WTF : Budak 11 Tahun Hilang Dilarikan Kekasih (Gambar)
Home » » WTF : Budak 11 Tahun Hilang Dilarikan Kekasih (Gambar)

WTF : Budak 11 Tahun Hilang Dilarikan Kekasih (Gambar)

15 Comments

HULU SELANGOR – Seorang budak perempuan berusia 11 tahun yang dipercayai dilarikan kekasihnya ketika sedang menjamu selera bersama datuk dan neneknya di sebuah medan selera di pasar raya Tesco dekat Bukit Sentosa di sini Sabtu lalu masih belum lagi ditemui.

Teratai Kamilia Mohd. Hafiza, 11, dipercayai dilarikan oleh kekasihnya yang dikenali sebagai Muhamad Shahril Imran Muhd. Mudrika, 17, pada pukul 2.30 petang.

Mengikut maklumat keluarga mangsa, Teratai sebelum ini pernah menghilangkan diri selama sehari bersama lelaki sama tetapi pulang semula ke rumah selepas dipujuk oleh keluarganya.

Timbalan Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Deputi Superintendan Zulkepli Bedin berkata, budak perempuan dan kekasihnya itu didakwa mengenali satu sama lain ketika bermain satu permainan atas talian kira-kira tiga bulan lalu.

Bagaimanapun, menurut beliau, apabila hubungan mangsa dan kekasihnya yang tinggal di Kota Warisan, Sepang diketahui keluarga mangsa, keluarga budak perempuan itu melarang mangsa berjumpa kekasihnya itu.

Dalam tempoh perhubungan itu, kekasih Teratai didakwa pernah menghantar sebentuk cincin kepada mangsa dengan hasrat untuk mengikat tali pertunangan dan seterusnya menjalinkan hubungan yang lebih serius.


#Untung la, kecik-kecik dah jadi wanted. 

15 comments:

  1. WTF....budak2 lagi dah pndai larikan anak org...nak pi mana.? taman Bunga?

    PELIK : Buah Pokok Misteri Berwajah Manusia
    INFO : Mengapa Lantai Masjidil haram tidak Panas?

    ReplyDelete
  2. Budak perempuan pun msh pkai mykid..kecik benor nk main lari2..haha

    ReplyDelete
  3. buku merah jgn lupa bawa moga2 belum tamat tempoh..

    ReplyDelete
  4. woaaa!!!! gila aku bukak http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2

    saje cek result trial spm budak lelaki tu... okay done! -_-

    ReplyDelete
  5. budak perempuan tu pandai jugak, tapi yg budak laki tu failed............

    ReplyDelete
  6. Bapak la kecik2 lg da pndai nak lari2 dari umah... malaysia2...

    NEW: END OF JANUARY SALE

    ReplyDelete
  7. kecik2 dah GATAI MERLA GEDIK MIANG GEGEH. BGI PENAMPAQ SEDAS BRU TAW HARGA DIRI TU KOT! NI KLU BLIK SAH2 KENA SEPAK PENERAJANG MAK PAK DY. MENYUSAHKAN ORG. BUAT KERJA X PAKAI OTAK MCM TU LA!

    ReplyDelete
  8. Bodo...biar la diorang tunang...kalau tidak x jadi la kes ni

    ReplyDelete
  9. trbaek la rsult trial dak 2...
    ade hrup d ngan g je...
    hahaha...

    ReplyDelete
  10. kecik camnie la sedap..tapi yg boy tu pun xbesar mana aku rasa..so xsedap jgak la

    ReplyDelete
  11. stupidity . .law taw besar jadi cmnie, time baby tu cmpak je kat tepi jalan.nyusahkan org tua..engat senang nak nak jage manusia start dari bayi ? ?
    puihh
    yg benar,,anonymous

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri