Cool : "Hole-Y", Kasut Yang Mempunyai "Penghawa Dingin" (5 Gambar)
Home » » Cool : "Hole-Y", Kasut Yang Mempunyai "Penghawa Dingin" (5 Gambar)

Cool : "Hole-Y", Kasut Yang Mempunyai "Penghawa Dingin" (5 Gambar)

22 Feb 2013 13 Comments
Kasut berpenghawa dingin keluaran syarikat Chiyoda ini menggunakan konsep yang sama seperti terdapat pada pelbagai jenis kasut sukan yang ada di pasaran iaitu mempunyai lubang pengaliran udara. Pada kasut ini, ia mempunyai 6 lubang pengaliran udara bagi mengalirkan udara panas di dalam kasut ke luar seterusnya bertindak sebagai penyaman udara bagi menyejukkan kaki anda semasa memakainya.

Walaubagaimana pun, produk kasut ini akan berdepan dengan masalahnya yang tersendiri di mana tapak kasut akan menjadi terlalu kotor dan sukar dibersihkan berikutan lubang pengaliran udara yang terletak di bawah tapak kasut.

Selain itu, pada waktu hujan, kasut anda akan mudah untuk menjadi basah disebabkan air yang masuk melalui bahagian bawah tapak kasut tersebut.


#Berguna juga kasut sekarang neh











13 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. pakai seminggu lingkop...

    ReplyDelete
  3. tak efisyen...















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...

















































































    tak efisyen...



















































































    ReplyDelete
    Replies
    1. ape ke? mesti takde kerje budak sekor ni -_-

      Delete
  4. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  5. kalo pijak lopak air? sedut air masuk kasut la gamak nye..

    ReplyDelete
  6. tak praktikal langsung ... kasut ni

    ReplyDelete
  7. confirm kalau kena paku, senang tembus

    ReplyDelete
  8. Asalkan Bukan UmNgok A.B.U

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri