Kaya : Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12? (2 Gambar)
Home » » Kaya : Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12? (2 Gambar)

Kaya : Rosyam Nor Beli Kereta Mclaren MP4-12? (2 Gambar)

35 Comments
#Rezeki melimpah-limpah. Weh, steering preve lawa giler, ada gear di belakang steering.

35 comments:

  1. 1st lagi HIDUP ANON & MAZEER!!!!

    ReplyDelete
  2. hahahah! hidup ANON!

    makk aih.. kaya giler Rosyam nih..

    aku dengar anak pompuan dia cute..

    orang bawah nak x couple dengan anak rosyam??

    hehehe!

    SADIS:ARTIS CANTIK MINUM AIR KENCING SENDIRI!
    PELIK:HIMPUNAN GAMBAR PELIK YANG JARANG ANDA LIHAT!
    EYUCKS:WANITA MALAYSIA KANTOI BUANG AIR BESAR DALAM LIF!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazeer tlg adjust anak rosyam utk aku. Calon bini no 2.

      Delete
    2. kau kena langkah mayat aku dulu.

      Delete
    3. ngan mayat aku skli !!!!

      Delete
    4. butoh hampa. kerat peliaq hampa dulu br leh dapat anak rosyam tu

      Delete
    5. Pele ak skali

      Delete
    6. pele ak pn

      Delete
    7. Oii...aku langkah mayat korg2 dlu...anak rosyam nk batang idop aku la...hahaha

      Delete
    8. elok la korg jadi mayat snang skit aku dpt ank rosyam nor...lps 2 aku nk kawen dgn shila amzah....puih org yg komen aku lps ni gay

      Delete
    9. Anak rosyam nak kawen da laaaaaa..... Thn lepas die tunang

      Delete
    10. ahhahaha mcam pelaq

      Delete
    11. lex ar..kawen boleh cerai...

      Delete
  3. KLU MCM AKU KEJE NELAYAN NI TAK TAU BILE BLH DPT BELI KERETA NI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian nye kat ko. Ko pn nk jgak ke. Sdar la diri tu

      Delete
    2. Ntah...ko nek kete spongebob dh la...

      Delete
  4. Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
    Sekiranya berminat, sila hubungi :-
    DRINA DMARYA RESOURCES
    No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
    Tel : 03-33745230/ 013-3311606
    WEB KAMI :
    kahwinthaibest.blogspot.com
    drina1998.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha iklan mcm nea pn ad ke

      Delete
    2. ..............................................._¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      tlg carikn psgn utk konek ni yea hahaaaahaa

      Delete
  5. Wahh giler r rosyam.. Rockk dooo

    ReplyDelete
  6. proton neo r3 die buat letak helmet je....haramjadah....

    ReplyDelete
  7. mane ade dia beli .. dia pinjam keta ni .. wat belakon drama je ..

    ReplyDelete
  8. dpt proton neo tuh pon dah seronok rasa yer ati ne. . tp.lg seronok. . singgah komen kat cni. . ayat baikk je. . sejuk ati makpak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai nana.. Mama awak mane? Dye suruh sya beiki paip tndas bilik dye mlam 6t.




      Aiboi

      Delete
  9. wan to lick pussy non-stop call me zamri kl..

    ReplyDelete
  10. kenapa xamek lambo aventador...lagi laju dan lagi murah dari mp4-12c ni...xpelah..duit dia..

    ReplyDelete
  11. gua syak ini kete mazeer bkn kete rosyam...

    ReplyDelete
  12. blog ni dah jd smpah. pasal komen semua pun cyber troop je byk.admin apa peduli janji trafic tinggi.bye penpatah

    ReplyDelete
  13. Polis trafik kene kawal laluan ke penpatah sbb trafik terlalu sesak.

    ReplyDelete
  14. Setaraf ngn Aku pakai keta 2 pintu. Tapi satria Aku keluar asap putih..

    ReplyDelete
  15. rosyam nor beli ngan aku tu.

    ReplyDelete
  16. Baguslahh dh rezeki brp ramai org melayu pakai kete ni..jgn kondam dio..kita nk usaha kuat...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri