WTF : Terpaksa Interview Dalam Pakaian Dalam Untuk Jadi Pramugara/i Di China (12 Gambar)
Home » » WTF : Terpaksa Interview Dalam Pakaian Dalam Untuk Jadi Pramugara/i Di China (12 Gambar)

WTF : Terpaksa Interview Dalam Pakaian Dalam Untuk Jadi Pramugara/i Di China (12 Gambar)

29 Comments
Terpaksa Interview Dalam Pakaian Dalam Untuk Jadi Pramugara/i Di China.

Ini adalah cara terbaru untuk Temuduga Pramugara/i di China. Semua yang hadir terpaksa memakai hanya pakaian dalam yang disediakan oleh pihak penerbangan.










Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

29 comments:

  1. Motif dia...badan kena cantik baru leh jd pramugari/ra...hahha

    MISTER : Misteri Kedai Tak Untung-untung

    ReplyDelete
  2. satu lg tetek dia kene ok..baru blh jd pramugari..btol tak orang bawah..

    ReplyDelete
  3. Tiada motif.. Btol x org bawah?

    ReplyDelete
  4. ape kaitan ngn kite kt msia ni?

    ReplyDelete
  5. Kan malaysia ada "Pramugari yang terlampau"...crite lama..
    \jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  6. kaitan nya senang jer orang atas .. orang malaysia kan suka menyibuk kes orang lain

    ReplyDelete
  7. Terlampau habess . Org bwh stim tepi. Haha

    ReplyDelete
  8. Apa barang stim tepi..stim keatas laa...hahaha

    ReplyDelete
  9. cam gampang la org2 atas ni..btw xpyh nak censored la..bkn bogel pon..kn org bwh?

    ReplyDelete
  10. hurmmmm .. dorg bukan islam takde maslah la buat mcm ni .. silap2 org islam pon nak buat benda yg sama .... badan takleh ade kurap panau bagai .. licin je ..

    ReplyDelete
  11. Orang2 atas sume cenderung kpd masalah sex mental. :p

    ReplyDelete
  12. Haha...sbabnye org2 kt atas kuat melancap pkai minyak petrol..haha

    ReplyDelete
  13. baek x yah boh gmbar2 senser tu dari ada x ley tngok

    ReplyDelete
  14. Apa kaitan nyer dgn kita,kan dah ada prmugari d malaysia,x yah la nk sibuk ngn prmugari negara laen.....

    ReplyDelete
  15. Astaraghfirrullahazim....apa yg diorg tengah pikirkan ni...

    ReplyDelete
  16. Astaraghfirrullahazim....apa yg diorg tengah pikirkan ni...

    ReplyDelete
  17. nape x bogel terus je....hulaaa

    ReplyDelete
  18. dorg xnk ade kesan parut kt mne2 sbb tu wt cmtu

    ReplyDelete
  19. peramugari/gara ke pekerja seks ni.. peliklah. takde kaitan

    ReplyDelete
  20. Nak tengok body cun tak nak serve org dlm flight... hehehe...

    INFO: KESAN FAR INFRARED RAY TERHADAP WANITA

    ReplyDelete
  21. dye buat cam ny mayb nk tgk yg ori ke x jantina 2 :v

    ReplyDelete
  22. best nya .. btol x org tepi?

    ReplyDelete
  23. semua tak betul. habis tu masa penerbangan kena tanggal pakaian uniform ke and tunjuk kat penumpang?sebenarnya itulah dikatakan kapiq(kafir)tak guna otak.belajar jer tinggi. takde kena menggena pun kena pakai bikini dengan parutlah, etc. kalau kesihatan takpalah jugak.tapi takan kena pakai mcm tu untuk cek k'shatan.

    ReplyDelete
  24. Yg tukang interview best lah..org atas cmne?msti nk jd gak kan

    ReplyDelete
  25. Cek supaya tak ada kurap@kudis...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri