COOL - APABILA MARIO DAN GTA DIGABUNGKAN : KARYA AMIRUL HAFIZ (9 GAMBAR)

Inilah yang dihasilkan oleh Amirul Hafiz, seorang illustrator yang berasal dari Kuala Lumpur. Boleh add beliau di Facebook disini

#GTA 5 delay sampai ke bulan september. DANG! Dengar cerita pasal PS4 nak release tahun ni.





Laporan asal AmirulHafiz

{ 25 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 16 February, 2013
1st எனக்கு அது பிடிக்காது
Azeerul Mifzal Azeerul Mifzal 16 February, 2013
gambar yg last tu paling ganas. BTW memang cun gamba dia. perkotak katikkan Mario n Luigi sebagai penjenayah. haha
MOL.fm MOL.fm 16 February, 2013
lawa la .. kalau betul la dia leh lukis mcm ni .. keje ngan animation production la ..
gadis gersanggadis gersang 16 February, 2013
cipap akak gatal la. ade x sape2 yg boleh jilatkn??
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Saya boleh tapi...akak kna tanggung sya punya dosa la...kt akhirat nnti...
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
but still admin gila sex
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Mesti mak kau sedih tgk anak dia jd mcm ni......
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Admin. Die orang kuantan la. Kimak ko admin.
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
hebat!!! Dah masuk what hots kt 9gag
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
bubuh bedak tin merah cap agnesia tuh kak... Klo nk lagi mujarab kak garu dulu smpai melecet pastu buh la bedak tu..
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
SHIT ....... dosa besar bro -_-
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
duk mane ye? umor berapa?
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
aku dh cipta MODS GTA San Adreas with X-men .... jadi lah GTA : X-men City
Adam Costanza Adam Costanza 24 August, 2013
PS4 will sold in November.
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri