WTF : USB Stick Yang Paling #JAHAT Di Dunia (2 Gambar)
Home » » WTF : USB Stick Yang Paling #JAHAT Di Dunia (2 Gambar)

WTF : USB Stick Yang Paling #JAHAT Di Dunia (2 Gambar)

14 Jan 2013 15 Comments
#Sesuai kalau roomate yang tukang tapau usb

15 comments:

  1. Replies
    1. Mazeer babi..hahaha

      Delete
    2. MAZEER BODOH

      Delete
  2. besar mcm ni nk rembat pon kantoi

    ReplyDelete
  3. wow ni pulak usb paling mahal didunia http://ysmcdn.com/share/my/2551/3171212

    ReplyDelete
  4. nak bawak gi kerja pun nanti org ckp kita serial killer.. psiko je rasa..

    ReplyDelete
  5. Bleh wat sndri..tebuk jer blakang kayu tu..wat kapak lak, amacam?

    ReplyDelete
  6. ala aku pun bleh buat.kek yang aku beli tu sedap.lalu kawan aku tercirit.dan kami bergegas ke stadium untuk mendapat kan sesuap nasi lalu anwar ibrahim meliwat orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah mabuk ketum per...

      Delete
    2. Bkn mabuk keteum, kecewa sbb si saifool dh kawen.. Dia bru nk try si saifool tu. Tu yg jd mcm ni... Arwah baik org nya dulu..

      Delete
  7. Dunia sekarang dah moden. Skop pon boleh simpan data..

    ReplyDelete
  8. Jana income RM900 sehari tanpa modal.
    Tuan/Puan/adik/abang/kakak drpd kita ber facebook@ berwechat@ whtsapp @Line tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nak berkongsi 1 program dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ni menipu...anda takk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli atau jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp @Line viber atau laman sosial sebagainya dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepastu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat facebook, twitter dan sebagainya. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.
    Register percuma sila isi sini...
    http://stayreward.com/index.php?share=95604

    ReplyDelete
  9. Jana income RM900 sehari tanpa modal.
    Tuan/Puan/adik/abang/kakak drpd kita ber facebook@ berwechat@ whtsapp @Line tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nak berkongsi 1 program dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ni menipu...anda takk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli atau jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp @Line viber atau laman sosial sebagainya dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepastu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dekat facebook, twitter dan sebagainya. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda.
    Register percuma sila isi sini...
    http://stayreward.com/index.php?share=95604

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri