COOL - APABILA MARIO DAN GTA DIGABUNGKAN : KARYA AMIRUL HAFIZ (9 GAMBAR)
Home » » COOL - APABILA MARIO DAN GTA DIGABUNGKAN : KARYA AMIRUL HAFIZ (9 GAMBAR)

COOL - APABILA MARIO DAN GTA DIGABUNGKAN : KARYA AMIRUL HAFIZ (9 GAMBAR)

16 Feb 2013 25 Comments
Inilah yang dihasilkan oleh Amirul Hafiz, seorang illustrator yang berasal dari Kuala Lumpur. Boleh add beliau di Facebook disini

#GTA 5 delay sampai ke bulan september. DANG! Dengar cerita pasal PS4 nak release tahun ni.





Laporan asal AmirulHafiz

25 comments:

  1. 1st எனக்கு அது பிடிக்காது

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha ok keep talking

      Delete
    2. that assss........

      Delete
    3. LOL KELING!

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. gambar yg last tu paling ganas. BTW memang cun gamba dia. perkotak katikkan Mario n Luigi sebagai penjenayah. haha

    ReplyDelete
  3. lawa la .. kalau betul la dia leh lukis mcm ni .. keje ngan animation production la ..

    ReplyDelete
  4. cipap akak gatal la. ade x sape2 yg boleh jilatkn??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya boleh tapi...akak kna tanggung sya punya dosa la...kt akhirat nnti...

      Delete
    2. saye boleh kat ne???

      Delete
    3. Mesti mak kau sedih tgk anak dia jd mcm ni......

      Delete
    4. bubuh bedak tin merah cap agnesia tuh kak... Klo nk lagi mujarab kak garu dulu smpai melecet pastu buh la bedak tu..

      Delete
    5. duk mane ye? umor berapa?

      Delete
  5. but still admin gila sex

    ReplyDelete
  6. Admin. Die orang kuantan la. Kimak ko admin.

    ReplyDelete
  7. hebat!!! Dah masuk what hots kt 9gag

    ReplyDelete
  8. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHIT ....... dosa besar bro -_-

      Delete
  9. aku dh cipta MODS GTA San Adreas with X-men .... jadi lah GTA : X-men City

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri