COOL - BAJU YANG GEEKY UNTUK WANITA (15 GAMBAR)
Home » » COOL - BAJU YANG GEEKY UNTUK WANITA (15 GAMBAR)

COOL - BAJU YANG GEEKY UNTUK WANITA (15 GAMBAR)

5 Feb 2013 34 Comments
#Geek juga boleh seksi!







Laporan asal UnRealityMag

34 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. nak nyot2 ..pompuan first uw mesti sedapp ..ermmmmm

    ReplyDelete
  3. Org atas.. pompuan dlm gambo atss tu sumer mmg sdp.. nyum..nyum...

    ReplyDelete

  4. henset sony miro ok tak? ade sape2 yg dah pakai?

    ReplyDelete
  5. Bro yg tnya psl henset tu : xnk try search google ke, bnyk kot forum2 psl nset ni....

    Comment psl bju : depeds on si pemakai jgak, klu tuan bdan body cntik, pkai pe pn lawa ;-)

    ReplyDelete
  6. love mazeer................

    ReplyDelete
  7. kene yg pakai tu cute .. cute la . rupanye .. kene pakai rupa nenek .. tak cool jugak .. wkakakakakak

    ReplyDelete
  8. ketahuilah wahai dirimu syg... bahawa hanya engkau di hati ku walaupun rmai lg skandal2 aku syg.. di bawah lampu minyak tanah ini ku lafazkn kata cinta.. moga cinta kita kekal abadi.. di sebabkn kerinduan ini telah ku belasah anak2 kucing jiran kerana x dpt menanggung rindu lagi.. time ku igt akan dirimu, akan ku cabut rumput2 rumah jiran sebelah supaya perasaan rindu ini berkurangan... khas untuk mu syg.. mila kemila... eh seri melati dewi malam.. muahhh.. jumpa i d kl...

    ReplyDelete
  9. Encik duaHingget5 February 2013 14:11

    org atas giler cinte~

    ReplyDelete
  10. hari-hari saya rasa sangat gembira

    ReplyDelete
  11. sume yg comment first2 tu sume gatal2

    ReplyDelete
  12. aku tgk kt tetek je..baju xtgk pun

    ReplyDelete
  13. 01. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..

    02. Andai kau dapat melihat hatiku, Andai saja kau dapat membaca fikiran, Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu, Menghiasi hari-hariku, Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku, Cintailah aku dengan kesungguhanmu

    03. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

    04. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

    05. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!

    06. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

    07. I nak belanja u gula-gula HACKS..faham tak ertinya?

    H- Hanya
    A- Aku
    C- Cinta
    K- Kau
    S -Seorang
    08. Luahan Cinta Ibarat Kentut, ditahan sakit, dilepas malu, dah keluar..fuhhh! Lega!!!

    09. Jika kau hidup sehingga 100 tahun, aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..

    10. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

    11. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

    12. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

    13. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

    14. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

    15. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..

    16. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    17. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…

    18. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

    19. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..

    20. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

    21. Cintaku bukan ibarat kertas, Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…

    22. Jika mencintaimu satu kesalahan..biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..

    23. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

    24. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..

    25. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!

    26. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku. Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

    27. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

    ReplyDelete
  14. nti nk pkai utk mazeer..sayang mazeer....

    ReplyDelete
  15. Org umno mmg ske fesyen2 cmni...

    ReplyDelete
  16. abdul hafeez POYO! pukimak la..

    ReplyDelete
  17. org atas aku ni mulut macam macai...

    ReplyDelete
  18. org atas aku nnie mulut cam baby AA

    ReplyDelete
  19. Nice & sexy

    Bored? Wanna beat the game? Check here for new arrival. Light PC Games

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. kt cni wa ade nk jual brg kwn wa.. DILDO terpakai ori japan made... size xxl msh ade warranty 2thn.. bru 2x pakai... brg dlm keadaan baik.. kondisi 9/10.. ade bluetooth n usb.. leh download lgu ade speaker mini pada dildo tersebut... blh didapati dlm bentuk yg biase n yg duri2... first come first serve... pls pm me.. harga bukak rm200 boleh letgo smpai jd... TENKIU MUDAH

    ReplyDelete
  22. ak masuk bkk blog ni sbb nk bace komen2 dari kaum2 anon yg penuh kelucahan dan ketidakbijaksanaan di dalam mengepost komen.. dari tajuk je msti ramai yg gler seks bkk.. tp yg pkai baju spiderman mmg seksi..slllurrpp.. urrmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pn bukak sbb nk bace komen2 bangang...owhh i need a lifeee

      Delete
    2. aku pn bukak sbb nk bace komen2 bangang...owhh i need a lifeee

      Delete
  23. BANGGANG TERSELAH

    ReplyDelete
  24. http://www.tagged.com/profile.html?uid=5974461567

    tlg la saye..xde prmpuan nk bg sy jilat kemaluan...

    ReplyDelete
  25. cam sampah je

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri