WTF - Jangan Sesekali Pegang Botol Air Ini!
Home » » WTF - Jangan Sesekali Pegang Botol Air Ini!

WTF - Jangan Sesekali Pegang Botol Air Ini!

16 Comments
Sekiranya anda berada di Airport, jangan ler sesekali ringan tangan nak tolong pegang BOTOL AIR tak kira la awang jambu ker, awek lawa ker walaupun dlm mase yang singkat..

Peringatan nie akan membolehkan anda tidak dianiaya dengan HUKUMAN MAMDATORI Gantung sampai MATI! kenapa??

Satu Peristiwa telah berlaku dan Pihak Kastam US telah upload satu video hakikat BOTOL AIR. Kalu tengok dgn mate kasar,memang nampak mcm botol biase je tp hakikatnya ade tempat simpanan tersembunyi didalam botol yang biasanya digunakan oleh penyeludup dadah utk menyembunyikan dadah jenis Kokain.

Jom Layan Video oleh Kastam US..


16 comments:

  1. Perggg..bahaya ni..terutama sekali pompuan2 jgn la mudah percaya lelaki hensem..hehe

    INFO : Pendapatan Yahudi Melebihi Orang Islam

    ReplyDelete
  2. dyorg2 ni la punce hilangnye rasa belas kasihan...mane x...org elok2 nk tolong...tp rupenye tolong bunuh diri...naya siot...

    ReplyDelete
  3. bahaya ni... Jom buat duit sama-sama & ajak kawan skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  4. Kat airport yg sllu ad bnda nie

    ReplyDelete
  5. Try pUsing dlu kalo nk pgg.. Btol x org bwh..

    ReplyDelete
  6. bukan skang ni kat airport tak lepas cecair mcm ni..

    ReplyDelete
  7. kt airport ada scanner yg bole detect dadah.

    ReplyDelete
  8. errrr.... pegang macam mana yang tak boleh tu? yang part pegang penutup dia ke, atau yang time terbalikkan? atau pun yang masa pegang bawah dia sekali? mana satu tu org bawah?

    ReplyDelete
  9. kao diam setan..aku xleh tgk viedo ni..dah zade,,natang

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri