CUTE - CAWAN UNTUK PASANGAN BERCINTA (7 GAMBAR)
Home » » CUTE - CAWAN UNTUK PASANGAN BERCINTA (7 GAMBAR)

CUTE - CAWAN UNTUK PASANGAN BERCINTA (7 GAMBAR)

20 Comments

CAWAN UNTUK PASANGAN BERCINTA



Cawan yang dibuat khas untuk pasangan kekasih yang terlalu sayang antara satu sama lain. Ianya dijual pada harga RM 58 sepasang. Go get it!



Laporan asal Personalization

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

20 comments:

  1. 1st.. Org bwh jgn nk jeles

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1255167_631216996901269_334913231_n.jpg

      Delete
  2. Gambar cawan yang first, second gan last skali memang lawa!! >.<

    ReplyDelete
  3. banyk tul perumpaan untuk couple .. hehehe

    ReplyDelete
  4. gay nye xde ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu gay gmbar buntut ngan mangkuk jamban.

      Delete
  5. mana ley dapat nie?

    ReplyDelete
  6. mana aci sorang dapat minum banyak .

    ReplyDelete
  7. Xnak cwn yg separuh 2!

    ReplyDelete
  8. Bongok tul anonymous ni.... Bangang nak mampos. Ko xnk sudah la. Igt nk bagi ko ke. Sial anonymous.....

    ReplyDelete
  9. Aku lupe la yang aku ni bangang n bongok. Ape kate org bawah.

    ReplyDelete
  10. tak pegi skola gitu ler jadinye

    ReplyDelete
  11. Please do answer my question quickly. Is it 800 Mhz processor is quite enough to run the phone?
    I dont like to install a lot of software. But i like to keep the data/memories such as videos, mp3, notes, etc. Not too much, but just moderate only.

    ReplyDelete
  12. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl bodo nk mampus... aku 7jam selamba jer...

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  13. anon 20:34..hishhh perlu ke??
    simpan sorg2 dah ar..
    bullshits!!

    ReplyDelete
  14. teknik photoshops... perhatikan buih sama ja dari atas sampai bawah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri