WTF - LAMPU ISYARAT PALING BANGANG DI KUALA LUMPUR
Home » » WTF - LAMPU ISYARAT PALING BANGANG DI KUALA LUMPUR

WTF - LAMPU ISYARAT PALING BANGANG DI KUALA LUMPUR

19 Jan 2013 34 Comments
Ini ialah gambar sebuah lampu isyarat di Jalan Ampang. Memang terbaik dari ladang!! Hahahahah

34 comments:

  1. Sebenarnye lampu isyarat tu di pasang sebelum jejantas pejalan kaki tu di bina...
    Ni kat depan ampang park. Jgn salah anggap pulak... Maybe diorg akan tanggalkan kemudian.

    Org yg xbiasa lalu jalan ni mmg xkan tahu pembangunan kat tmpt ni, so they simply ckp "bangang"... Padahal diri sendiri yg bodo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau la bodo. Emo pesal.. Ni just entertainment je pon. Bangang..

      Delete
    2. bapak ko main ngn anjing sbb tu dpat kau mc nizam

      Delete
    3. Hidup Anon diatas

      Delete
    4. Booooooo

      Delete
    5. Entah. Nampak jelas kat situ jejantas baru. Memang la. Bukan dorang saje2 buat trafik light gitu. Hm, pendek sungguh akal admin

      Delete
    6. 10 perkara yang saya tahu pasal awak.
      1. Awak baca text ni..
      2. Awak manusia..
      3. Awak tak dapat sebut huruf 'p' kalau bibir awak tak bersentuh..
      4. Awak baru saja try buat..
      6. Awak ketawa sendiri..
      7. Awak senyum dan awak tak perasan no.5 takda..
      8. Awak cek kalau ada tu no.5..
      9. Awak ketawa sendiri sambil tersenyum..
      10. Awak mahu share text ni supaya kawan2 awak kena sekali
      awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak
      awak awak awak awak awak awak
      1. Awak mmg malas untuk membaca semua perkataan di atas..
      2. Awak tak perasan saya ada tulis awek..
      3. Awak terus cari perkataan awek, sebenarnya takde pon.
      4. Awak sudah terkena! :D
      5. Awak share la biar kawan2 pulak terkena. Takkan nak terkena seorang je.. :P

      Delete
  2. Sebenarnye lampu isyarat tu di pasang sebelum jejantas pejalan kaki tu di bina...
    Ni kat depan ampang park. Jgn salah anggap pulak... Maybe diorg akan tanggalkan kemudian.

    Org yg xbiasa lalu jalan ni mmg xkan tahu pembangunan kat tmpt ni, so they simply ckp "bangang"... Padahal diri sendiri yg bodo.

    ReplyDelete
  3. Mazeer gay bangang mesti dia komen benda bangang nanti

    ReplyDelete
  4. admin org mana? tau jalan ampang kat mana? kalau tau, takkan tak tau perkembangan persimpangan traffic light ampang park tu beb..

    ReplyDelete
  5. admin org mana? tau jalan ampang kat mana? kalau tau, takkan tak tau perkembangan persimpangan traffic light ampang park tu beb..

    ReplyDelete
  6. Benar kata CikeBomCikeBom.Sebenarnya Projek pembinaan jejantas itu bermula pada 17 Oktober 2012 dan akan siap sepenuhnya dalam bulan Mei 2013...jadi sebenarnya tak ada "Bangang"nya kalau orang yang dah lama lalu berdekatan kawasan tu,tapi akan jadi bangang bila orang baru lalu kat kawasan tu dia perasan pasal lampu isyarat tu...

    ReplyDelete
  7. hahahahha....kan dpat bangang..

    ReplyDelete
  8. ape la admin nie. benda nie silap jejantas la. bukan salah orang pasang lampu tue. lampu tue dah lama pasang pon. ape la, admin nie.

    ReplyDelete
  9. Hahaha....dah tahu ada pembangunan ganti la ngan lampu br..cr alternatif lain...betul la admin ckp bodoh nak mampus..

    PANAS : Aku Puas Selepas Kerjakan Pembantu Rumah dari Jepun(18++)
    PELIK : Betul ke Dengan Jawab Survey Boleh Dapat Duit?

    ReplyDelete
  10. hahahah.. yg korang emo emo memarah admin ni dah kenapa ? dtg bulan secara berjemaah ke.. kahkah

    admin tu gurau2 je.. tak bermksud nk bangangkan memana pihak pn sebenarnya dia.. aduyai..

    ReplyDelete
  11. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati --> Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  12. Admin xtau pape pn. Die copy paste je dri blog laen.

    ReplyDelete
  13. Urmm..aku slh msuk topic ke nih? Bace sekadar info sudah..yg dh tau kasitau org yg x tau..tu jer, wtper nk kecoh2? Politik lebih kome nih..hahah

    ReplyDelete
  14. sepatutnya .. majlis kene lebih peka .. mane leh main nanti2 .. ade ke .. hahha kalau cukai pintu leh ke main nanti2 ? hahahahah

    ReplyDelete
  15. relax r bro.ni kan blog utk entertainment.
    do not take things seriously.
    just enjoy. :)

    ReplyDelete
  16. entertainment je kot...yg touching sgt nape? haha

    ReplyDelete
  17. meroyan kuat

    ReplyDelete
  18. Bangang abadi...

    ReplyDelete
  19. mmg.. slalu susah kan ak.. skang soh awek korg jimat skit.. compare je harga brg kt tesco, giant n carrefour.. senang x pyh byr lbh utk brg yg sama.. click je nama sy..

    ReplyDelete
  20. mari sokong PR

    ReplyDelete
  21. ni just for entertaiment only so jgn lah emo2 yg komen kt sini

    ReplyDelete
  22. bukan nak bersangka buruk, tapi kan lebih elok jika perkataan 'bangang' tu ditukarkan ke perkataan lain yang kurang offensive mcm 'pelik' supaya lebih elok dipandang :)

    KuroNeko

    ReplyDelete
  23. Orang KL nie touching gak erk. Ko ingat tourist yang melawat Malaysia nak tau ke perkembangan Ampang korang tu. Diorang snap gambar bawak balik Sweden tayang kat family gak. "Look how stupid Ampang's people managed their traffic light. They should removed it immediately because this stupidity can cause a life." Retarded Ampang's citizen.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri