BODOH - PEMANDU YANG BIJAK (4 GAMBAR)
Home » » BODOH - PEMANDU YANG BIJAK (4 GAMBAR)

BODOH - PEMANDU YANG BIJAK (4 GAMBAR)

20 Feb 2013 30 Comments
Di Paris seoarang lelaki melakukan kesilapan bodoh. Beliau memandu masuk ke sebuah terowong pejalan kaki keretapi bawah tanah Metro. beliau menyangkakan terowong tersebut ialah jalan masuk ke sebuah tempat letak kereta bawah tanah.

#Ini adalah kali kedua beliau melakukan kesilapan yang sama. PHAILED!





Lapooran asal IBTimes

30 comments:

  1. Replies
    1. tak. dia bodoh mcm ko mazeer!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. "Gangnam Style"

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja
    Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja
    Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja
    Geureon banjeon inneun yeoja

    Naneun sanai
    Najeneun neomankeum ttasaroun geureon sanai
    Keopi sikgido jeone wonsyat ttaerineun sanai
    Bami omyeon simjangi teojyeobeorineun sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo hey geurae baro neo hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Jeongsukhae boijiman nol ttaen noneun yeoja
    Ittaeda sipeumyeon mukkeotdeon meori puneun yeoja
    Garyeotjiman wenmanhan nochulboda yahan yeoja
    Geureon gamgakjeogin yeoja

    Naneun sanai
    Jeomjanha boijiman nol ttaen noneun sanai
    Ttaega doemyeon wanjeon michyeobeorineun sanai
    Geunyukboda sasangi ultungbultunghan sanai
    Geureon sanai

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Areumdawo sarangseureowo
    Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

    Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style
    Gangnam Style

    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom

    Ttwineun nom geu wie naneun nom
    Baby, baby
    Naneun mwol jom aneun nom
    You know what I'm saying

    Oppa Gangnam Style
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh
    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Oppa Gangnam Style

    Eh, sexy lady
    Op, op, op, op
    Eh-eh-eh, eh-eh-eh

    Oppa Gangnam Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang dlm gmbar tu bodoh.. orang ats aq 2 kali lg bodoh

      Delete
    2. wow..gangnam style lahh,aku lagi prefer gangnam ni dari harlem shake tu..cam sial

      Delete
  3. ini semua poyo...

    ReplyDelete
  4. Aku punye laa gelak tgk gmbar ni.

    ReplyDelete
  5. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  6. Umno la sgt lu....kencing rakyat konon...lu pg sekolah bapak lu nga mak lu dlu dioang pun kencing brdiri tau....bodoh org atas

    ReplyDelete
  7. sama je bodoh dgn org atas ni

    ReplyDelete
  8. kpd bodoh2 ..yg post nth pape ..please go to another blog ..bcause u all sooooo babi babi babi babi babi babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi babi babi babi babi babi

      Delete
    2. babi babi babi babi babi babi

      Delete
  9. bengong tul.. xkan lah x boleh beza jalan nk parking atai jalan pejalan kaki... APTB...

    ReplyDelete
  10. Nie mesti kes lmbt p kerja lg nie....haha

    ReplyDelete
  11. Apa kes ni???Hahhaaha boleh dia buat camtu.ni comform kena saman slah parking @ pemandu dlm keadaan x waras.:ahahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  12. huhuhuhuhu .. keta mahal .. yg memandu bengap

    ReplyDelete
  13. harap kereta je mahal tapi otak tahap lembu kurap!

    ReplyDelete
  14. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. best citer kau,bole buat novel

      Delete
    2. Cm babi,nk wt cter seks g la tmpt len

      Delete
  15. Kenapa ada hantu dalam seluar saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg ko merepek tetiba ni

      Delete
  16. dy nak tiru yg dalam cite Resident Evil 5 hahaha

    ReplyDelete
  17. semua kimak

    ReplyDelete
  18. rosmah mansor jadi ratu cantik...cun ooo

    klik sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cita rasa ko memang pelik

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri