WTF : Budak 13 Tahun Cuba Merogol Di Tandas SHELL (3 Gambar)
Home » » WTF : Budak 13 Tahun Cuba Merogol Di Tandas SHELL (3 Gambar)

WTF : Budak 13 Tahun Cuba Merogol Di Tandas SHELL (3 Gambar)

1 Jan 2013 113 Comments

Semalam di Melaka, seorang wanita Cina mendakwa hampir dirogol oleh seorang budak lelaki yang umurnya terlalu muda iaitu 13 tahun. Dakwaan itu disebarkan melalui akaun Facebook miliknya dan ia mula viral petang ini.

Ketika kejadian, dia mendakwa sedang berada di dalam tandas wanita di sebuah stesen minyak di Jalan Munshi Abdullah, Melaka. Dengan tidak semena-mena, pintu bilik airnya ditolak oleh budak lelaki tersebut dan dia cuba melakukan perkara yang tidak senonoh.

Wanita itu mendakwa melawan tindakan budak lelaki tersebut dan berjaya diselamatkan oleh pekerja stesen minyak itu. Wanita itu juga meluahkan rasa sedih kerana selepas kejadian itu berlaku, dia telah pergi ke balai polis untuk membuat laporan tetapi dia mendakwa tidak mendapat layanan yang sewajarnya dari pihak polis.

Setiap kejadian itu diceritakan oleh wanita berkenaan dalam laman Facebooknya sendiri.

Berikut adalah tulisan wanita itu:




“Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast… While i struggled to fight him off … I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..In between of fighting him off, i manage to bite his fingers..

“After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..

“And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid….,Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime…please take extra precaution when u r out there..FYI, his name is XXXXXX (Mykad : 0****XXXX****). Address: XXXXXXXXXXXXX..”





“This is another front photo of the boy that tries to rape me yesterday.. He looks and act slumber.. Moreover, he tell lies that he is looking for his ‘adik’ at the toilet (the truth is , he is the youngest in the family)..And i got the info that his dad is a *** staff and his mom is a TEACHER.. how Shameful is this!!!!! A son of a Teacher can have such insane acts..! Now, family background doesnt matter, age doesnt matter, location doesnt matter, and time doesnt matter when it comes to crime..”

“This is how the police station welcomes me when i was there at around 8.30 night on new yr eve… No one was at the counter to assist me ( my 1st thought.. Did all the police went for new yr eve countdown celebration??) .. I have to find the way myself to the respective sergeant to do further interview.. Another sad part, the very 1st question that the lady officer ask me is


Lady officer: U tak dapat lawan dia ke??”..

Myself: kalau i tak lawan, i dah habis kena rogol..

Lady officer: tak mungkin la.. Dia budak kecil, lagipun itu tempat awam..

See, this is how our police handle cases..they take things easily.. And when i make my statement, she had it typed wrongly, and i ask for amendment.. All she said is “i sudah key in la, tak boleh nak tukar”.. But of cos i insist asking for amendment..and out of her frustration she said ” i kasi u tukar sampai u puas hati”..

Sad sad sad.. I will have more encounters with these people till the case is close.. God pls be with me all the time..”


p/s : Apa pendapat korang tentang kejadian ni??


Sumber : Here

113 comments:

  1. hudud perlu dilaksanankan baru budak ni pikir dua kali b4 rogol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei sempat ke x, tu x penting tpi klau hudud dah trlksna dy akn rsa takut nk buat, bengong la kau ni mazeer, dasar gay boy

      Delete
  2. Like the lady said averything doesnt matter when it comes to crime and that what we need to question about.It only need a passion to sparkling that activity out from our brain and it even worse when it come out such a young aged like that,i will explain this theory at my blogs later when i got my time and for the police officer that is the wrose attitude for person that we know as a law order.

    ReplyDelete
  3. Like the lady said averything doesnt matter when it comes to crime and that what we need to question about.It only need a passion to sparkling that activity out from our brain and it even worse when it come out such a young aged like that,i will explain this theory at my blogs later when i got my time and for the police officer that is the wrose attitude for person that we know who arested the criminal that againts the law order.

    ReplyDelete
  4. yeah..sokong..hudud mesti dilaksanakan..

    TERKINI : Kenapa Aku Suka Awek MELAYU?

    ReplyDelete
  5. Walau sy bkn islam,sy sokong pelaksanaan hudud...mereka yg sering buat salah yg akan membantah pelaksanaanya...klu x buat salah nape nk takut?

    ReplyDelete
  6. bebudak dah rosak pengaruh filem Malaysia tak kena tapis. tengok je Metro Skuad di TV2.
    jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini sebab filem lucah. Xpayah beli download or tgk online jer skarang...

      Delete
  7. Kecik je budak ni.... pelangkung pengsan.... x padan kecik mcm setan kot....

    ReplyDelete
  8. chinese pakai memang tip top, mana x kena rogolnya, try pakai elok2, konpem budak tu xnak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar kemungkinan cara pemakaian pengadu mengugat iman lelaki....

      Delete
  9. Kene laksanakan hudud.. itu jer jalan penyelesaiannya.

    ReplyDelete
  10. akibat ibubapa trlmpau mnjakn anak...cgu nk rotan skit nk saman...rasain lu

    ReplyDelete
  11. yess hudud mesti dilaksanakan....,tp mslahnye mlysia nie ad cina laknat yg seboleh2 mnntng HUDUD...

    ReplyDelete
  12. Siot je pgwai pompuan tu.. Kalo la yg jd mangsa bkn bangsa cina mesti layanan 1st class. Opst! terlepas ... Nak buat macam mana.. hakikatnya memang dah macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btol pun. hakikatnya

      Delete
    2. Ye ke kalau bkn cina layanan first class? kau ader tengok sendiri ke? aku beberapa kali pernah buat laporan polis.. layanan mcm sial je, atau kau ni yang sial bersifat rasis?

      Delete
  13. Try tgok kt baju bdk 2 ade gmbar ape..astagfirullah

    ReplyDelete
  14. Try tgok kt baju bdk 2 ade gmbar ape..astagfirullah

    ReplyDelete
  15. ni pengaruh Zamri KL neh...

    ReplyDelete
  16. ade yg pertikai berita ni.ada yg kata fitnah semata. tokok tambah la. tp aku rse mcm betul belaka. kalau adik aku da lama aku lempang2 muke dia.huh. semoga dia berubah dan mendapat hidayah allah swt..aamiin...

    ReplyDelete
  17. Myb bdk tu try nk raba je kot, p sbb pompuan tu nk cover hakikat die kena raba dgn budak... die dakwah la... lau btul bdk tu nk rogol, xkan xleh lawan kot -_-" he is only a kid... come on la bf, don't let your gf deceiving your kindness... siasat btul2x... tgk gmbr bf tue, nmpk mcm lurus bendul je... kene control dgn pompuan ke bf oii... haha... btw, jgn mendedahkan keaiban org lain... bdk tue masih bleh d asuh, so jgn la label die bgne... cian... mcm mn dgn masa depan die nti... syukurlah gf ko x pa pe... Zz be cool man...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,,,cite mcm nk tip top jerr,,,,tp x tau lahkan~ hmmmmmmm

      Delete
  18. Setuju sangat2 ben dot35.budakbkecik macam tu xknla ko yg dh tua bangka leh nk kena rogol.xmasok akal.yg sokong tu pn 2x5 lurus bendul.ikut ckp org je.xnk siasat.

    ReplyDelete
  19. y stated 13 years old MALAY kid? kenapa tak tulis 13 years old kid je... propa je lebih..

    ReplyDelete
  20. bdk2 zaman skang bkn leh wat main2..zaman dlu2,main pondok2 je..zaman skang main org lak..aduyai..

    tp aku agak sangsi ngn cite amoi ni..cam byk yg tokok tambah je..http://ysmcdn.com/share/my/2518/3137934

    ReplyDelete
  21. Selagi kita di pemimpin yg sama..Mustahil hudud akan dilaksanakan...

    ReplyDelete
  22. Perempuan cina pakai seksi saja nk tayang..pastu bila dh kena rape baru kecoh..bodoh punya pompuan cina yg pakai seksi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm aku pn sbgai laki mlayu bodoh jgk x jga pndangan..bhahaha..

      Delete
    2. Nak juga back up budak melayu tu.. Haish..

      Delete
    3. tu yg bodohnya. takde org paksa kau tgk klu kau mmg dh psg niat nk tgk.

      Delete
    4. Orang yg reply kat atas aku ni bodo kot...
      weyh org yg kuat iman pon bole goyang tau
      kalau tertngok perhiasan yg ade kat perempuan...
      Sbb tu Islam suruh pkai baik2 biar bende ni
      tak jadi...

      Delete
  23. Pelakuan budak tu (jika benar) adalah indicator bahawa akhlak remaja yg semakin teruk, hilang pertimbangan dan berani tanpa fikir risiko. Puncanya....video lucah, kurang pemantauan ibu bapa, disiplin disekolah dah teruk tp tndakan tak dapat diambil mgkin ibubapa saman sekolah..nah apa dah jadi, saya pernah tgkap anak saudara baru darjah 2 sdg tontoh vdo lucah, ..benda haram ni dah berleluasa dah tak boleh kawal..petik jer dlm internet..melambak..kena plak amoi pakai seksi..meleleh ler..jadi apa patut kita buat.. ? Takkan nak bako budak tu? Tak adil kan..kita kena hantar petisyen kpd kerajaan agar buat sesuatu sebelum parah...penyelidik tolong buat research ttg masalah ni..dan cara mengatasinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rse silap ye dtg dr sbb ibu bapa yg suke sunat kn anak dy org awal2..nie drjh dh sunat.mne x ye , cpt matang la dak2 skunk. x tw la betul ke tidak try wat research..ni dgr2 je prof2 yg wat thesis..

      Delete
  24. sial, baju budak tu..... harammmmm

    ReplyDelete
  25. sy x puas hati dgn komen2 dri lelaki yg kata raba sket je bukan nk rogol.. amboiii sedap nyer mulot.. bukan korunk yg rase!!! klu di biarkan mmg la kene rogol, sbb dia melawan n x sempat nk rogol la jd meraba je.. huh!!!

    ReplyDelete
  26. bodoh nye la hai polis...tangkap je la..bg dok jail 5 taun sebat2...ni nk bg lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bdk tu umur 13 thn je... jika sabit kesalahan, bdk tu akan di hantar ke sekolah pemulihan akhlak seperti henry gurney atau sekolah tunas bakti... berpandukan perintah mahkamah majistret dibawah seksyen 354 kanun keseksaan kerana mencabul...

      Delete
    2. Bdk tu umur 13 thn je... jika sabit kesalahan, bdk tu akan di hantar ke sekolah pemulihan akhlak seperti henry gurney atau sekolah tunas bakti... berpandukan perintah mahkamah majistret dibawah seksyen 354 kanun keseksaan kerana mencabul...

      Delete
    3. mangkok kau senang cakap sumbat dlm jail bg sebat..xpasal2 polis gak kne blk nnti...abah kau mngaja~

      Delete
  27. stuju dgn najian di ats, mntang2 la korang jantan, sdap mlut jer kta raba sket, bkn rgol. klau la jdi kt mak korang ke, adik or kakak then org lain kta mcm 2, polis mrah x? confirm jd singa lapar pnya! btw crime x mgenal usia di zman skrg. bdk 13 thun pun bleh jd progol klau nafsu x leh cntrol. sume depends kt cra ddikan mak bapak bdk 2.

    p/s sian mak bapak bdk nie dpt anak setan

    ReplyDelete
  28. kesian .. pengaruh bahan lucah ni

    ReplyDelete
  29. ini anak bdk freemanson nie..bdk kurang ajar

    ReplyDelete
  30. Aku rasa, budak skrg mmg smkin berani... masalahnya kita asyik salahkan org lain, bkn kaum kita... kenapa x kaum kita? adakah melayu terlalu mulia?? apsal eh klu kena kt kluarga sndiri, cerita mcm dh nk kna bunuh, tp bila org lain bercerita, semuanya auta? berubahlah sikap wahai Melayu Islam di Malaysia ni. kenapa xbleh nk laksanakn hudud klu ada cina, india, dan bangsa2 lain di Malaysia? Kenapa nak gelar cina laknat? Ko solat cukup ke nk laknat2 org ni? sedap mulut je. Aku xkisah cerita ni betul or x, yg pasti kita kena amik iktibar. klu betul, bdk tu mmg ptut kna hukuman setimpal, klu x betul, mangsa rogol ini harus meminta maaf scara terbuka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju..org melayu islam skunk ptt berubah..walaupun aku org melayu..

      Delete
  31. Kesian..harap pihak polis lbih menjaga sensitiviti pengadu..dan jgn ambil remeh perkara mcm ni..dari kecil dah sukar dibendung..apa puncanya..mak ayah? internet? gejala hiburan? didikan agama? terlalu diberi kebebasan? terlalu mngejar kemewahan? terpaksa kerja lbih masa krn kos sara hidup tggi ,anak2 terabai? hantuk kepala berfikirlah.

    ReplyDelete
  32. senangnye bercakap sebab tak jadi pada mak, kakak, adik, isteri dan ank sendiri. kalau dah terjadi baru lah tahu nak marah. Tuhan sajalah yg membalas perbuatan dengan setimpal.

    ReplyDelete
  33. batang dier belum cukup kick kot?? Jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  34. Padan muka..pegi pakai seksi2 sape sruh..pakai la leklok. Kah3...lawak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro, klu niat dh xbtol, pakai laboh mcm mana pun mmg nk buat. tepok dada tnya selera

      Delete
  35. Padan muka..pegi pakai seksi2 sape sruh..pakai la leklok. Kah3...lawak2.

    ReplyDelete
  36. kalau perempuan jalan berbogel pun lelaki tak ada hak untuk rogol mereka. Apa punya bodoh statement sebab perempuan tu pakai seksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so takpayah lah nak pakai seksi . bodoh sgt ke tak paham ? ini negara islam . so hormat lah agama islam . nak pakai seksi seksi , pergi negara kapir . bodoh punya orang.

      Delete
    2. orang islam pun selalu pakai seksi jg.. apalah.. bodoh

      Delete
  37. Org atas lg satu bengong...bkn kire hak x hak wei...pkai bju yg bley mndorong org lelaki naik nafsu..MENDAPAT la jwb nye...

    ReplyDelete
  38. Org atas lg satu bengong...bkn kire hak x hak wei...pkai bju yg bley mndorong org lelaki naik nafsu..MENDAPAT la jwb nye...

    ReplyDelete
  39. Anak Dajal nih. tgk simbol kat baju pun dh tau.

    ReplyDelete
  40. jgn salahkn agama or bangsa lain.. budak x dapat bimbingan yg betul.. ak sangsi dengan cerita ni sbb polis trafik yg tgkap.. jika hudud dijalankan.. cina yg bukan kroni akan setuju sbb kebnyakan diorag adalah mangsa..

    ReplyDelete
  41. tak payah salahkan sesiapa. Ambil iktibar( kalau betullah ape yg didakwakn). Kite bukan nampak pun ape yg jadi kat perempuan tu dalam toilet mase tu..betul ke tak tu die setelkan dengan mahkamah laa..
    tengok kesalahan kekurangan masing2..lelaki ke perempuan. kecik ke besar. Anak dilahirkan seperti kain yg putih bersih. MAKBAPAKlah yg mencorakkannya islam, yahudi, nasara...sayang anak bukan dipeluk2 dimanja2 diBESARKAN KEPALAnya..sayang anak dirotan2kan, di tangan2kan.....dipantauuu. semua cara dah ditunjuk oleh junjungan Nabi SAW. allah SWT dan Nabi SAW suruh cover aurat, rendahkan kan pandangan tu semua ade sebabnyeee..
    satu lagi...Kerajaan Malaysia, block lah website2 yg tak bergune kat internet tu......

    ReplyDelete
  42. officer perempuan tu x prnh kene,blh la ckp cmtu.org klu da kene hasutan syaitan,kudrat dia nk wt jht kuat.jgn main2 taw..

    ReplyDelete
  43. pengaruh media massa la ne..cyber cafe je blambak sna sni...mak bpak ntah ke mna...klu dri sekolah rendah da hnyut..besar lg la...susa dah nk kwal..betol x

    ReplyDelete
  44. msuk fb tulis :poop: copy paste bnyak2 kali

    ReplyDelete
  45. xpayah nk marah cina pakai singkat sbb dia mmg kafir..masalah skrg budak tuh anak org ISLAM beragama islam, melayu tuh letak tepi ler, melayu takde nilai disisi Allah pon.dia islam dan sebesar tuh dah pandai nk rogol org. budak kalau ibubapa kurang pantau cmtu lah jadi..zaman skrg kegiatan anak2 kena tahu, tapi mak bapak sekarang sibuk memanjang.anak2 dibiarkan berkawan tanpa kawalan...aku pernah ditegur sekempulan budak melayu islam lgkungan umur baya2 budak nih dok perli dan gelakkan aku yg bertudung dan pakai menutup aurat, kata dorg menutup aurat ni dah lapuk..bygkn aku dh 27thn ditegur n digelakkan bebudak baya umur mcmtu..mmg makbapak ler punca anak2 semuda tu jd cmtu..kurang didikan agama, kurang perhatian dr org tua..rasa nk bagi penampar sorang sebijik! tak padan dgn kecik n beragama islam berani mempersendakan org pkai menutup aurat..kalu ada makbapak dorg skali aku tampar..xreti jaga anak, buat anak jer reti..Nauzubillah mintak jauh dr keturunan aku org macamni.

    ReplyDelete
  46. Budak tu nak mronpak kot....tp trsalah teknik...

    ReplyDelete
  47. sekali baca, takkan xleh lawan budak 13 tahun.
    tp kalau tgk elok2. lelaki. badan pun agk besar.
    who knows pmpuan cina tu kecik?
    dh nampak dah PELAPIS negara mcm mana?
    org bijak kata, kalau nk tgk pkmbgn negara, tgk pd remajanya.

    ReplyDelete
  48. its so unfortunate this thing happened to her.But, from legal view, she might lose her case.Its our law that has the presumption that child below 13 cannot commit any rape(maybe u might want to refer S113 of evidence Act)

    ReplyDelete
  49. xkira la boleh lawan ke tak, budak ni mmg dasyat ah~ mesti boring dah melancap... terpengaruh porn rape lak, isyk2 sedih2

    ReplyDelete
  50. Tu la...laen kali pakaian tu pakai elok2 la...ni pakai cam sengaja nk v org rogol.....

    ReplyDelete
  51. Apa lah nak jadi manusia zaman sekarang nih..huh!!

    ReplyDelete
  52. https://www.facebook.com/SmartAppliancesAkaPerkakasPintar

    ReplyDelete
  53. budak tu siap leh posing depan tandas tu lagi..mcm bodoh je artikel ni... aku pun xtau nk percaya ka tak ... tapi bende leh jadi je..

    ReplyDelete
  54. damn! kes camni lah bagi malu orang.. budak tu kasi malu org melayu, islam kan? polis tu pulak kasi malu pihak polis.. kalau benar lah si mangsa berpakaian seksi, kan dah kasi malu org cina? tak semua melayu takda akidah apa semua.. hanya segolongan saja. tak semua polis tak bertanggungjawab.. certain yg kasi malu jak. tak semua chinese pakai seksi.. ada chinese lagi sopan pakaian dari org melayu. jgn la kerana nila setitik rosak sebelanga. jaga kelakuan and akhlak masing2.. susah sangat mehh??

    ReplyDelete
  55. eventhough i am a malay, i dislike the attitude of most malay receptionist dkt mana2 tmpt pejabat krajaan; police station, kedai makan, hospital (dah la tu, garang pulak!) this is not going to help boost our perpaduan & also productivity in Malaysia. i mean, doesn't the woman at the counter had no empathy at all?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. aku pun menyampah dgn org kita yg kerja dgn kerajaan.. berlagak sangat.. tu baru kerja kerajaan,belum lg jutawan tu..

      Delete
  56. alhamdulillah malaysia masih selamat (NAJIB RAZAK)

    ReplyDelete
  57. hahaha.. budak tu nak rogol, zamri kL dapat nama..

    ReplyDelete
  58. Zaman skg ni x hairan n x pelik budak awal belasan tahun dah pandai semua2 ni.. masing2 da ade hp, ade laptop, bleh access internet sesuka ati,kdg2 parents xde masa pun sgt nak pantau esp when both bekerja.. ni lah hasil dia.. pengalaman sy mengajar sekolah rendah last few months, budak umo 7 tahun da tau rogol tu apa. shocking kn?? but that's the fact. mula2 ingt dia tau sebut je "aku rogol baru tau" kt kwn perempuan kelas dia.. then sy pnggil dia g blk guru suh anta buku, smbil slow talk, tanya awk tau ke rogol tu apa? dgn selamba dia jawab "rogol tu bukak baju perempuan". mengucap panjang cikgu2 dlm bilik guru..he's just 7 years old, darjah satu.

    ReplyDelete
  59. Kanak-kanak sekarang dibesarkan dengan penuh kebebasan dan kemewahan rata-ratanya, biarpun ibu bapa diorg xlah kaya sgt. Kecil-kecil dah ipad, smartphone, semua sbb nak distract attention anak, sbb masing-masing sibuk.

    Bila kecil lagi dan pandai guna Internet, sampai satu tahap mungkin jauh daripada itu, tanpa pengawasan ibu bapa. Jadi mungkin juga si anak dah pernah lihat benda yg x sepatutnya dilihat sampai jadi sebegitu.

    Maka salahlah si anak, LEBIHLAH SALAH PADA IBU BAPA, dan juga mereka yg menjadi mangsa jika penampilan mengundang ke arah itu (KALAU).

    Jadi tolong IBU BAPA dan BAKAL IBU BAPA di luar sana, jangan terlalu manjakan anak-anak anda; sesekali anda kena marah, kena tangan-tangankan anak jika buat salah atau x mendengar kata, kurang ajar dsb. Biarpun mendidik anak ikut zamannya, rotan perlu digantung dan diguna bila perlu. Pantau aktiviti anak. Bagi kasih sayang yg perlu.

    ReplyDelete
  60. kekadang aku sokong komen2 kat atas ni... masing2 ada pndpt sndiri... bagi aku lah kan, budak tu mmg haram jadah giler... seriously, budak 13 tuh! kecik2 lagi dah kasi malu mak bapak, kasi malu agama! and, aku x bape nak setuju la pasal statement pakai seksi2, mmg naik la nafsu lelaki... biarlah, tu hak diorang, diorang bkn org islam, diorang x tutup aurat, so bukan seratus peratus salah pompuan cina tu,tapi aku x cakap pompuan tu seratus peratus innocent. TAK! dye (kalo betul pakai seksi dlm kes ni) kena hormat negara islam... kena la pakai baju yg x mndedahkan tubuh, officer tu pulak, mmg nmpak sgt x ambik kisah pasal kes2 cmniey, rogol n cabul,pompuan pulak tuh! spttnya lady officer ptt pthankan pompuan tuh. dye x layak jadik lady officer, sbb apa yg dye nmpak, mustahil sorang BUDAK nak rape pompuan tuh. sbb tu la ramai budak2 akhlak dye mmg hancur... plus, budak tu pun bkn seratus peratus salah, okay, budak tu btanggunjawab sbb cuba rape pompuan tuh, tapi sapa yg tanggungjawab atas segala perilaku budak tuh? mak bapak dye! teacher kot! xkan sorang guru tak boleh nak kasi cuci otak budak tu... so as conclusion, ramai pihak yg bersalah dlm kes ni... sori pnjg sngt... tpi aq betul2 xpuas hati... :|

    ReplyDelete
  61. tengok baju pon da lambang freemason... pemuja dajjal.. ish2..

    ReplyDelete
  62. budak ni patut di humban dalam kandang harimau. cilaka punya budak, kecik2 cuba merogol dah besar tak tahu lah jadi apa??

    ReplyDelete
  63. cmne agaknya family background budak ni ye...

    ReplyDelete
  64. asal polis trafik masuk campur?
    tah2 rogol motor.oh media

    ReplyDelete
  65. Melayu mmg mcm tu . xde 1 pun yg btl .. cian malaysia ..

    ReplyDelete
  66. org ats klau x suka dduk malaysia blah pegi tmpt lain. byk lg org nk jd rkyat malaysia..

    ReplyDelete
  67. Freemanson .. :0 mana tau semua tu just agenda untuk melembabkan ketuanan melayu! apa2 fakta kita hanya dapat simpulkan melalui perkhabaran yg konon di tulinkan. Kita yg kurang celik ni, beringat2 la skit.. jangan accept 100%.

    ReplyDelete
  68. Very descriptive blog, I enjoyed that a lot. Will there be a
    part 2?

    Feel free to surf to my blog post :: takemassageclasses.com

    ReplyDelete
  69. Hello, just wanted to tell you, I liked this blog
    post. It was funny. Keep on posting!

    Also visit my homepage: http://wiki.it2brain.de/index.php?title=Methods_For_Shopping_For_Comfy_Wholesale_Children_Swimwear

    ReplyDelete
  70. You've made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

    my website ... This website

    ReplyDelete
  71. Xhabis2 libatkan politik

    ReplyDelete
  72. Jahat dan salah semua salah kerajaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Yang baik dari pembangkang. KONON

      Delete
  73. sume salahkan bju,,,sape setan yang jual n buat baju tuu???
    cilaka ini olang~

    ReplyDelete
  74. budak tu dah sunat ke belum?..patut amoi tu cek dulu tak pun polis...

    ReplyDelete
  75. EASY CASH OFFICIAL25 August 2013 at 09:01

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/1amBK2b
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/1amBK2b

    ini linknya:
    http://bit.ly/1amBK2b
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG

    ReplyDelete
  76. Cer kalau polis wanita tu yg kena.... Camner agak nyer ...

    ReplyDelete
  77. suruh cina tu g mampus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nape, ko ingat melayu ni bangsa syurga ke? Sndiri dah buat salah nak suruh org lain gi mampus.

      Delete
  78. nak kata org politik tk bersalah, salah jgk...
    bukann satu pihak harus membenteras, tp harus bersama-sama,
    jd kita harus lh MEMILH yg terbaik...

    ReplyDelete
  79. Buat Duit Hanya Dengan Menggunakan Handphone"
    Syaratnya anda hendaklah menggunakan SIMKAD PREPAID ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk.

    Pendaftaran Hanya RM80 Dan Anda Akan Mendapat Satu Simkad Prepaid TuneTalk PERCUMA!!!

    Anda Diberi Rm30 Airtime PERCUMA!!!

    Anda Akan Jadi Agen Kepada Syarikat Besar Iaitu TuneTalk Dan ToneExcel.

    KELEBIHAN SIMKAD :
    1. Setiap kali anda topup, anda akan mendapat point dan point tersebut boleh dikumpul tanpa tarikh luput. Point-point tersebut boleh ditukarkan dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA. Atau, anda blh tukarkan kpd smart phone.
    2. Anda topup sekurang-kurangnya RM30 dalam sebulan secara terkumpul, anda akan dilindungi insurans (PA Insurans) sejumlah RM100 RIBU oleh TUNE INSURANS.
    3. Anda juga berpeluang melancong SECARA PERCUMA.
    4. Anda boleh menggunakan semula nombor handphone kesayangan anda yang sedia ada (Hanya Tukar Plan Ke TuneTalk).
    5. Sekiranya anda bercadang untuk mengambil nombor baru, anda boleh pilih nombor 4 angka terakhir (010-XXX????).
    6. Terbuka kepada semua golongan (berumur 12 tahun keatas).

    KADAR SIMKAD TONEEXCEL
    Call:
    1-2minit =28sen
    3minit dan seterusnya =26sen
    (charging block 60 saat)
    (kadar rata kesemua rangkaian)

    Sms:
    10sen setiap sms
    Surf Internet:
    10 sen setiap 1mb

    Coverage:
    Tunetalk menggunakan prasarana (pencawang celcom), dimana ada line celcom, disitu ada line tunetalk.

    BAGAIMANA NAK BUAT DUIT DENGAN SIMKAD INI?
    *Anda hanya perlu perkenalkan simkad ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. (Bukan Jual Simkad Dan Juga Bukan Jual Topup)
    *Setiap kali anda perkenalkan simkad ini, anda akan dibayar RM20 dan setiap kali orang yang anda perkenalkan buat topup di kedai-kedai reload, anda akan dibayar lagi 6% berdasarkan jumlah yang mereka topup. Contohnya, sekiranya mereka topup RM30, maka anda akan mendapat RM1.80
    Orang yang anda perkenalkan tadi kita anggap sebagai level 1, level 1 perkenalkan orang lain, akan jadi level 2 kita. Level 2 perkenalkan kepada orang lain, akan jadi level 3 kita.

    "PLAN"
    ANDA (Topup RM30 Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 6%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 11%)
    sekiranya,
    ANDA (Topup RM60 Keatas Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 10%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 13%)

    "POTENSI"
    *L1, L2 dan L3 adalah infiniti
    *Contoh kuasa gandaan 10 orang
    *Contoh topup rm30 setiap orang
    *Anda boleh tolong kira sendiri
    L1-10 orang X rm30(topup) X 10%=_rm30
    L2-100 orang X rm30(topup) X 3%=rm90
    L3-1000 orang X rm30(topup) X 13%=rm3900___
    (JUMLAHKAN L1, L2 dan L3)
    *Semua Komisyen akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 21hb.
    *Syarikat ToneExcel SDN BHD Telah Jalin Kerjasama Dengan LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia) Di Bawah Kategori Perkhidmatan Telekomunikasi.
    "Suka Atau Tidak, Anda Tetap menggunakan HANDPHONE. Cepat Atau Lambat, Anda Tetap Akan Labur Duit (TOPUP) Ke HANDPHONE"

    Persoalannya???
    Sampai Bila Anda Nak Labur Sahaja Ke Handphone???
    Mari Kita Semua Ubah, Kali Ini Biar Handphone Yang Labur Duit Kepada Kita!!!
    Renung-Renungkan.
    Setakat Hari Ini Sudah 245 ribu Rakyat Malaysia Menyertai Program Ini. Berdasarkan Statistik, Ada 30 Juta Pengguna Prepaid Di Malaysia. Anda Hendak Jadi Ahli Yang Ke Berapa Dalam Program Ni?
    Telah jelas segalanya dan anda bminat...cri sya


    Rebut peluang ini.Hanya tukar simkad anda.
    JADILAH PENGGUNA YANG LEBIH BIJAK

    PM di facebook;
    http://on.fb.me/KpWECm

    email ;
    suzisalim85@gmail.com
    010-809 8485

    ReplyDelete
  80. castrated this boy

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri