COOL - KAFE BARBIE DI TAIWAN (11 GAMBAR)
Home » » COOL - KAFE BARBIE DI TAIWAN (11 GAMBAR)

COOL - KAFE BARBIE DI TAIWAN (11 GAMBAR)

23 Comments
Di Taipei, Kafe Barbie dibuka secara rasminya minggu lalu. Kafe ini mendadapat lesen penuh dari Mattel dan hiasan dalamannya sangat kewanitaan. Warna merah jambu yang sinonim dengan patung permainan ini digunakan secara meluas termasuk cat, baju, waiter, lamp, food ,etc.

#Meow?





Laporan asal NYDailyNews

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei bitch!get a life la looser!lu anak haram ke apa?menyemak je?

      Delete
    2. dah knpe pompuan ni...

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!!sedaq la diri tu sama......kalau dari dulu nampak x kena xpa...lanie baru nak nampak xkena..!!

    ReplyDelete
  3. ang cakap pa weii orang atas....cakap mcm pelaq... dok mengarut pa x tau...hahahah

    ReplyDelete
  4. ehh org atas,ape yg ko merepek nie siall..

    ReplyDelete
  5. apesal anon ats ni? anon bwh tau?

    ReplyDelete
  6. Orang atas tu naik publisiti murahan, tu yg p copy n pass kat sume page maki hamun die tu...

    ReplyDelete
  7. pelayan pon sedap2 belake ..

    ReplyDelete
  8. orang atas mati bini ke tu org bawah..hakhakhak

    ReplyDelete
  9. Encik duaHingget4 February 2013 14:32

    ye orang ats~ btul x org bwh?

    ReplyDelete
  10. org tu meroyan baru lepas branak kot..dah kate nye nk branak lg..sian dia..cepat la sembuh

    ReplyDelete
  11. Huhuhu....

    ~ mea ~

    ReplyDelete
  12. apesal diye x hbis2 beleber x tentu pasal? aq tgok same je ayt2 die, cpypaste la tu. xde keje lain dah nk buat. duk komen kat sini yg xde kaitan lngsungg..

    ReplyDelete
  13. Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  14. Org2 umno semua jom masuk jail...

    ReplyDelete
  15. semua komen kat sini BABI !!!! tmasuk aku skali hahahaha...

    ReplyDelete
  16. BABI best...sdap... rugi tak rasa kehkehkeh!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri