Info : Inilah Rupa Gigi Korang Masa Kecil (3 Gambar)
Home » » Info : Inilah Rupa Gigi Korang Masa Kecil (3 Gambar)

Info : Inilah Rupa Gigi Korang Masa Kecil (3 Gambar)

23 Comments
#Gambar dibawah menunjukkan susunan gigi seorang budak. Well Let Me Explain to You, kenapa gigi susu cepat tanggal. Ini disebabkan gigi susu korang telah ditolak keluar oleh gigi kedua yang dah mulah tumbuh dari dulu lagi cuma lambat membesar. Faham dok? ke korang boleh explain dengan cara lain?



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. gigi korang?...
    gigi admin bkn gini jgk ke ms kecik...

    ReplyDelete
  3. x bole tgok lame2 -.-

    ReplyDelete
  4. geli lak tgk pic yg atas skli tu

    ReplyDelete
  5. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    bila aku tegur.. aku jugak salah.... aku jugak xbetol... perabih duit buat pelik2 xpa pulak... pikir sama.... aku neh nak beranak lagi.. banyak nak pakai duit... bodoh bangang tu pon 1.. xpenah nak paham.. nak makan pon xcukup duit..!! nak bt bisness...!!! pikiaq la sama... bila aku tegur..! sibuk xbg amik tahu hal hampa... hang tu sapa gan aku...!! pikiaq ar sama....!!! babi betol....!! aku nih tongkoi kayu ka apa....

    payah la..kalau jenis penting diri sendiri..... jenis xsedar diri nih.. payah la.. nak tegur pun salah... xtegur pon salah.... kalau rasa diri tu hebat sangat xpa... masalahnya diri sendiri pon xtera mana.. payah kalau dah nama jenis TAK SEDARRRR DIRIIIII!!!!

    payah.. tang aku semua xkena...mau tang adik beradik hampa semua kena sangatttt aihh!!!!!!! sedaq la diri tu sama.......kalau dari dulu nampak x kena xpa... lanie baru nak nampak xkena..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. burit hang xsedap dah kot

      Delete
  6. org ats nie kenape? Sakit jiwa ker....?

    ReplyDelete
  7. dah kenapa ? lari topik

    ReplyDelete
  8. HAHAHAHAHAHAHA!!! org ats ni lwak gila! crita psal mslah kluarga kt sini lak,nak lepas tnsen la 2.. XDDD

    ReplyDelete
  9. hahahaaha,penuh perhayatan luahan perasaan dy..kan org bwah.

    ReplyDelete
  10. aku rsa dy skit la,kan org ats.

    ReplyDelete
  11. Haah pelik2 jer..urmm bab topik di atas.. Gigi susu tu sebagai pnduan untuk gigi kekal kluar dr rahang..

    ReplyDelete
  12. gigi susu digantikan ngan gigi kekal... kalo gigi kekal pon patah jawabnye xcukup pagar lah ..hihih

    ReplyDelete
  13. Pelik betul kenapa dia sanggup perabih duit pi beli moto besaq padahal dia tak da kereta mak bapak dia sakit satgi lagu mana dia nak bwak pak dia kadang2 pelik tengok perngai manusia lagu ni

    ReplyDelete
  14. Ko 2 yg bodo org atas oi...

    ReplyDelete
  15. Kesian kat org tu luah perasaan xkena tempat

    ReplyDelete
  16. Pala butuh, biaq p la nak beli motor besar ke apa... Dia ada duit hang kalut apa...dah la buh anom sembang byk plak dah

    ReplyDelete
  17. Cik anom ke tu org ats weh..ptut la dia terasa, dia pun org puang gok..hahah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri