CUTE - PENJAGA PANDA DI CHINA (8 GAMBAR)

Rizab Haiwan Liar Wolong, di provinsi Sichuan. Di rizab haiwan ini panda diternak didalam kurungan dan setakat ini program mereka berjaya melahirkan beberapa anak panda. Untuk memudahkan panda kembali ke habitat liar, penyelidik di Wolong cuba mengurangkan interaksi diantara manusia dan panda. Mereka memakai kostum panda sepanjang masa ketika memeriksa anak panda.

#Ini memang comel!






Laporan asal Sina

{ 25 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 21 February, 2013
jap lagi mesti ada si mazeer ni nyebok nak promote.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
dia mmg penyebok, jgn heranlah dgn dia tu. abaikan ajer budak tak cukup perhatian tu.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
mmg muka tak tau malu si mazeer nih.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi

Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti

Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa
Malaysia berjaya
Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti
MOL.fm MOL.fm 21 February, 2013
huwaaaaa .. siap pakai custom panda .. comel je .. hahaha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Hang lagi? Aduih! Admin! Knapa tak pdam je komen cenggini? Merosakkan pemandangan tau..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Heheh.. Baby Panda tertipu dengan costum.. :D Comel!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
wahhh!!! nk kerje cni la...amek vet in wildlife la...
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
comeynya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 07 March, 2013

Listen up
Listen up
Listen up
yo!

Apo kono eh jang, tengoh malam telanjang
Eh ko dah bosar panjang
Napo duduk tolontang
Polik bonar bunyi ae
Macam da tak perlu hei
Tapi cubo ko dongar, ini pokaro bonar
ko tongah Ko topi kobau ko pon dah mati
Korek tanah masuk lai dokek Kuala Pilah
Eh ko tengok muko dulu muko ko pon dah bebulu
Poi cukur la dulu, badan ko bau lombu

&&@^@&*@&@!*@*
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
RIRI! maknae panda!! comell
AnonymousAnonymous 02 April, 2013
agak la,,x penat ke jari taip pepanjang cter entah ape2
AnonymousAnonymous 02 April, 2013
x penat ke asyik promote blog kau je =_=
trima je la hakikat yg org x nak bce blog kau,,hahahaha
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 25 May, 2013
http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=164269
AnonymousAnonymous 04 July, 2013
rahsia rumah tangga bhgia..

http://www.newgadgets.com.my/products
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri