WTF : Keadaan Mesin Senaman Yang Dihantar Oleh FedEx (4 Gambar)
Home » » WTF : Keadaan Mesin Senaman Yang Dihantar Oleh FedEx (4 Gambar)

WTF : Keadaan Mesin Senaman Yang Dihantar Oleh FedEx (4 Gambar)

20 Comments
#Bila FedEx mengamuk pada seorang customer, ni la hasilnya. Muahahahahha



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

20 comments:

  1. tak nampak airwaybill fedex pon?
    ingat fitnah tu lagi teruk dr mmbunuh..

    ReplyDelete
  2. nampak ngat membongak..mana kotak fedEX nye..agak2 la..

    ReplyDelete
  3. ntah lah org atas....
    jom buat duit! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  4. xkira la dr sapa but gila hancur brg tu...

    NEW: END OF JANUARY SALE

    ReplyDelete
  5. dapat barang dari fedex ok ja.. x da masalah pun..huhu

    ReplyDelete
  6. Great article, totally what I was looking for.

    Also visit my web site: bmi calculator female

    ReplyDelete
  7. semua pengomen di atas adalah PALAT!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Anom mmg taik palat!

    ReplyDelete
  9. tah2 kotak y customer tu nk buang...treadmill okei je.kecoh! je admin page nie...ADMIN GILER RATING!!!

    ReplyDelete
  10. kepala butuhh punya admin.. hahahha..

    ReplyDelete
  11. teruknya kan.....

    ReplyDelete
  12. utk sebarang prtanyaan mgenai masalah2 ghaib. sila view https://www.facebook.com/AuraMaarifat

    ReplyDelete
  13. apa la admin ni. kesian. ntah pape jer kau mngarut wahai admin. kotak je kau tunjuk. mane mesin senamannye. bodoh.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri