COOL : Pemandangan Pokok Ceri Mekar Yang Sangat Indah Pada Waktu Malam Di Taiwan (7 Gambar)

Pada bulan Februari setiap tahun, Aboriginal Cherry Blossom Festival akan diadakan di sebuah perkampungan budaya di Taiwan, Formosan Aboriginal Culture Village yang menghimpunkan lebih daripada 2,000 batang pokok ceri yang berkembang mekar.

Festival yang menarik ramai pengunjung ini bermula pada tahun 2001 dan apa yang menariknya, pengunjung boleh melihat keindahan pokok ceri pada waktu malam dari pukul 6 petang hingga 8 malam di mana pemandangannya akan menjadi lebih indah dan menarik. Selain daripada limpahan cahaya yang berwarna-warni, pengunjung juga akan didendangkan dengan muzik latar yang menenangkan.

#Macam I-City yang suka sedut duit orang kan. LOL







Sumber dari My Modern Met

{ 25 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 14 February, 2013
igt lak time aq un awek aq main kat bawah pokok uw ..uhh sedapp gla time awex aq amek dildo sumbat kat dlm jubo aq ..ah ah ah ah ..pas uw dya jilat konek aq smpi pancut kowt ..sedapp gila
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Bodoh punya org atas..memalukan kaum lelaki..bongok!!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Gila seks lah kau ni sial!!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Ni bkn bingai lg dh..haih..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
bodo nya ..weyh blog ni publisiti ..post yg baek2 ..x leyh ke ..cba pk dlu ..bengong betol ..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
weiii anon 03:56 aku pon pernah main ngan awek ko lah......sedapp wooo...
jngan salh fham aku main masak2...masakan dia sedap wooo...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Aku Mak Temah:- Mak Temah suka ni.. Cantik.. Nak buat juga la kat rumah. Color malor gitu.. Mmmm.
MOL.fm MOL.fm 14 February, 2013
ini kalau dapat honeymoon tempat mcm ni .. mau kembar kot .. hahaha
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
aku kenal orang atas aku ni..with his trademark 'haih'..haha
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
hahahahahhaahhahahahahh sumpah lawak wei.....
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
bodo sgguh perangai 03:56 nie, ape klas main bawah pokok, gi main kt shopping mall la...smbil main blh cuci mate...
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
fuck mazeer babi, gi main jauh2.....
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Nnt raye nk dtg umahmak temah.. nk tgk ade x color cam ni.. jgn ckp je... habuk pun taraaa....
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
bia la dy na promote blog dy .bkn susa kn kaw
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Mazeer pun nk ank kembar gak... hahaha...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Mazeer tengah berjubori dengan king
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
UknownUknown 15 February, 2014
Anonymous mmg suka cakap sorang-sorang... forever alone

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri