WTF : Gara-Gara Gambar Bogel, Lelaki Diugut Wanita Gila Seks (Gambar)
Home » » WTF : Gara-Gara Gambar Bogel, Lelaki Diugut Wanita Gila Seks (Gambar)

WTF : Gara-Gara Gambar Bogel, Lelaki Diugut Wanita Gila Seks (Gambar)

25 Comments

Kampar – Seorang pemuda diburu kebimbangan dengan tindakan bodohnya yang menyerahkan gambar bogel kepada wanita yang baru dikenali tidak sampai 12 jam, menyebabkannya menjadi mangsa peras ugut selain dipaksa melakukan hubungan seks dengan suspek.

Mangsa yang hanya dikenali sebagai Wong, 20, mendakwa menjadi mangsa wanita itu selepas berkenalan melalui laman sosial.

Dia yang berasal dari Kranji, di sini, mengenali wanita itu melalui laman sosial VChat awal minggu lalu sebelum saling bertukar maklumat dan berbual di Internet.

“Ketika itu kami membuat perjanjian untuk saling bertukar gambar bogel masing-masing hanya sekadar untuk berseronok.

“Bagaimanapun, selepas saya menyerahkan gambar bogel saya kepadanya, wanita terbabit enggan menunaikan janji menghantar gambar bogelnya sebagai pertukaran,” katanya.

Menurutnya, dia bimbang gambar bogel berkenaan disalahgunakan wanita terbabit jika ia disiarkan di Internet, malah dia lebih khuatir jika perkara itu diketahui ahli keluarganya.

“Walaupun saya merayu kepada wanita berkenaan supaya menyerahkan kembali gambar itu, wanita terbabit memberi pelbagai alasan tidak munasabah,” katanya.

Menurutnya, wanita terbabit menghubunginya dan mengarahkan datang ke bandaraya Ipoh untuk berbincang selain memaksa memuaskan nafsu.

Dia mendakwa wanita terbabit turut memaksanya membayar wang RM500 jika tidak mahu gambar bogel itu disebarkan melalui Internet.

“Saya tambah tertekan apabila seorang lelaki yang mendakwa bapa kepada wanita terbabit tiba-tiba menghubungi saya sebelum memarahi kerana mendakwa saya sengaja menghantar gambar lucah kepada anaknya.

“Dia mengugut akan membuat laporan polis selain turut mengeluarkan pelbagai kata-kata kecaman. Saya tambah tertekan dan hampir membunuh diri kerana terlalu takut,” katanya selepas membuat aduan kepada Ahli Dewan Undangan (ADUN) Kranji, Chen Fook Chye di sini, semalam.

Menurutnya, dia kemudian membuat laporan polis di Balai Polis Kampar, di sini, selain membuat pemeriksaan jika ada individu tertentu yang membuat laporan berhubung gambar bogelnya

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

25 comments:

  1. Replies
    1. Best ptc sites,online earning without investment. Free register : http://goo.gl/VvhFw
      Paid To Click is a simple form of marketing where advertisers pay you to visit their websites (usually around 0,001 to 0,01$ per website). The whole process is organized by PTC sites witch operates as middleman`s between advertisers and people who are looking for a way to earn some extra money online.

      Paid To Click is very popular way to online earning because no specific knowledge or any investments are required. That means everyone can do that. There are just few very basic things you need before you start and you probably already own them.

      Here is what you will need:
      • Computer with internet connection - if you are reading this guide I assume you have it;
      • Email Address - you will need one to sign up for an accounts in PTC sites;
      Free register : http://goo.gl/VvhFw
      This method to make money online will take patience, but if you stick with it. You will make money, guaranteed. Its free so you've nothing to lose.
      Search google the strategies how people earn dolars daily with this site

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. mesti perempuan tuh huduh.. klau x msti mamat nie snyp.. XD

    ReplyDelete
  3. mcm xlogik je..laki mntk gmbar bogel pompn 2 tp pompn 2 xnk kasi..ps2 dia kata pompn 2 ajak wt sex plk..xkn pic xnk bg tp wt sex nk plk..aku suspek laki nie sbnrnye takot sbb bapak pompn 2 ugut nk repot polis..sbb 2 laki nie dlu wt repot sambil tokok tambah cite bg nmpk dia yg traniaya..

    ReplyDelete
  4. Padan la muka..slalu lelaki je yg kenakan perempuan. Buku bertemu ruas. Next time fikir sebelum buat.

    ReplyDelete
  5. rasanye .. yg ugut dia tu bukan pompan .. tapi lelaki nyamar pompan .. banyak kes mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis tu yg wat sex ngn dia tu king kong ke sedare?

      Delete
  6. hahah...bodoh tak kesudahan.. jom buat duit!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  7. padan muka kalau percaya sngt sampai bagi gambar bogel lagi

    ReplyDelete
  8. video preng tendang bontot yang melucukan sini
    http://ysmcdn.com/share/my/2548/3168135

    ReplyDelete
  9. Geli siot

    Admin
    http://9nl.com/kamasutra/

    ReplyDelete
  10. hahahahah... ksian.. len kali nk bogel dpn bini je ckup r

    ReplyDelete
  11. buang masa gi report hal cmni..ape bodo lah punye mamat..pegi je romen pnpuam tu..kan sedapppp dpt puki..dh dia gila sex, anytime rase nak FAP tu kontek je..HAHAHAHA

    ReplyDelete
  12. ha ni khas utk ppuan2 korg.. soh dorg jimat skit.. tak payah spend lebih utk bende yg sama.. ppuan kan suke shopping.. tp shop smart la! sila click nama saya

    ReplyDelete
  13. mantap gan infonya ... sukses terussssssssss?

    ReplyDelete
  14. dahsyat2....
    lain kali antar gambar bogel sensor bahagian muke..........
    lurus giler mamat tu........

    ReplyDelete
  15. PERGHH...UNTONG LAA DAPAT MAIN POMPUAN..!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri