WTF : Misteri Struktur Rahsia Di Tengah Padang Pasir China (5 Gambar)
Home » » WTF : Misteri Struktur Rahsia Di Tengah Padang Pasir China (5 Gambar)

WTF : Misteri Struktur Rahsia Di Tengah Padang Pasir China (5 Gambar)

17 Comments
Beberapa imej pelik telah kelihatan di China yang dapat dilihat dari Google Map yang menunjukkan garisan-garisan yang aneh. Ia terletak di Dunhuang, Jiuquan, Gansu, utara Sungai Shule, yang melintasi Banjaran Tibet ke barat ke Gurun Kumtag. Ia meliputi kawasan kira-kira satu batu panjang dan lebih daripada 3,000 kaki lebar.







Tekan je link kat bawah ni untuk lihat dgn lebih jelas..


Google Map Coordinate :

http://g.co/maps/vgdf7

http://g.co/maps/aqdar

http://g.co/maps/gzahp

http://g.co/maps/kc573


Semua ni terletak dekat padang pasir Xinjian. Agak-agak nya apa benda yang dibina oleh kerajaan China??

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

17 comments:

  1. rumah pelacuran .. yg terbesar dan paling canggih dalam donia

    ReplyDelete
  2. haha. airport la kott. ad kpal trbang kt situ lau zoom.

    ReplyDelete
  3. maknanyer ini markas tentera diorg...diorg kn nk saingi US...

    ReplyDelete
  4. diorg nk buat bom

    ReplyDelete
  5. gambar no2 test track.. untuk test topspeed honda cup

    ReplyDelete
  6. gambar bwh skali tuh ade jet pejuang

    ReplyDelete
  7. tu tempat untuk jet pejuang diorang kot, mungkin diorang dah plan nak serang negara lain kot, diorang kan komunis

    ReplyDelete
  8. malaysia nk buat tp x muat...ad ruang pun da buat rumah untuk bangla, nepal, myanmar, indon..

    ReplyDelete
  9. perhh..markas tentera!!

    ReplyDelete
  10. china skang banyak wat bandar baru..klw biase follow news pasal china ,drg byk wat bandar bru sbb persiapan untuk mase hadapn...dan drg byk wat kt area gurun mcm nie

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri