WTF : Pertunjukkan Fesyen Kondom Di Melaka Megamall (8 Gambar)
Home » » WTF : Pertunjukkan Fesyen Kondom Di Melaka Megamall (8 Gambar)

WTF : Pertunjukkan Fesyen Kondom Di Melaka Megamall (8 Gambar)

5 Jan 2013 58 Comments
#Mengapa MELAKA, kenapa tak KL? PAVI? Snorrrrr snorrrr~~~




















58 comments:

  1. Replies
    1. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 at 15:23

      RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
      http://bit.ly/13VY9e8
      click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
      1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

      ini linknya:
      http://bit.ly/13VY9e8
      2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
      3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
      4. Kemudian, pergi ke laman
      http://bit.ly/14t2BrV
      Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

      Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
      untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

      Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
      JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
      KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Ok la nie, generasi sekarang memang susah nak di bendung masalah gejala sosial. Daripada diorang terkena HIV atau Aids, baik pakai kondom.Cegah sebelum kena.

    Tanda2 Kecil kiamat dah lengkap dan salah satu tanda apabila Zina bermaharajalela. NAUZUBILLAH!

    ReplyDelete
  3. fuck. government should take their action to banned this activity. they do this show public area????? FUCK!

    ReplyDelete
  4. alahai..otak ltk kt mne laa diorg nie..agknye pihak berkuasa pon diorg da sogok ngn kondom byk2 kot..sbb 2 mnde cmni pon leh biar je..

    ReplyDelete
  5. malaysia boleh.. tak cukup2 lagi ke kena hina dek negara jiran? jangan la jadikan issue ni peluang mereka nak bash balik malaysia.. sangat menyedihkan..

    ReplyDelete
  6. Nape xpkai org btol?btol x org bawah....

    ReplyDelete
  7. Melaka mane ade megamall mangkok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia maksudkan melaka mall tu kot

      Delete
  8. Melaka mane ade megamall mangkok....

    ReplyDelete
  9. sape yg bnr kn bnde nie??.. yg fesyn dsgner yg bt bju nie bodoh ker.. xade idea lain.. MALU JE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina punye idea la ni.. diorg nk lawan melayu islam punye undang2.. diorg x sedar diorg menumpang je kt tanah melayu ni

      Delete
    2. Kamon ah ak sokong kau .

      Delete
  10. menggalakkn zina lg ade laa...

    *cepat laa laksanakn HUDUD kt Msia nih...

    ReplyDelete
  11. apa kene mengena kondom dan maksiat??? tlg jelaskan

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Takde kena mengena pun.orang yg wat maksiat bukan pakai kondom pun.tu yang makin banyak anak kena buang.haha...mungkin melaka port maksiat dan tahap pembuangan anak semakin melampau banyaknya.makanya fesyen ni boleh kurangkan la masalah buang anak ni.haha...kalo nak beromen,takyah nk memalu g beli.petik je kondom kat baju.jimat dan cepat.beromen dgn selamat.hehe....teruknya melaka.

      Delete
  12. org yg tau malu tu.. xkan kondom guna utk buat 1 perkara je...

    ReplyDelete
  13. tapi kenapa kondom? bukan ke semua org tau fungsi kondom tu ape .. adoi .. biarkan je la benda tu jadi asas untuk family planning dan cegah penyakit kelamin .. tak perlu la di paternkan untuk fesyen .. hurmmmm

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. woo melake?? aq tinggal melake dataran pahalawan woo megamal melake aq tau wooo!!

      Delete
  15. melaka ade megamall la..dataran pahlawan megamall tu kat banda hilir.btl2 dpn mahkota parade

    ReplyDelete
  16. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    sukakan GADGET RARE?
    sila lawati --> PERKAKAS PINTAR

    ReplyDelete
  17. melaka megamall dekat depan MBMB leee...

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  19. melaka mall la nama btul die.. dpn mbmb.. kt ayer keroh.. depan jusco lama 2.. kt ctu mmg sllu ada fashion show.. sb tmpt 2 xlaku so dorg tarik org guna benda2 pelik mcm ni la.. bingai btul la dorg nie..

    ReplyDelete
  20. mmg la bnde tu menyumbang ke arah maksiat ade ke org gune utk mkn?? bodoh,! kalo xmaksiat tu org yg dah nikah, xyah tnye soalan bodo la

    ReplyDelete
  21. Hish..Ntah pape.

    ReplyDelete
  22. Kan melaka yg dulu buka skola hamil tu,so skrg dah xde duit nak operasi skola tu.so dorg promote a condom ni utk elak hamil lg..nnt bile dah xde baby kat skola tu sng a dorg nak ttup.alasan xde baby lg..wakakakaka

    ReplyDelete
  23. supo ore xdop agamo..

    ReplyDelete
  24. Salah de, ni kondom 1MALAYSIA a..sesuai d gune utk main ngan Big Mama..tu pun kalo de yg nak a.
    Aku simpang 44 malaikat a

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author...sebab ada unsur2 yg x sepatutnye...tuuuttt...

    ReplyDelete
  26. Bahasa kita pn kena jaga .....

    ReplyDelete
  27. EASY CASH OFFICIAL14 August 2013 at 15:22

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG.

    ReplyDelete
  28. only in semenanjung malaya.. saye org smnjng pon ikut bangang

    ReplyDelete
  29. hipokrit tol lah dak laki yg pot pet dlm forum nie...mcm korang nie teruna sgt...puih...mmg jantan melaka....mcm baik sgt...tp dok rosakkan pompuan....mak bapak tudung litup pakai purdah...tp anak perogoll besar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak kau ke?

      Delete
    2. Eh,gwa sokong lu bro.haha melaka bodo mcm sial.keturunan hang tuah konon.pungkok hangpa la.hahaha

      Delete
  30. buruknya rupa...kondom terpakai ke tu??

    ReplyDelete
  31. Melaka bodo.nanti pasni bole wat tiger show pulok.hahaha.melaka kota maksiat.

    ReplyDelete
  32. bila org buang anak smua org bising, satu benda saya pasti, kalau ada perempuan kat luar sana bawa korg main, belum tentu korang kate, i tak buat benda nie smua..ingat..kita mmg kena ingat Tuhan, tapi..kenyataan nya...ini dunia realiti..bila kita ckp benda ni bodoh..1 perkara..tp d belakang tak tahu pula kalau2 korang kaki main ke ape..kenapa kerajaan pernah promote free condom dan jarum dulu? sebab nak cegah penyakit kelamin dan HIV dari merebak..kita tak tahu sepa ada HIV..kalau anda2 sekalian kuat iman, dan kate tak mugkin akan tergoda, then itu takpe la..tp kalau korg pun senang tergoda..kalau main koboi jer..apa tak penyakit makin bertambah..nak tak nak..kenyataan...kalau dah nafsu di otak..tetap main jg..sb tu lah..bg saya, kalau condom tak wujud..penyakit HIV dah bertingkat2 kat Malaysia..and bila ni terjadi..manada tourist nak melawat malaysia..atau jutawan nak melabur kat Malaysia..just saying..sendiri tau sepa yg pernah buat dosa...kalau masih buat dosa, tp nak jadi kaki bangkang..tp sendiri kaki main..bagus balik rumah tidur..PEACE! Condom untuk Cegah penyakit, kita tidak tahu, in future, anak sendiri kita tidak dapat kawal..

    ReplyDelete
  33. Antara kerja si pengkianat nak membakar api perkauman dan membuat penganut agama Islam marah.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri