FAKTA - 10 JENIS GANJA TERBAIK YANG BOLEH ANDA HISAP

#Ganja tetap ganja.




{ 40 comments.. read them below or add one }

sky sky 18 February, 2013
Haram ttp haram.. Org bwk jgn cube2..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG PEN PATAH INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG "WANITA" YANG MEMPUNYAI "BELALAI GAJAH"! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN..... KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!
Reply
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Gila babi ko ni, babi pon tak macam ko! haha
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Anonymous18 February 2013 02:09

Gila babi ko ni, babi pon tak macam ko! haha

BABI ANJING SEMUA KO BEDALLLL MASAK KICAP UNTUK KAU!!! AMBEKKK YG BAIK PUNYA HAHAHAHAHAHA!!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Brape admin penpatah bayor mu suh wt kajian haram jadah lagi bodo nie??
Mu dengan kajian mu buleh g mampus!!!! jgn duk wt bijok ar nk wt kajian2 nie..mu kaji dulu otok mu guane yg buleh jadi bengon gtu dgn kajian2 bodo nie smua..kalu dop suke ngn owg komen buleh angkat kaki la...jgn duk jadi mcm YAHUDI nasorol gak duk sakit hati ke owg len..duk kutuk2 mok pok owg bagi mkn taik la..dos mu mkn nder??? tikus pangggan ke guane yg pale otok jadi senok gtu??
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
tlg jangan buat semak dengan kajian2 bodoh tu.. ko buat camtu bkn dapat ape pun.. x payah lah nk cari tempat untuk di maki kat sini..
MOL.fm MOL.fm 18 February, 2013
benda kalau dah haram .. haram jugak .. cemana skali pon .. tak leh nk dihalalkan .. muekekekek ..
Bob MarleyBob Marley 18 February, 2013
ko tengah high ke??? cm x betul je care ko ckap...
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
haram main jubo.. nabi x ngaku umat.. INSAFLAH..
butuh pak hang butuh pak hang 18 February, 2013
btoi3.., INSAF LA KAWAN2 KU..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Kami mahu ganja free..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Undilah barisan nasional..ganja percuma akan diperuntukkan untuk semua..hidup barisan
Adib Brain Adib Brain 18 February, 2013
dalam al-Quran ade ke yg menyebutkan ganja haram ??
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
!!!DIAM!!!

*mulut korang busuk ar...*

!!!AKU KATA DIAM, TAK FAHAM BAHASA!!!
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
benda yg memabukkan tu haram
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa.
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
bapak korang la haram,lahirkan anak haram sape yg ckp ganja tu haram..
kesian..tuhan xcipte dadah la puki,manusia yg cipte dadah like rokok arak dn dadah sewaktunye..
ganja tetap ganja,bodoh xskolah!kaji ape itu ganja bukan ikut telunjuk yahudi yg ckp ganja ni dadah!
Adib Brain Adib Brain 18 February, 2013
ganja mabuk ke ? kaji betul2 .
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Hari2 gua kene ganja berpuluh2 dapur. Stim siall hahaha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
Asalkan Bukan Umno!!! A.B.U
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
NUMBER JALANG GILA BATANG..PLZ CALL 012-6964196..
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
Asalkan Bukan Umno!!! A.B.U
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
Asalkan Bukan Umno!!! A.B.U
AnonymousAnonymous 01 September, 2013
tgk ayat pn dh tau pondan..
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Buat malu kaum ganja jew..stim ganja jew lah tkyah nak stim kotey pulak...
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
sejak 1986 diharamkan.sebelum tu??? dlam kehidupan kita seharian pun ade guna ganja.
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
salam, benda yang membahayakan kesihatan serta memudaratkan x boleh..
phm2 je lh...
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
benda tu mengkhayalkan.. mmg al-quran xd sebut trang2 ganja tu haram.. tp trang2 al-quran ckp haram benda memabukkan, mengkhayalkan dan sewaktu dengannya.. sebelum hentam orang pi ngaji dulu bebal !
AnonymousAnonymous 02 October, 2013
ni lagi sorang bebal. paham tak benda tu menghayalkan dan memudaratkan ?? tolong gi jumpe ustaz2 dulu sebelum komen..
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
dunia semata mata je boss
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri