WTF : Cara ‘Al-Qaeda’ Seksa Musuh-Musuhnya (5 gambar)
Home » » WTF : Cara ‘Al-Qaeda’ Seksa Musuh-Musuhnya (5 gambar)

WTF : Cara ‘Al-Qaeda’ Seksa Musuh-Musuhnya (5 gambar)

21 Comments
Benar atau tidak organisasi yang dikenali ‘Al-Qaeda’ menyeksa musuh-musuhnya tidak dapat dipastikan.

Namun ini adalah ilustrasi yang di ambil daripada sebuah laman web pro-US.


#Seram siot!






Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

21 comments:

  1. jgn percaye sgt bende2 nie...kdg2 x btol..name pon pro-us mesti anti islam...

    ReplyDelete
  2. Zzz semua gmbar tu aq pun boleh buat ...kalau amerika semua nk percaya membabi buta je LOL

    ReplyDelete
  3. Amerika , hmm better jangan percaya sangat dengan amerika

    ReplyDelete
  4. nak JIMAT PETROL 49%?
    nak jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  5. al qaeda tu x wujud pun sbenarnya.tu semua spekulasi amerika nk burukkan nama islam

    ReplyDelete
  6. Osama bin laden pon hanya rekaan america je.. Padahal family osama gan family bush rapat..
    Zaman fitnah besar...

    ReplyDelete
  7. ni rekaan je kot .. takkan mcm tu skali .

    ReplyDelete
  8. jika al qaeda wujud pon...x kan mereka nk torture mcm ni...sbb ade org barat yang masuk islam pas g afghanistan

    ReplyDelete
  9. X logik la ni US nyer citer je .

    ReplyDelete
  10. Alqaeda boneka us..sbb tu cara dorg bkn mcm cara islam...

    ReplyDelete
  11. ni semua propaganda barat pembohong...

    ReplyDelete
  12. ini fitnah jer.. nak tnjuk islam tu kejam. padahal dorg yg siksa org islam.. jgn pcraya bulat2..

    ReplyDelete
  13. ape daa... dh al-qaeda tu jahat.. tuduh US mcm2 pula daa... tu la , extremist mlampau...

    ReplyDelete
  14. Al-Qaeda jahat doe~ layan video www.theync.com .. situ korang tgk al-qaeda ni ska sembelih n tembak orang.. kanak2 10 tahun di ajar sembelih orang...

    ReplyDelete
  15. Americana dum dum!!!

    ReplyDelete
  16. nice try America...but I aint stupid
    aku pun boleh buaat gambar mcm tu

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri