FAKTA - FAKTA KEWANGAN MENGENAI HARI VALENTINE
Home » » FAKTA - FAKTA KEWANGAN MENGENAI HARI VALENTINE

FAKTA - FAKTA KEWANGAN MENGENAI HARI VALENTINE

32 Comments
# Say no to valentino




Laporan asal Visually

32 comments:

  1. No valentine.. I'm muslim..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kesah aq ..ah aq x kira ..aq tetap nak masok konek aq kat dlm pepek awek aq ..aq nak sedut sume air pepek dya ..emmmm delicious

    ReplyDelete
    Replies
    1. Attention seeker.

      Delete
    2. bodo anjing xde adab

      Delete
    3. Haha.. pepek awek kau aku dah rasa dulu dah

      Delete
  3. Valentine day untuk babiiii........

    ReplyDelete
    Replies
    1. pasal valentine day xleh disongkokkan kan? ciaaaann...

      Delete
  4. valentine ni untuk kafirun ..

    ReplyDelete
  5. tapi asal singapore, malaysia -___-

    ReplyDelete
  6. prottt~proottt~

    ReplyDelete
  7. korang terrorist pasai tular tak celebrate..haram jadah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau tu anak haram, pasal tu celebrate belentime ni.

      Delete
    2. iye..kau memang anak haram yg datangnyer dari hasil valentines day..mulut tu jage sikit

      Delete
    3. Wei bodo...kami xsambut valentine tu sbab haram bkannya sbab kmi ni terrorist...kta pun pada2 la sama...klau ikutkan hati aq...aq rsa nk krat2 ja badan ang lpas tu buang dlam sungai...

      Delete
  8. mari kita ke ladang..hei..~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa... ade orang menyanyi lah. boleh ainan join sekali? mari.. kita ke ladang, hey~~ ok semua... mari nyanyi sama-sama ya, "mari kita ke ladang, hei~~~" comel comel comel...

      Delete
  9. I am muslim woman.. single .. ex modelling ... living in oversea yang penuh maksiat.. so.. sepanjang hidup dlm dunia glamour.. tak pernah teruja nk sambut VsDay ni. . I teruja nk Ramadhan yg suci mulia .. tak lama lg dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. publisiti..xtanye pun..mende baik yg buat tu, x perlu d hebahkan..xikhlas jadinyer..

      Delete
    2. Mcm knl je ex modelling ni...bgus a kalo dah tau mane baik mane buruk

      Delete
  10. sape ada order meggi goreng mamak sekali teh o ais ikat tepi?

    ReplyDelete
  11. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri