WTF : Hadiah Buatan Jepun Yang Pelik Untuk Forever Alone (5 Gambar)
Home » » WTF : Hadiah Buatan Jepun Yang Pelik Untuk Forever Alone (5 Gambar)

WTF : Hadiah Buatan Jepun Yang Pelik Untuk Forever Alone (5 Gambar)

30 Comments
Bila tengok tak pasti apa gunanya benda ini tetapi lepas baca baru tahu. Memang alat yang WTF dan pelik kegunaannya. Entah macam mana orang Jepun boleh ada idea ini.


30 comments:

  1. Replies
    1. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  2. Meaning? Still cant understand..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mende buat lancap

      Delete
    2. Sarah tlg lancapkan abg boleh..??

      Delete
    3. Anonymous kat atas aku ni laa yang buat masalah kat negara kita.

      Delete
    4. tak la.. aku pn teringin gak nak orang lancapkan.. Sarah please..

      Delete
    5. dafuq anon atas ni

      Delete
  3. boleh ekk cam tu...hahaha

    ReplyDelete
  4. Orang jepun sume buat benda yg pelik-2

    ReplyDelete
  5. nak JIMAT PETROL 49%?
    nak jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?
    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  6. sian deorang ramai yg takde pasangan sebab kuat sgt bekerje..:))

    ReplyDelete
  7. biasa la .. org jepun .. suke main barang

    ReplyDelete
  8. i see what you did there...if you know what i mean.

    ReplyDelete
  9. nak beli 1 lah try tgok pegi camne...sape tau mane nak order??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat tmpt i ada jual bende ni..
      kaler merah muda..
      tak pasti harga berapa..
      promoter dia lak pompuan cine..
      mcm2 alatan sex dia jual..
      lam shopping mall lak tu huhu..
      vagina tiruan utk lelaki pun ada...

      Delete
    2. kat mane..?? gtaw detail lar bahlol..baru sng org nk beli..jgn nk buat ayat tergantung camtu..jentik kote kunk baru kaw taw..bodoh melanton lanton..

      Delete
    3. Dah kenape?biarlh die nk ckp ke x?yang marah sgt kenape?carilah sendiri mende alah tu kalau nk sgt -_-

      Delete
    4. Kt area KL bersepah.. Brickfiled, Time Squre..and many fucking palce u can get it.. amoi Brickfield RM30 ringgt ..budak sekolah pon boleh pegi dirunk xkisah..

      Delete
  10. Blog ni bleh x bagi info yang bermanfaat sikit,,,,tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dah x ramai org nak tgk blog dia kot... sbb tu ngah buat kebodohan

      Delete
    2. Eliza, duit bulanan slimming centre tu ko dh bayar ke? Mary anne asyik tanya aku je..

      Delete
  11. daripada ni baik barai cipap china doll...x pun awek bohsia ke...

    ReplyDelete
  12. amande la komen2 korang..bikin wa pecah perot ketawa.

    ReplyDelete
  13. Pergi pudu je.. baru 40hengget sekali hentam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku x maen yg 40 hengget..aku men 5rat 6 rat... bru syokk

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri