WTF : Illuminati Dalam Ringgit Malaysia?
Home » » WTF : Illuminati Dalam Ringgit Malaysia?

WTF : Illuminati Dalam Ringgit Malaysia?

29 Jan 2013 67 Comments
#Cari Perbezaan antara gambar di bawah. Apa pandangan anda? Fizikal Kijang adalah berekor pendek.










67 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Yeah.. Comment untuk ANON admin dah on. HIDUP ANON!

    ReplyDelete
  3. kalau bab mencari kesalahan orang memang pulun sungguh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nih bukan cari kesalahan....pendedahan laa biolll

      Delete
  4. cuba terang dgn lebih lanjut kaitan antara haiwan tu dgn iluminati.

    ReplyDelete
  5. Fuck ar tipu laaa... mcm BLOG YANG SIOT!!

    ReplyDelete
  6. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    nak JIMAT PETROL 49%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  7. Zamri kl akan muncul kehkeh.

    ReplyDelete
  8. Yeayyyy....anon kembali,hidup anon hidup zamri kl

    ReplyDelete
  9. Ini some POYO !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua benda la nak iluminati apa kes??

      Delete
  10. aku percaya organisasi iluminati ini memang wujud!.. kepada yang kata bnda ni POYO,SAJE NK CARI KESLAHAN,GMBAR HNYA KEBETULAN ke ape ke ....anda salah!....ini memg konspirasi sbnar...

    p/s :aku x la taksub sgt baca bab2 iluminati ni,cuma x perlu la smpai xpercaya langsung dgn kewujudan iluminati ini....

    ReplyDelete
  11. benda ni memang wujud. iluminati dan freemason dorg ni bersenkongkol. tapi kite kena bijak menilai jugak. kalau semua benda nak dikaitkan dgn iluminati susah la.

    ReplyDelete
  12. ini semua poyoh

    ReplyDelete
  13. isu macam ni pun nk perbesarkan. Mungkin diorg x sedar. Hee

    ReplyDelete
  14. aku rase kat jata negeri xde kene mengene ngan bank..tapi yg kat bank tu ade kemungkinan.. sbb sistem bank bukan dari sistem islam..

    ReplyDelete
  15. nak cari kesalahan orang pandai, tah dier betoi ker tak ...lol
    \

    ReplyDelete
  16. mungkin ade betolnye dan ade salahnye. kite perhatikan je

    ReplyDelete
  17. kebetulan jekkk..

    ReplyDelete
  18. Kijang??
    Y pic bwh bkn anjing ka?

    ReplyDelete
  19. Iluminati mmng wujud di kebanyakan negara maju dan negara membangun. Itulah FREEMASON.. Di Malaysia Freemason di anggotai oleh pemimpin tertinggi.. Rajin2lah membaca.. Jika tidak pernah membaca mengenai Iluminati dan Freemason agak payah untuk faham apa yg cuba di sampaikan oleh admin..
    Itulah yg di tanam oleh yahudi yg sedang sibuk membuat persediaan menyambut dajjal..

    Iluminati+Freemason= Dajjal

    ReplyDelete
  20. mmg lah iluminati tuu wujud kat malaysia tapi agak2 ar sampai anjing pon nak diiluminatikan....

    ReplyDelete
  21. boleh caye ke??

    ReplyDelete
  22. orang atas aku ni bengap. bawah aku tolol

    ReplyDelete
  23. Listen listen listen let me speak let me speak.. Kalau kucing dan jerung ada masalah.. Apa lagi kijang... t(^_^t)

    ReplyDelete
  24. semua wang kertas d dunia ini sudah melambangkan freemason cuma kta tdk sedar.... misi penaklukan dunia 90% sudah tercapai... 10% lagi tggu dan lihat...

    ReplyDelete
  25. hurmmmm .. seram la tgk natang tu

    ReplyDelete
  26. sebetulnye iluminati+freemason bukannye dajal. tp mengikut buku yg telah saya bace,iluminati(yahudi) ni die bertuhankan dajal, tp bg freemason iaitu penganutnye org kristian, mereka lebih percayakan isa. dan mereka percaya suatu hari nanti isa akan menghapuskan dajal seperti yg kita dah tahu.tp buat masa sekarang mereka telah bekerjasama. jd bace dgn lebih lanjut, jgn sekadar bace di internet mengenai hal ni.

    ReplyDelete
  27. jagung cawan dua bungkus, jap g dtg balik ye

    ReplyDelete
  28. buat kajian dahulu la admin...adoi2..

    ReplyDelete
  29. apa kene mengene binatang tu ngn iluminati???

    ReplyDelete
  30. admin fucking liciking.

    ReplyDelete
  31. Try search rothschild. Beliau adelah yahudi yg paling legend. Nk lg best bc buku " rothschild, yahudi kepercayaan dajjal" nnti korg akan nmpak relation between yahudi, dajjal, illuminati, freemason n sehingga la kehidupan seharian ni.

    ReplyDelete
  32. semua benda nak illuminati........semalam anak sedara aku lukis lembu mata satu....aku rasa anak sedara aku tu presiden illuminati kot....

    ReplyDelete
  33. pemilik blog nie paranoid sgt la...semua benda nk di freemanson dan illuminati...logo PKR mata satu xlak dia kta freemason atau illuminati...jgn lupa mik ubt ye kt HUK...

    ReplyDelete
  34. fanatik sgt.. bila mentaliti dah membangkang, ape pon jd isu. x tau hjg pgkal, x ckup bcaan, fakta, sejarah. sume jd masalah

    ReplyDelete
  35. xmungkin xsedar. sedangkan nak create lencana skolah ke persatuan kecik2 pn kita dok pulun reka maksud simbolik bagi setiap warna bentuk bagai. ini kan pulak big firms

    ReplyDelete
  36. Yg marah 2 sume geng2 iluminati...

    ReplyDelete
  37. yeah~~~~~~ anon.

    ReplyDelete
  38. Biar je lah diorg ni hanyut..kita yg tau ni truskan sebar bnda ni..kat tmpat aku da ada da banggunan dia..sebelah istana je.kat ipoh.

    ReplyDelete
  39. Selamat kembali semua bpk2 anon.,mak2 anon.dan sume anon yg ade kat snie,,,perjuangan anon harus di teruskan,,HIDUP ANON!!!!!!

    ReplyDelete
  40. Itu binatang peliharaan firaun zaman dulu kala. Ape daa

    ReplyDelete
  41. sebenarnya...negara kita x mcetak wang sendiri.semuanya dicetak di negara luar...
    dan satu lagi, iluminati nie muncul dalam senyap,cuma kita je yg x tahu...

    ReplyDelete
  42. amende ah korang ni
    cbelah bce fakta skit ni tak hemtam sini hentam sana kalau x pasti buat research bangang lol

    ReplyDelete
  43. tu kn lmbg haiwan yg dikagumi Parameswara oleh sbb kjayaannya mnewaskan anjing buruan beliau...

    ReplyDelete
  44. Oooo.. jangan buat cerita lee.. Aku kerja kilang percetakkan duit di Malaysia. X pernah ada aku jumpa benda2 cam nie.... mengarut leee...

    ReplyDelete
  45. x nak duit tu sudah..bg aku ..byk komen sgt psl dui tade iluminati la...x bersyukur ade duit

    ReplyDelete
  46. entry post ade tanda soal sbbnya admin suruh korg berfikir la, dlm erti kata lain admin x nyatakan pendirian dia dlm kes ni....jom berfikir

    ReplyDelete
  47. fanatik sngt ngan benda2 cm ne . .kalo nak sngt ada kaitan memng dri dulu pn ada . .sepa2 sne yg jd ahli pengakap dah memng ada kaitan dngn bnde ne coz 3 kayu dlm ikatan api pengakap melambngkn ikatan semangt yahudi . .ne lg power..90 dri rakyat malaysia khususnya d bandar myb kecuali lh yg blum pernah kluar dari hutan memng dh guna pn brng2 ahli neraka ne . .termasuk yg alim2 jga . .pa kata korang cri apa ke bnda yg asasnya tuk yahudi . .

    ReplyDelete
  48. bungkus nasi lemak lambang freemasom....k fine.
    #typical of malay

    ReplyDelete
  49. freemason ape lak ni tu patung anubis zaman mesir kuno tu pon x leh beza

    ReplyDelete
  50. jaga iman masing2. itu yg penting. lantaklah nk dorg nk letak lambang apa pun. yang penting duit mau kena cari. nanti soru miss..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri