agama just nk lulus exam., bkn nk Amalkn dlm idup..

    ReplyDelete
  28. kutuk k-pop kita masuk neraka .. wakakakakakakakakakakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo la mol.fm asyik ko je komen

      Delete
  29. bab yg dia ckap org yg kena kutuk dpat pahala tuu dah btoi dah tp problemnya org kapiaq kena kutuk dpt gak ka pahala,lg satu kpop tuu ada ka yg Islam,and then org kapiaq buleh masuk syurga ka??
    blajaq agama tp x habeh budak nih

    ReplyDelete
  30. abah kau ajar kutuk k-pop masuk neraka. abah ko artis k-pop ke

    ReplyDelete
  31. bangang abadi

    ReplyDelete
  32. Akidah dah out abis ni

    ReplyDelete
  33. bdk ni mmg NOKHOROM!!!!!

    ReplyDelete
  34. kunci nak masuk Syurga adalah dengan mengucap dua kalimah syahadah, orang yang tidak mengucap syahadah bererti dia tidak mengaku dan tidak redha Allah sebagai tuhannya,, jadi camne nak masuk syurga kalau tak mengucap?? takkan setakat buat baik je,,,

    ReplyDelete
  35. pe kes nan budak ni..

    ReplyDelete
  36. yoo gado-2 paa
    masalahnya disini budx tu mmg bengong
    korang kutuk dya lgy dpt dosa

    #ad otak pkai , toksah kutuk-2 nasihat cara baekk
    ape kahh??
    terserlah kebodohann

    ReplyDelete
    Replies
    1. org atas aku ni msty peminat k-:poop: gak..hahah

      Delete
  37. kapir mane masok syurga bodo..kenape la kau nie..malu nye la law mak bapak kau nampak bende nie *facePalm*

    ReplyDelete
  38. eh bsing je korng sume..bio la dye dgn banggang nye..yg pasti ada antara korng ni law dpt minah k-pop jilat gak pepek diorng smpai kering xgtu?hawhawhaw

    ReplyDelete
  39. kalau kita kutuk orang pahala kita akan berpindah kepada orang yang dikutuk. Kalau korang kutuk2 budak, pahala korang akan pindah kebudak ni. Kalau kes ni pahala orang yang mengutuk akan berkurang. Lama2 tinggal sikit jer... Jadi kita janganlah kutuk-mengutuk... Manusia2.. Maka, kalau ada yang buat salah kita perlu tegur. BUKAN KUTUK!!

    ReplyDelete
  40. yg ko kate budak 2 bengong, bkn ko pn kutuk die ye?ko dok kate org yg mrah bdk ni bodoh,bkn ko ke yg lg bodoh??nak ckp org pun, tgk diri 2 skit...bajet ko baik tapi terserlah ko sama bengong dgn budak 2...

    ReplyDelete
  41. EI.. GILER.... x abih2, k-pop tu kapiak lerrrr... mne diorg dpt pahale, cme kite yg ISLAM ni dpt dose bb mengutuk....

    ReplyDelete
  42. KPOP = KPORN !!! plastik lelaki wanita sama je plastik...puiiiihhh!!!

    ReplyDelete
  43. why so bangang???k-pop bole bawak ko ke neraka bangang..

    ReplyDelete
  44. maafkan la dia. tahap perkembangan mental dia kurang memberangsangkan.

    ReplyDelete
  45. Gilak~ agak2 le.. kalo n mentel pon.. sah2 artis2 tu pon x nk trime ko sbg fans diorg~ diorg lg x ske peminat cam ko ni ade taw~ Smoga cepat matang ye awk! Amin

    ReplyDelete
  46. Pendekar Maya21 March 2013 00:12

    TERLAMPAU TAKSUB PADA DUNIA YANG FANA

    ReplyDelete
  47. minat pada artis yang berak dia basuh dengan air...bukan dengan tisu tandas...atau makan babi

    ReplyDelete
  48. dua2 bangang.. yang post di facebook suka hati dia la..yang penpatah post balik d artikel sini untuk apa? dua2 anjingan..

    ReplyDelete
  49. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  50. slagi artis kpop nie x brtaubat untuk jadi islam die x dpt msuk syurga,ttpi akan msuk nraka dan dikuragkn sksnya
    ingtlh kmu bhwa sksa yg pling kcil di nraka ialah mmakan buah zakum(mknn utk ahli nraka,apabila ia dimakan ia akan mnybbkn prut kita pns mngglgak dan trburai isi prut)

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri