WTF : [Video] Ular Sawa Tersangkut Pada Sayap Kapal Terbang
Home » » WTF : [Video] Ular Sawa Tersangkut Pada Sayap Kapal Terbang

WTF : [Video] Ular Sawa Tersangkut Pada Sayap Kapal Terbang

13 Comments
Penumpang pesawat Qantas yang menuju ke Papua New Guinea terkejut apabila mereka melihat seekor ular sawa sepanjang 12 kaki tersangkut pada sayap pesawat yang mereka naiki pada ketinggian 30,000 kaki.

Pesawat itu telah terbang selama 20 minit dari Cairns,Australia menuju ke Papua New Guinea apabila seorang penumpang wanita menjerit apabila melihat ular tersebut. Para penumpang hanya dapat melihat dan berharap agar ular tersebut tidak mneyebabkan kerosakan pada sayap pesawat tersebut.

Walaupun terbang pada 30,000 kaki, angin sekuat 300mph dengan suhu jatuh sehingga -12C°, ular tersebut tetap hidup setelah mendarat.


#Kesian doe, sampai berdarah-darah. Aku cepat emo kalau cerita pasal haiwan



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

13 comments:

  1. listen#listen#listen# ular pon ada masalah.....

    ReplyDelete
  2. pna tgk cite snake on a plane?
    http://www.imdb.com/title/tt0417148/

    ReplyDelete
  3. Wow... kesian but creepy dowh nmpk ular kt sayap plane...

    NEW: END OF JANUARY SALE

    ReplyDelete
  4. movie Snake on a Plane.. .hahahaha

    ReplyDelete
  5. mcm mana ular tu boleh ada kat kpal terbang before berlepas ? siapa yg bawak . hehhh

    ReplyDelete
  6. jauh ular tu merantau..

    ReplyDelete
  7. ni kalau jatuh kat kepale orang ni ~ tekejot berok orang ~

    ReplyDelete
  8. nasib ular tu x jatuh tengah jalan... kalau tak mesti membahayakan penduduk dekat kawasan bawah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri