COOL - RUANG SIMPANAN DALAM KERETA BERUPA JAKET KALIS PELURU (11 GAMBAR)
Home » » COOL - RUANG SIMPANAN DALAM KERETA BERUPA JAKET KALIS PELURU (11 GAMBAR)

COOL - RUANG SIMPANAN DALAM KERETA BERUPA JAKET KALIS PELURU (11 GAMBAR)

8 Feb 2013 19 Comments
Pihak pengeluar aksesori SmittyBilt, Mereka menghasilkan poket tempat duduk kereta yang kelihatan seperti jaket kalis peluru yang digunakan oleh tentera. Ia lengkap dengan kesemua poket dan ruang khas bagi memudahkan pemiliknya menyusun barang dengan lebih sistematik. Terdapat versi kerusi biasa dan kerusi panjang yang boleh digunakan pada van.

#Masalah kekurangan penyimpanan barang dalam kereta, SOLVED!





Laporan asal SmittyBilt

19 comments:

  1. Kalo duk belakang rasa rimas kot.. Huhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..

    ReplyDelete
  3. sy ade menjual dildo yg telah patah.. tp dh di repair, di gam n masking tape d sekeliling.. msh boleh pakai lg tp kne perlahan2.. nk jual dgn harga mcm bru beli dulu.. rm250.. yg berminat sila pm sy.. ok tenkiu mudah..

    ReplyDelete
  4. kejadah apa ko ni nk jual dildo plak..sumbat kt ko pnya la..

    ReplyDelete
  5. Apela dy ni,jual bnda da rosak,hrg sama mcm bli dlu,tserlah bngang abadi di situ.hahaha

    ReplyDelete
  6. rosmah dapat kumpul duit RM24juta!! WOW!! berjimat cermat la die ni suka menabung...hanya untuk beli cincin! rasanya umur ku 300 tahun pun belum tentu dapat kumpul sbanyak tu..walaupun gaji offshore bersih ku rm4000 lebi...mane nak bayar itu..mana nak bayar kreta...media d tv pula sibuk memihak BN! manakala PR diperkotak katik kan yang menampakkan PR ni ganas...Rakyat semua bukala mata...rakyat sabah sama..bukakla mata..ingat 20 perkara! (search google)...memang dari kecil kita kena support kerajaan itu ini..sedarkah anda dari mana dapatnya duit kerajaan itu kalau bukan dari hasil rakyat?? mungkin pkrja gaji kecil kurang merasakan sengsara...tapi orang pkerja yg bergaji rm4000 ke atas setiap bulan kalau pergi offshore bole dapat sampai rm20k sebulan tapi lepas sampai d malaysia kena income tax sampai hampir rm3k siapa x sakit hati kan?? tukar kerajaan..bukan kata BN ni tak ada yg baiknya..tapi kerajaan sekarang banyak monopoli duit rakyat sedangkan PM kita seronok dapat duit beli hand bag berpuluh ribu dan sebagainya..dan paling menyakitkan hati dengan cincin Rosmah yg berharga RM24 juta!!! ulangi sekali..RM24 JUTA!!! hasil dari "menabung"nya dari kecil...Ulangi sekali..."MENABUNG" nya dari kecil... WTF mau tipu rakyat agak2 la...skrang ni rakyat semua x bodoh mcm lembu yang tau ikut saja printah..skrang ni zaman moden..sgala hal bole rujuk bukan saja d intenet,satelite segala...jadi fikirla dulu sebelum memilih...ikut contoh baik negara jiran..singapore n brunei...renungkanlah...

    ReplyDelete
  7. ek eleh cite lame ar 24 juta tu.... ini semue POYO!!!!

    ReplyDelete
  8. semua orang dah tau la wei.. ko je yg ketinggalan zaman..boooooo! fuck pkr

    ReplyDelete
  9. Brunei lagi teruk dia x tahu
    P dok brunei baru tau mcmn

    ReplyDelete
  10. penjual taik unta8 February 2013 at 12:09

    Sy ad menjual taik unta..sesiapa yg brminat bley laa PM sy..taik masih panas coz disimpan didalam oven..jangan malu or segan..kuasa ditangan anda..thankz mudah.com

    ReplyDelete
  11. saya ada menjual kuku kaki unta yng dipercayai pernah di tunggang oleh ultraman sesiapa yng berminat boleh hubungi saya di bangang.xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada menjuai gigi unta. gigi ni pernah dignakan oleh bobo untuk menghasilkan video terbaru beliau. di jamin halal. warranty diberikan selama anda boleh menahan kentut. kentut cair, kentut berlubang, kentut terberak adalah dikecualikan. majulah sukan untuk negara

      Delete
  12. rimas naik kete camni..

    ReplyDelete
  13. tapi ok gak ni .. kreatif kan

    ReplyDelete
  14. Org atas aku ni sewel

    ReplyDelete
  15. taik unta yg sy jual lg canggih sila la beli ngn sy bukan ngn penjual taik unta kat atas tu. thx susah.com

    ReplyDelete
  16. Org atas aku nie venggong abadi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri