BODOH - KAYA TETAPI TAK ADA OTAK
Home » » BODOH - KAYA TETAPI TAK ADA OTAK

BODOH - KAYA TETAPI TAK ADA OTAK

18 Feb 2013 90 Comments
#Yang ni buat menyirap! Babi lahanat. k

Laporan asal Twitter @UmarMaggi

90 comments:

  1. MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG PEN PATAH INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG "WANITA" YANG MEMPUNYAI "BELALAI GAJAH"! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN..... KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!
    Reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. kajian pelir ko? ko mesti anak PKR kan

      Delete
    2. Anon paling babi masa kini, babi pon xmcm ko! haha

      Hidup mazerr!!! go! go! go!

      Delete
    3. apa kau merepek ni syaitonn!

      Delete
    4. mne tau dia cacat ker jgn ck mcm tu

      Delete
    5. Wey bangang,BN AKA UMNO la yg mngrut tu...

      Delete
    6. Tu msti kajian bn

      Delete
    7. ohh cmtu ke kajian bongek ko!

      Delete
    8. Kajian pale hotak ko. Ko tu jnis kturunan babi..dripada ko kaji mend ni. Bek ko kaji lubang jubo mak ko.. Dpat la jgak puas kan mak ko y gersang tu.

      Delete
    9. Bn babi.. babi is bn.. umno cibai.. cibai is umno

      Delete
    10. Hidup ROKET


      PAS NIK AZIZ we love u hidup klantan.....

      Delete
    11. oleh yang demikian UNDILAH PAS,.
      gulingkan UMNGOK..
      ALLAHUAKBAR!!

      Delete
    12. X habis2 buang masa dgn bergaduh benda remeh..sia2 hidup

      Meh Dengor Ambe Oyak gok KLIK SINI

      Delete
    13. ROKET(DAP) tembak BULAN(PAS) jatuh atas DACING(BN)...DACING(BN) yang buat keputusan atas kajian tu..hahaha...

      Delete
    14. duk 22thun dgn pas xdop hsil gpo...hok napok tanoh klate smakin kure.....pembangunan negeri xdop lnsung......

      Delete
    15. Bn n mazeer Babi!!

      Delete
    16. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      ape ko merepek ni psy ton

      Delete
    17. kajian apak luuu!! hang ni bodoh piang apa? tp ade btoi gak kajian hang tu..mak memang pondannn pon..ihik ihik

      Delete
    18. oiii kajian ko tak cukup satu lagi jenis lelaki iaitu pedo... aku lah pedonya, by the way, I am pedo

      Delete
    19. eh x lah dia anak macai umno.... macai everywhere

      Delete
    20. Pas lembu.

      Delete
  2. Replies
    1. Duit dia hbis dh bli keta..x dpt beli otak yg pndai....otak bodoh jer...tula x reti nk wat sume bende..hahhaha

      Delete
  3. Replies
    1. Driver tu OKu mate juling LA...

      Delete
  4. yeeee bodoh takde otak macam orang yang membuat kajian!!! HAHA

    ReplyDelete
  5. Anonymous18 February 2013 02:11

    kajian pelir ko? ko mesti anak PKR kan
    Anonymous18 February 2013 02:12

    Anon paling babi masa kini, babi pon xmcm ko! haha

    Hidup mazerr!!! go! go! go!

    LIHATLAH ANJING DAN BABI NI MENYALAK!!! TENTU MEREKA NI BAPOOOKKKK TUH SEBAB MARAH GILERRRR NGAN KAJIAN ANON FIRST TUH!! KIKIKIKI!! TENTU MEREKA NI PASANGAN KEKASIH "LAWAN PEDANG" ALMAKLUM LERRRRR BAPOOOK PEMBAWA BALA!!! TOLONG TAUBAT BAPOOOOKKK DUA EKORRRRR!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woiiii lembu pun tak bodo cam hang tau tak dasar keturunan bangsat tahap kapal...

      Delete
    2. dia menyalak nih, kete die r nih..... hahahahha bodo punya orang.... xpepasal meyalak, mengembek pahal??? letak nme anon brani r nyalak.. bodo mcm baghal.... kajian pelir mne ko buat??? zamri kl punya kajian ke??? ptotla bengapnye same..

      Delete
    3. Ko ni bapok ke?.. xhabis2 dgn bapok.. kalau sangap sgt nak batang cakap je.. aku blh rodok jubo ko gna batang penyapu sampai berdarah2 jubo ko.. wahaha

      Delete
    4. PEROGOL bertauliah
      Aku kerat konek ko kang.
      Baru ko xleh rogol lagi..

      Delete
  6. Huhuhuhu biasalah orang kaya bukannye x tau tu parking OKU. sombong tak bertempat...parking pun x bertempat lahhh...

    ReplyDelete
  7. same je bodohnye org yg parking dgn anon wat kajian tu.. skolah betingkat2 bodoh melantun2 puih!

    ReplyDelete
  8. ˙˙˙ʞılɐqɹǝʇ ƃuɐƃƃunʇ ƃuɐʎ uǝɯoʞ-uǝɯoʞ ɐɔɐq ɐlɐdǝʞ ƃuıuǝd

    ReplyDelete
  9. wooiii korang dia ada otak lah tapi bukan kat kepala tpi kat siku dia...
    OKU (OTAK KURANG UPAYA)

    ReplyDelete
  10. bodoh2 je la korang ni..psal parking jerr jdi lain..pondan la ape la...

    ReplyDelete
  11. kalau kat mesia tak ramai drive keta ni .. ahahahah

    ReplyDelete
  12. bahasa ampa suma haihhhh. . sabo ja laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana ehm boi sayang nana..cma boi nk pesan,nape nana x suka cukur bulu pantat nana..? Susah la mcm ni nana, lbng pn x 6pk. Pantat nana da la htam kbiru-biruan.. Sbb tu la boi suka maen blakang.. Boi tau pele boi kcik..Nana ckap nana suka boi maen kot lubang jubo tp nape nana berak.. Boi suka bila nana ckap 'bi jom maen blakang?' tp boi trauma bila nana ckap 'oh yeah sayang fuck me harder,i'm cuming' last2 nana berak. Da la taik cair. Bnyk lak tu. Nana x kesian kat boi ke. Apepn blaku boi ttap sayang nana sbb nana suka mane ngan boi. N nana suka org maen jubo nana. Sama mcm mama nana. I love u nana

      Delete
    2. Dear nana.

      Nana ehm ini mak, ckap kat boi tlong beiki paip tandas umah mama mlam ni.. Dtang sorang k, lwat skit k..

      Delete
    3. To my lovely nana

      ehmm amboi2 mak nana boboi ni prangai korang ek....

      Nana ini ayah malam ni ayah sorang je kat bilik mlm nanti nana teman kan eh...

      Delete
    4. Dear nana sayang..


      Ckap kat ayah awk saya tunggu d blik c304 d hotel sWiss garden. Kondom sya da sediakan..



      Mazeer

      Delete
    5. my nana..
      ni atok,xsangke gini ghupenye prangai cucu atok..tapi atok
      xsalahkan nana pasai pa atok muda2 dulu pon suke main blakang..jantan betine sume atok bantai.jage diri elok2 cu..

      Delete
    6. Apsal.. korang semua dah nak mampos?

      Delete
    7. sabor je lah nana

      Delete
  13. want to lick pussy non-stop call me ZAMRI KL...

    ReplyDelete
  14. Kereta je mahal mana tahu yang dia tu betul2 OKU, Dont judge a book by its cover..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh ko. Nak cment pn logik la wei. Tgk la no plat dye tu. Ad ke kat blakang kreta dye ltak pelekat oku. Banggang ko ni minah. Bodo

      Delete
    2. Sky blue. Jom maen.? Nk? Da lame la x jilat pantat ko

      Delete
    3. Hahaha klaka la koment awk sky blue, otak nye pendek mgalah kan bdak 5 tahun

      Delete
    4. Hahaha bodo pnya sky blue. Akai xdak ka?

      Delete
    5. Haha bengap nye la minah ni adoi.

      Delete
  15. Replies
    1. puki messi

      konek tores

      kote ronney

      jubo shafi

      Delete
    2. wehh ko ttingal 1 ni.. Tetek rohidan..

      Delete
  16. Die memang oku la.. tp kaya.. cacat sblah mate kot.. tu parking x center

    ReplyDelete
  17. aku tengok komen je.....dah macam 'komen wars' plak....AHAHAHAHA XD XD XD XD XD

    ReplyDelete
  18. Dari Persatuan Belia Malaysia

    Mohon Penerbit Blog pantau kegiatan di ruang komen, jika tidak tindakan tegas akan diambil dari segi undang-undang anda boleh dikenakan hukuman

    #Mohon kerjasama#

    sekian terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila buat appointment dulu untuk memohon dan jgn lupa ambil nombor giliran.. harap maklum.. sekian terima je la apa yg tlh terjadi...

      Yang benar,
      Pengomen2 yang suka mengomen

      Delete
  19. PERINGATAN: Penpatah.Blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik comment dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

    ReplyDelete
  20. BN UMNO la babi...rosmah najib babi haram jadah...sial lahanat....anak Babi BN la yg buat ni....BABI BABI BABI BN UMNO NAJIB ROSMAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencacai nuar jubo dah mai dah..

      Delete
  21. pegi jahanam politik...merosak kan umat islam...

    ReplyDelete
  22. amboi bedal 2 parking tross.....

    ReplyDelete
  23. atas nama cinta,hati ini tidak berkeruan smpai mati hidup~~

    ReplyDelete
  24. smua yg atas smua bodoh tahap beruk..
    yg bawah pon bodoh gak..tahap babi..

    ReplyDelete
  25. babii...lembu jgak jd mgsa keadaan...ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ko bodoh cam lembu, taik babi pun ko bedal haha3

      Delete
  26. mostly yg coment dlm nie ckp ikut nafsu n x pakai akal yang baik sbb yg ditaip mostly ayat yg buruk.. or ayat syaiton sbb syaiton suka melagakan org n suka bercakap buruk.. bila hati dh buruk maka buruklah perbuatannya/pertuturannya.. sekian..

    ReplyDelete
  27. bila hati dh kotor.. maka dengan senang mulut juga akan mengeluarkan perkataan kotor n maka itu juga dengan perbuatan yang kotor.. kalau perkataan bodoh, sial, babi, beruk, benggong dn sewaktu dgnnya kalau org ckp kt kita mcm mana kita rasa, kita rasa hangin jgk kan.. kita xnk org sakiti hati kita tp kita selalu duk sakiti ht org lain.. dalam dunia nie, what u give u get back.. jd, kalau ada akal kena fikir. itula beza kita dengan binatang... assalamualaikum..

    ReplyDelete
  28. NO PLAT= G1M 218

    ReplyDelete
  29. ni org oku la....yg korg nak marah2 ni kenapa...ingat oku xle beli kete mahal ke

    ReplyDelete
  30. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  31. FUCK UMNO!!!!!! KEPALA BUTUH UNITED MALAY NO OTAK

    ReplyDelete
  32. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak mampos...

      Delete
    2. astarfirullahalazim

      Delete
  33. YANG KAT ATAS NI GILER PUKI

    ReplyDelete
  34. hahaha...ini semua salah Anwar...saman jer..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri