WTF - MARI MELAWAT PENJARA DI CALIFORNIA (10 GAMBAR)
Home » » WTF - MARI MELAWAT PENJARA DI CALIFORNIA (10 GAMBAR)

WTF - MARI MELAWAT PENJARA DI CALIFORNIA (10 GAMBAR)

12 Comments
California sekarang mengalami masalah kepadatan penjara yang kronik. Tempat tidur di hall, memang santai!




Laporan asal Reuters

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

12 comments:

  1. Replies
    1. terbaik diaorg punya gangster.. nie baru betol samseng

      Delete
  2. Woo..macam happy jek hidup diorang..boleh check in x ni??

    TERBAIK : Lagu Hangit-Kentut DIA
    TERBAIK : Mengapa Kakak Nak Kahwin(18++)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik ko check in masjid

      Delete
  3. muke baragas semua .. kalau berperang ... dalam tu .. wahhh ..

    ReplyDelete
  4. mari same2 berjimat.. compare harga brg kt tesco, giant n carrefour.. pasni tak payah byr lebih utk brg yg sama.. khas utk awek2 cun.. click je nama saya..

    ReplyDelete
  5. beli..beli ....beli..tshirt POWER woi!!!! 1000++ design kat sini:
    http://www.facebook.com/pages/Lovey-Dovey-Couple-Shirts-Shirts/264400060337530?id=264400060337530&sk=photos_stream

    ReplyDelete
  6. peh siap blh study gi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri