FAKTA - FAKTA KEWANGAN MENGENAI HARI VALENTINE

# Say no to valentino




Laporan asal Visually

{ 32 comments.. read them below or add one }

ery sky ery sky 14 February, 2013
No valentine.. I'm muslim..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
kesah aq ..ah aq x kira ..aq tetap nak masok konek aq kat dlm pepek awek aq ..aq nak sedut sume air pepek dya ..emmmm delicious
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Valentine day untuk babiiii........
MOL.fm MOL.fm 14 February, 2013
valentine ni untuk kafirun ..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
tapi asal singapore, malaysia -___-
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
korang terrorist pasai tular tak celebrate..haram jadah
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
mari kita ke ladang..hei..~~~
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Kau tu anak haram, pasal tu celebrate belentime ni.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
I am muslim woman.. single .. ex modelling ... living in oversea yang penuh maksiat.. so.. sepanjang hidup dlm dunia glamour.. tak pernah teruja nk sambut VsDay ni. . I teruja nk Ramadhan yg suci mulia .. tak lama lg dah
faizal chiri faizal chiri 14 February, 2013
iye..kau memang anak haram yg datangnyer dari hasil valentines day..mulut tu jage sikit
faizal chiri faizal chiri 14 February, 2013
publisiti..xtanye pun..mende baik yg buat tu, x perlu d hebahkan..xikhlas jadinyer..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Mcm knl je ex modelling ni...bgus a kalo dah tau mane baik mane buruk
Malong Kuning Malong Kuning 14 February, 2013
Gile seks tul lh anon ni..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Wei bodo...kami xsambut valentine tu sbab haram bkannya sbab kmi ni terrorist...kta pun pada2 la sama...klau ikutkan hati aq...aq rsa nk krat2 ja badan ang lpas tu buang dlam sungai...
Ainan Tasneem Ainan Tasneem 15 February, 2013
Waaa... ade orang menyanyi lah. boleh ainan join sekali? mari.. kita ke ladang, hey~~ ok semua... mari nyanyi sama-sama ya, "mari kita ke ladang, hei~~~" comel comel comel...
Sivaji The Mamak Sivaji The Mamak 15 February, 2013
sape ada order meggi goreng mamak sekali teh o ais ikat tepi?
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Haha.. pepek awek kau aku dah rasa dulu dah
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 27 April, 2013
pasal valentine day xleh disongkokkan kan? ciaaaann...
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri