CUTE - PENJAGA PANDA DI CHINA (8 GAMBAR)
Home » » CUTE - PENJAGA PANDA DI CHINA (8 GAMBAR)

CUTE - PENJAGA PANDA DI CHINA (8 GAMBAR)

25 Comments
Rizab Haiwan Liar Wolong, di provinsi Sichuan. Di rizab haiwan ini panda diternak didalam kurungan dan setakat ini program mereka berjaya melahirkan beberapa anak panda. Untuk memudahkan panda kembali ke habitat liar, penyelidik di Wolong cuba mengurangkan interaksi diantara manusia dan panda. Mereka memakai kostum panda sepanjang masa ketika memeriksa anak panda.

#Ini memang comel!






Laporan asal Sina

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

25 comments:

  1. jap lagi mesti ada si mazeer ni nyebok nak promote.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rahsia rumah tangga bhgia..

      http://www.newgadgets.com.my/products

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. dia mmg penyebok, jgn heranlah dgn dia tu. abaikan ajer budak tak cukup perhatian tu.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. x penat ke asyik promote blog kau je =_=
      trima je la hakikat yg org x nak bce blog kau,,hahahaha

      Delete
  4. mmg muka tak tau malu si mazeer nih.

    ReplyDelete
  5. comeyyy kot...

    ReplyDelete
  6. Inilah barisan kita
    Yang ikhlas berjuang
    Siap sedia berkorban
    Untuk ibu pertiwi

    Sebelum kita berjaya
    Jangan harap kami pulang
    Inilah sumpah pendekar kita
    Menuju medan bakti

    Andai kata kami gugur semua
    Taburlah bunga di atas pusara
    Kami mohon doa
    Malaysia berjaya
    Semboyan telah berbunyi
    Menuju medan bakti

    ReplyDelete
  7. Kungfu panda kot...

    ReplyDelete
  8. huwaaaaa .. siap pakai custom panda .. comel je .. hahaha

    ReplyDelete
  9. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang lagi? Aduih! Admin! Knapa tak pdam je komen cenggini? Merosakkan pemandangan tau..

      Delete
    2. ak sokong ko....

      Delete
    3. agak la,,x penat ke jari taip pepanjang cter entah ape2

      Delete
  10. Heheh.. Baby Panda tertipu dengan costum.. :D Comel!

    ReplyDelete
  11. wahhh!!! nk kerje cni la...amek vet in wildlife la...

    ReplyDelete
  12. comeynya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

  13. Listen up
    Listen up
    Listen up
    yo!

    Apo kono eh jang, tengoh malam telanjang
    Eh ko dah bosar panjang
    Napo duduk tolontang
    Polik bonar bunyi ae
    Macam da tak perlu hei
    Tapi cubo ko dongar, ini pokaro bonar
    ko tongah Ko topi kobau ko pon dah mati
    Korek tanah masuk lai dokek Kuala Pilah
    Eh ko tengok muko dulu muko ko pon dah bebulu
    Poi cukur la dulu, badan ko bau lombu

    &&@^@&*@&@!*@*

    ReplyDelete
  14. RIRI! maknae panda!! comell

    ReplyDelete
  15. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  16. http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=164269

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri