BODOH - PEMANDU YANG BIJAK (4 GAMBAR)

Di Paris seoarang lelaki melakukan kesilapan bodoh. Beliau memandu masuk ke sebuah terowong pejalan kaki keretapi bawah tanah Metro. beliau menyangkakan terowong tersebut ialah jalan masuk ke sebuah tempat letak kereta bawah tanah.

#Ini adalah kali kedua beliau melakukan kesilapan yang sama. PHAILED!





Lapooran asal IBTimes

{ 30 comments.. read them below or add one }

c130 c130 20 February, 2013
"Gangnam Style"

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Najeneun ttasaroun inganjeogin yeoja
Keopi hanjanui yeoyureul aneun pumgyeok inneun yeoja
Bami omyeon simjangi tteugeowojineun yeoja
Geureon banjeon inneun yeoja

Naneun sanai
Najeneun neomankeum ttasaroun geureon sanai
Keopi sikgido jeone wonsyat ttaerineun sanai
Bami omyeon simjangi teojyeobeorineun sanai
Geureon sanai

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo hey geurae baro neo hey

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo hey geurae baro neo hey

Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Jeongsukhae boijiman nol ttaen noneun yeoja
Ittaeda sipeumyeon mukkeotdeon meori puneun yeoja
Garyeotjiman wenmanhan nochulboda yahan yeoja
Geureon gamgakjeogin yeoja

Naneun sanai
Jeomjanha boijiman nol ttaen noneun sanai
Ttaega doemyeon wanjeon michyeobeorineun sanai
Geunyukboda sasangi ultungbultunghan sanai
Geureon sanai

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

Areumdawo sarangseureowo
Geurae neo, hey, geurae baro neo, hey

Jigeumbuteo gal dekkaji gabolkka

Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style
Gangnam Style

Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Ttwineun nom geu wie naneun nom
Baby, baby
Naneun mwol jom aneun nom

Ttwineun nom geu wie naneun nom
Baby, baby
Naneun mwol jom aneun nom
You know what I'm saying

Oppa Gangnam Style
Eh-eh-eh, eh-eh-eh
Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Oppa Gangnam Style

Eh, sexy lady
Op, op, op, op
Eh-eh-eh, eh-eh-eh

Oppa Gangnam Style
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Aku punye laa gelak tgk gmbar ni.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
orang dlm gmbar tu bodoh.. orang ats aq 2 kali lg bodoh
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Umno la sgt lu....kencing rakyat konon...lu pg sekolah bapak lu nga mak lu dlu dioang pun kencing brdiri tau....bodoh org atas
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
sama je bodoh dgn org atas ni
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
kpd bodoh2 ..yg post nth pape ..please go to another blog ..bcause u all sooooo babi babi babi babi babi babi
Malong Kuning Malong Kuning 20 February, 2013
bengong tul.. xkan lah x boleh beza jalan nk parking atai jalan pejalan kaki... APTB...
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Nie mesti kes lmbt p kerja lg nie....haha
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
Apa kes ni???Hahhaaha boleh dia buat camtu.ni comform kena saman slah parking @ pemandu dlm keadaan x waras.:ahahahahahahahhaha
MOL.fm MOL.fm 20 February, 2013
huhuhuhuhu .. keta mahal .. yg memandu bengap
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
tak. dia bodoh mcm ko mazeer!
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
babi babi babi babi babi babi
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
harap kereta je mahal tapi otak tahap lembu kurap!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 02 March, 2013
wow..gangnam style lahh,aku lagi prefer gangnam ni dari harlem shake tu..cam sial
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Kenapa ada hantu dalam seluar saya?
AnonymousAnonymous 01 April, 2013
dy nak tiru yg dalam cite Resident Evil 5 hahaha
AnonymousAnonymous 15 April, 2013
rosmah mansor jadi ratu cantik...cun ooo

klik sini..
AnonymousAnonymous 30 June, 2013
babi babi babi babi babi babi
AnonymousAnonymous 30 June, 2013
apa yg ko merepek tetiba ni
AnonymousAnonymous 30 June, 2013
cita rasa ko memang pelik
AnonymousAnonymous 15 August, 2013
best citer kau,bole buat novel
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
Cm babi,nk wt cter seks g la tmpt len
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri