WTF - POETREE : CARA "PENGKEBUMIAN" MESRA ALAM (6 GAMBAR)
Home » » WTF - POETREE : CARA "PENGKEBUMIAN" MESRA ALAM (6 GAMBAR)

WTF - POETREE : CARA "PENGKEBUMIAN" MESRA ALAM (6 GAMBAR)

6 Comments
Margaux Ruyant seorang pereka Perancis mencipta PoeTree iaitu bekas penyimpan debu mayat yang mesra alam. Margaux mendapati terdapat banyak kes debu mayat terbiar bila waris tidak lagi peduli. Nak dibuang takut dikira insensitive. Jadi bagaimana nak selesaikan masalah sebegini? PoeTree ialah balang abu mayat yang diperbuat dari porselin dan gabus. Pokok boleh ditanam terus kedalam PoeTree dan debu mayat kini menjadi kompos nutrien.

#hmmmm, aku masih emo pasal post kucing ni LINK.




Laporan asal TreeHugger

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

6 comments:

  1. nak JIMAT BIL ELEKTRIK 30%?
    sukakan GADGET RARE?
    sila lawati --> PERKAKAS PINTAR

    ReplyDelete
  2. ape la susahnye .. tanam je la mayat tu . tak yah fikir nk simpan abu ke ape ke .. adoiyaiii

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri