COOL - RUANG SIMPANAN DALAM KERETA BERUPA JAKET KALIS PELURU (11 GAMBAR)

Pihak pengeluar aksesori SmittyBilt, Mereka menghasilkan poket tempat duduk kereta yang kelihatan seperti jaket kalis peluru yang digunakan oleh tentera. Ia lengkap dengan kesemua poket dan ruang khas bagi memudahkan pemiliknya menyusun barang dengan lebih sistematik. Terdapat versi kerusi biasa dan kerusi panjang yang boleh digunakan pada van.

#Masalah kekurangan penyimpanan barang dalam kereta, SOLVED!





Laporan asal SmittyBilt

{ 19 comments.. read them below or add one }

ery sky ery sky 08 February, 2013
Kalo duk belakang rasa rimas kot.. Huhuhuhu..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
kejadah apa ko ni nk jual dildo plak..sumbat kt ko pnya la..
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
Apela dy ni,jual bnda da rosak,hrg sama mcm bli dlu,tserlah bngang abadi di situ.hahaha
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
rosmah dapat kumpul duit RM24juta!! WOW!! berjimat cermat la die ni suka menabung...hanya untuk beli cincin! rasanya umur ku 300 tahun pun belum tentu dapat kumpul sbanyak tu..walaupun gaji offshore bersih ku rm4000 lebi...mane nak bayar itu..mana nak bayar kreta...media d tv pula sibuk memihak BN! manakala PR diperkotak katik kan yang menampakkan PR ni ganas...Rakyat semua bukala mata...rakyat sabah sama..bukakla mata..ingat 20 perkara! (search google)...memang dari kecil kita kena support kerajaan itu ini..sedarkah anda dari mana dapatnya duit kerajaan itu kalau bukan dari hasil rakyat?? mungkin pkrja gaji kecil kurang merasakan sengsara...tapi orang pkerja yg bergaji rm4000 ke atas setiap bulan kalau pergi offshore bole dapat sampai rm20k sebulan tapi lepas sampai d malaysia kena income tax sampai hampir rm3k siapa x sakit hati kan?? tukar kerajaan..bukan kata BN ni tak ada yg baiknya..tapi kerajaan sekarang banyak monopoli duit rakyat sedangkan PM kita seronok dapat duit beli hand bag berpuluh ribu dan sebagainya..dan paling menyakitkan hati dengan cincin Rosmah yg berharga RM24 juta!!! ulangi sekali..RM24 JUTA!!! hasil dari "menabung"nya dari kecil...Ulangi sekali..."MENABUNG" nya dari kecil... WTF mau tipu rakyat agak2 la...skrang ni rakyat semua x bodoh mcm lembu yang tau ikut saja printah..skrang ni zaman moden..sgala hal bole rujuk bukan saja d intenet,satelite segala...jadi fikirla dulu sebelum memilih...ikut contoh baik negara jiran..singapore n brunei...renungkanlah...
Ashraf Aseri Ashraf Aseri 08 February, 2013
ek eleh cite lame ar 24 juta tu.... ini semue POYO!!!!
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
semua orang dah tau la wei.. ko je yg ketinggalan zaman..boooooo! fuck pkr
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
Brunei lagi teruk dia x tahu
P dok brunei baru tau mcmn
penjual taik untapenjual taik unta 08 February, 2013
Sy ad menjual taik unta..sesiapa yg brminat bley laa PM sy..taik masih panas coz disimpan didalam oven..jangan malu or segan..kuasa ditangan anda..thankz mudah.com
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
saya ada menjual kuku kaki unta yng dipercayai pernah di tunggang oleh ultraman sesiapa yng berminat boleh hubungi saya di bangang.xo
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
rimas naik kete camni..
MOL.fm MOL.fm 08 February, 2013
tapi ok gak ni .. kreatif kan
AnonymousAnonymous 08 February, 2013
Org atas aku ni sewel
AnonymousAnonymous 05 April, 2013
taik unta yg sy jual lg canggih sila la beli ngn sy bukan ngn penjual taik unta kat atas tu. thx susah.com
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
Org atas aku nie venggong abadi
AnonymousAnonymous 21 September, 2013
saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri