WTF : Kurt Tay, Superstar Paling Hensem, Menarik & Hebat (2 Gambar)
Home » » WTF : Kurt Tay, Superstar Paling Hensem, Menarik & Hebat (2 Gambar)

WTF : Kurt Tay, Superstar Paling Hensem, Menarik & Hebat (2 Gambar)

2 Jan 2013 33 Comments
Sapa kenal mamat ni? Dia claimed diri dia sebagai seorang superstar yang hensem, menarik dan hebat... Siap iklan dalam newspaper CHINA


Jom layan Youtube mamat ni... LOL...



33 comments:

  1. suara mmg hebat sekali..btl kn org bawah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam pukimak sial.. phuuiii.. hidup Anon Pungkoq... nokharoom..

      Delete
  2. just nice la..
    kan orang bawah?

    ReplyDelete
  3. Xtahu la aq..tnya org bawah ni..mcm mana??

    TERKINI : Pantun Pecah Dara(18++)

    ReplyDelete
  4. xtau la nak cakap ape...no comment wo ai ni T-T

    ReplyDelete
  5. rase cam nak sepak je kepala dia 1st time aku tengok.damn

    ReplyDelete
  6. dia bgi free album pn aku xnak

    ReplyDelete
  7. Orang atas aku ni ..peminat no.1 aku .

    ReplyDelete
  8. Orang atas aku adalah couple mamat ni..

    ReplyDelete
  9. Orang atas aku adalah couple mamat ni..

    ReplyDelete
  10. Orang atas aku adalah couple mamat ni..
    Nice couple bro.. hahaha

    ReplyDelete
  11. Orang atas aku adalah couple mamat ni..

    ReplyDelete
  12. layak tersenarai dalam memes wall kategori epic..hahahah

    ReplyDelete
  13. cam haram lg mnyesal aku tgk puihhhh

    ReplyDelete
  14. Lirik yang cukup hebat. Hahahahahahaha dgn lagu ber judollllllll wa taruh lu dlam longkang.

    ReplyDelete
  15. glemer terus mamat ni .. hahahaha

    ReplyDelete
  16. Saya rasa mamat nie nak buat lawak tapi tak menjadi...humm apa pun stress saya tgok nie vid

    ReplyDelete
  17. ini olang syok sendili... sohai..

    ReplyDelete
  18. mental ak dgr dye nyanyi. . . wo ai ni . . wo ai ni. . wo ai ni. . . wo ai ni. . . wo ai ni. . . bla. . bla. . bla. . .

    ReplyDelete
  19. fantastic !!!

    ReplyDelete
  20. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 09:42

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

    ReplyDelete
  21. org atas smua bodoh

    ReplyDelete
  22. skandal pak jibby ke ni???

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri