WTF - CAWAN PALING TAHI (4 GAMBAR)
Home » » WTF - CAWAN PALING TAHI (4 GAMBAR)

WTF - CAWAN PALING TAHI (4 GAMBAR)

11 Comments
Ada berani? Harga sebuah ialah USD 18.99





Laporan asal Amazon

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

11 comments:

  1. ade ke gelas berbentuk taik???? agak2????

    ReplyDelete
  2. Kat penang siap bt restoran lg... Semua makanan letak dlm lubang tandas tu....

    ReplyDelete
  3. ape la .. kes dorg wat benda mcm ni .. nk menghina makanan ke ape

    ReplyDelete
  4. cawan macam ni pon ada ka ? video ni lagi terok ni http://ysmcdn.com/share/my/2549/3169339
    jepun2

    ReplyDelete
  5. Keputusan terkini, live streaming dan video highlight Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM 2013 hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. haha.. kompom sedap air tu!!!!


    sempoicornerdisini.blogspot.com

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri