WTF : iPhone 5 Senang Bengkok Dalam Poket (8 Gambar)
Home » » WTF : iPhone 5 Senang Bengkok Dalam Poket (8 Gambar)

WTF : iPhone 5 Senang Bengkok Dalam Poket (8 Gambar)

103 Comments
iPhone 5 Senang Bengkok Dalam Poket.
Beberapa pemilik Apple iPhone 5 menunjukkan yang telefonnya itu senang bengkok sekiranya dimasukkan ke dalam poket belakangnya.
Betul ke pemilik Apple iPhone 5?







103 comments:

  1. ni sengaja bagi bengkok ni.. kan org lagi bawah?

    ReplyDelete
  2. Mcm mana kaca boleh bengkok.. phuii nak tipu agak agak la. (Saya bukan peminat apple tapi cuba anda fikir..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak 2 yg pk dlu. Mane dtg kace?

      Delete
    2. nk suruh org fikir? sebelum kuar statement baik research dulu material ape yg die gune, jgn nk kuar statement cm good2 ye

      Delete
  3. xde la dia saje2 jew wat macam tu,,,huhu

    ReplyDelete
  4. org kt bawah cube tnye org bawah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana benda tu blh bt saje2..btul tak org bawah..

      Delete
  5. bontot besi..memang la...letak kapak pon bengkok!

    ReplyDelete
  6. Mcm bontot org atas aku nie..

    ReplyDelete
  7. hoi org atas..bt apa nk letak kapa kt poket belakang..nie citer pasal i phone 5..

    ReplyDelete
  8. aku x pakai i-phone..manala nk tau.cuba tanya kt org paling bawah nun

    ReplyDelete
  9. Kaca mmg x blh bengkok tp blh melentur sehingga suatu sudut sebelum titik regangnya tidak mampu tahan...bebudak main sound system keta pasti tau hal ni...dan cermin iphone ada lapisan perlindungan untuk mengelak cerminya dari mudah calar dan retak...

    ReplyDelete
  10. Kaca mmg x blh bengkok tp blh melentur sehingga suatu sudut sebelum titik regangnya tidak mampu tahan...bebudak main sound system keta pasti tau hal ni...dan cermin iphone ada lapisan perlindungan untuk mengelak cerminya dari mudah calar dan retak...

    ReplyDelete
  11. I phone 5 china kot.. Maybe orang bawah ada lagi jawapan yg tepat

    ReplyDelete
  12. I phone 5 china kot.. Maybe orang bawah ada lagi jawapan yg tepat

    ReplyDelete
  13. Ye ye je I phone 5 cina...cube tanye org atas balik...dia pandai tgk hp..

    ReplyDelete
  14. Ye ye je I phone 5 cina...cube tanye org atas balik...dia pandai tgk hp..

    ReplyDelete
  15. betul tu. nak lg tepat, ni iPhone5 china blah guangzhou. Tapi alamat lg tepat mungkin org bawah ni taw

    ReplyDelete
  16. tp nape letak terbalik?? bese kalo org ltk hp kat blkg pun, mesti display ngadap bontot.. tul x org atas?? org bwh ni stuju x?? haha..

    ReplyDelete
  17. tLangkah berjaga2 jgn letak i phone5 kat bontot korang....beli mahal2 letak kat bonto..kesian..... betol tak org no 2 bawah aku ni....ahahaha lol

    ReplyDelete
  18. tLangkah berjaga2 jgn letak i phone5 kat bontot korang....beli mahal2 letak kat bonto..kesian..... betol tak org no 2 bawah aku ni....ahahaha lol

    ReplyDelete
  19. Erkkk aku ker kne jawab? Aku rasa org atas dan bawah ni mmg buta IT sbb tu x tau pape pasal henpon..lau x taw duk diam2 k..

    ReplyDelete
  20. biar btol semua ni org atas...rs mcm fake jer btol x org bwh...er hrp ad lah org bwh..

    ReplyDelete
  21. kalau x nk bengkok pkai 3310..ha3..gud nyte

    ReplyDelete
  22. ntah betul ntah tak... jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  23. Takkan la engineer cap ayam sgt buat iphone jadi bengkok.. ni mesti iphone cine babi punya... xde kualiti...

    ReplyDelete
  24. aku miskin x mampu beli iphone 5.. tnya orang atas arr..

    ReplyDelete
  25. dah lame ak pakai, xde pon..
    ini sah org samsung nk cuba jatuhkan apple..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro jgn kutuk samsung... nak kutuk cine babi xpe...

      Delete
  26. Mungkin kot.. Persaingan perniagaan.. Ke ape ntah... Ekonomi.aku.failed. Mgkn org bawah dpt markah penuh paper ekonomi kn? Tlg la jwb org bwh..

    ReplyDelete
  27. manusia mana yg letak henpon kat poket belakang? eerr orang bawah ni kot?

    ReplyDelete
  28. aku x letak nah org atas nah.aku gantung kat tengkok je kalu ada iphone 5..baru boleh belagak.org kaya la katakan.padahal byk lg handphone lain yg spec better lg..hahaha..jgn ngata aku k org bawah..

    ReplyDelete
  29. aku x letak nah org atas nah.aku gantung kat tengkok je kalu ada iphone 5..baru boleh belagak.org kaya la katakan.padahal byk lg handphone lain yg spec better lg..hahaha..jgn ngata aku k org bawah..

    ReplyDelete
  30. takpe .. claim warranty je .. lau bengkok.. settle masalah

    ReplyDelete
  31. iphone china made tuler cmtue tgk la plg last dh bhasa cina

    ReplyDelete
  32. Org ats sume bodo gila nk mampos..

    ReplyDelete
  33. Ni mesti Zamri KL nyer iphone ni

    ReplyDelete
  34. henpon pun bengkok ka...kalu 'adik' yg bengkok,apa jadi da..

    ReplyDelete
  35. hahaha...ni iphone 5 china....memehh lah bengkok....

    ReplyDelete
  36. klakar la korang neh...main tanye2 org bwh plak.. [^_^]

    ReplyDelete
  37. Cuba tngok balik gambar yang ke-4. Belakang iPhone5 bukan mcm tu. Pembohong ni. iPhone made in china agaknya

    ReplyDelete
  38. Padan muka... fuck iphone love android... Hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  39. Padan muka... fuck iphone love android... Hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  40. kalu betul ini iphone ori..
    tunjukkan no siri dia, untuk kita buktikan sama2..
    tiada no siri = 500% fake

    ReplyDelete
  41. ni iphone clone dri china or taiwan

    ReplyDelete
  42. ni i-phone ke your-phone ??
    org bawah nk kata apa??

    ReplyDelete
  43. ni i phone orichina bukan original..betul x orang tepi?

    ReplyDelete
  44. org atas org tepi dah pergi....tinggal org tengah je yang ade camaner ni

    ReplyDelete
  45. hahahaha...tergelak aku baca komen2 org atas..btul x org bawah??

    ReplyDelete
  46. Sama la kite org atas.. Tergelak gak tgk perangai org2 atas kite.kan org bawah?

    ReplyDelete
  47. klau btul bengkok pun itu bukan salah apple..yg guna tepon tu p letak kat poket blakang buat apa? xtpikir ke nanti susah nk duduk ke...apa ke...guna la poket seluar kiri kanan tu kan ada? apa pun..long live android..hahaha

    ReplyDelete
  48. semua kt atas ni org ka apa?

    ReplyDelete
  49. Lor..gue pakai Nokia-3310 tak bengkok pun..letak p kat mana pun..dlm poket..dlm seluar..masuk ayaq pun leh jemur kat ampaian pas tu guna balik..haha...

    ReplyDelete
  50. display je pon...ade yg kene saman nant...ye tak org seterusnye....

    ReplyDelete
  51. yer2..btoi2..mgkin display...;gpon aku xbukak kedai nset....org bawah ade x kedai nset..?

    ReplyDelete
  52. saya rasa, ini hp perempuan laaa, orang yang tengok ni, mesti dia ingat tetek perempuan adalah bontot... saya rasa lah

    ReplyDelete
  53. x de la.. ce tanye orang bawah

    ReplyDelete
  54. saya rasa jawapan saya betul, betul tak orang atas dan bawah

    ReplyDelete
  55. aku? Kedai nset? xda...org bwh aku ade kot?

    ReplyDelete
  56. tu pon nk gaduh.. btul x org bawah?? kita tak gaduh kan orang bawah..

    ReplyDelete
  57. tu laa sape suruh dduk bawah.. kan org2 kat bawah..

    ReplyDelete
  58. aik nape aku lak yg kene org atas? try tanye org bawah ni tol x org bawah? mcm kene kelentong je

    ReplyDelete
  59. Sah kau kene kelentong,cube tanye org ke-3 ke bawah lps aku,die punye i phone bengkok jgk....

    ReplyDelete
  60. Entah lax xtau nk jawap.org bwh lak apa katanya?

    ReplyDelete
  61. Entah lax xtau nk jawap.org bwh lak apa katanya?

    ReplyDelete
  62. org yg ke-3 ke atas lps aku, aku x pakai iphone la... x mampu tp klo nak pinang awk sy mampu la...
    love Liyana, muah...<3
    org bawah jgn jeles plak...

    ReplyDelete
  63. oi org atas Liyana tu bini aku la cendol,.. itu faked iphone 5 tu only in china, samsung je ada hanpon leh bengkok2 ni..(Samsung Flexible AMOLED)
    kalo x caya tanya org ke-4 atas aku tu dia gelak je sbb dia tau tu.. keskeskes

    ReplyDelete
  64. iphone fake hahaha nak menipu berpada pada lah sikit...

    ReplyDelete
  65. fon china mmg la...aku tgk fon mmber aku ok je ltak dlm poket..

    ReplyDelete
  66. hahaha, lawak la, tergelak2 kambing aku..

    ReplyDelete
  67. Tu baru iphone 5.. Klau iphone 6 rase2 boleh lipat2 jd kapal terbang kot.. Betul tak orang2 atas?? Err aku tak sure klau bawah ni ade orang lagi..

    ReplyDelete
  68. ntahla org atas ...da xde kot org bwh ko..ko la yg last.....

    ReplyDelete
  69. kahkahkah nmpk sgt kencing kuat..brg apple klau ori kt blkg msti ade tulisan kecik bwh perkataan iphone 2 gtaw model pe..nmpk sgt..caye mmg IQ cap ayam..

    ReplyDelete
  70. nk dengki ngan apple tu agk2 la

    ReplyDelete
  71. huh, aku gak org paling bwh, ker ade lgi? Oit org bwh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau otak yg kat bawah...

      Delete
  72. Ehh..org atas..ad lgi laa..aq laa org last..btol ke aq org ats..cer tngok skit..??? Org bawah ooo org bawah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bawah kaki kau ni....aku org paling bawah....

      Delete
  73. Melayu semua bodo makan babi
    -David Tiau

    ReplyDelete
  74. hha samsung kan da kata... tu cina punya x percaya buka you tube.. ! yg senang bengkok tu MADE IN CHINA

    ReplyDelete
  75. iphone ka samsung ka nokia ka...kalau buntut besar macam sport rim 17 inci semua bengkok.....

    ReplyDelete
  76. lambang pon xsame....bukan ori ne...cina mari maaa...aku pkai ok jer

    ReplyDelete
  77. aq pkai elok je dalm poket belakan pon aq letak

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri