WTF : Rupa Peserta Transgender Pertama Dalam Miss USA (4 Gambar)
Home » » WTF : Rupa Peserta Transgender Pertama Dalam Miss USA (4 Gambar)

WTF : Rupa Peserta Transgender Pertama Dalam Miss USA (4 Gambar)

13 Comments
Kylan WEnzel telah menjadi peserta transgender Miss USA yang pertama dalam sejarahnya selepas peraturan Miss Universe diubah pada April 2012. Donald Trump dan organisasi Miss Universe telah memberi kata putus untuk membenarkan peserta transgender untuk bertanding dalam pertandingan berprestij itu. Kylan telah menyertai pemilihan dalam Miss California pada minggu lepas. 

#COMEL SIAK! SARCASM



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

13 comments:

  1. wakahkah apalah dak atas2 aku ni.

    ReplyDelete
  2. muke besau... nampak sgt nyah.. haha mulut pun besau...

    ReplyDelete
  3. tengok catwalk bapok2 ni http://ysmcdn.com/share/my/2551/3171212

    ReplyDelete
  4. thun dpan confirm rmai dri thailand..

    ReplyDelete
  5. ini .. stock sedut tak ingat .. wahahahah

    ReplyDelete
  6. ingin jimat elektrik 30%?
    sukakan BARANG RARE?

    sila lawati;-
    Perkakas Pintar

    ReplyDelete
  7. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    Fapfapfapfapfapppppppppppp

    ReplyDelete
  8. muka bapok...tak bole bla....

    ReplyDelete
  9. xcomel lgsg..geli lg aku tgk ade la..comel lg bapok2 thailand

    ReplyDelete
  10. Jacklyn Victor, is that you?

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri