LELAKI VS WANITA : SIAPA LEBIH TERUK MEMANDU?
Home » » LELAKI VS WANITA : SIAPA LEBIH TERUK MEMANDU?

LELAKI VS WANITA : SIAPA LEBIH TERUK MEMANDU?

60 Comments
#Benarkah wanita memandu lebih teruk dari lelaki? #APPROVED





Laporan asal Visually

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

60 comments:

  1. Peremuan memandu mcm sial belok tk bg signal buang jea lampu signal ganti lilin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku setuju dengan orang ats ak ni...

      Delete
    2. nak² asso tua kan? miahahaha

      Delete
    3. Perempuan duduk kt dapur je lah,org lelaki nak drive,dia pun sibuk gak nak drive.

      Delete
    4. pastu bila aku tngk dia, dia leh buat muka pokerface :l.

      Delete
    5. angkat tngan je bila dh buat salah abis cite.. ni buat pekak badak kah hakk tuihh

      Delete
    6. agknya kecik2 dlu mak korang x hntar skolah naik keta, 2 yg jdi sial mcm ats2 aku.

      Delete
  2. lelaki banyak dudok dkt hospital berbanding pmpn.fakta

    ReplyDelete
  3. kutuk sgt pompoan..mak n isteri kowg pompoan gk kn..dua2 ada kelebihan n kekurangn..jgn salahkn pompoan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde nye.. perempuan memang terokkkkk.... bawak kereta cam nakharommmm

      Delete
    2. Aq setuju ngan org atas.. lol

      Nice one dude..

      Delete
    3. anak haram tu kau. makluumlah, bapak gigolo, mak pulak pelacur.. sebab tu la kau bising perempuan drive.. come on la bro, bukan semua prempuan pelacur mcm mak kau..

      Delete
    4. hahaha,apa ni pelacur2 ni,xbaik tau,ni mesti slalu memantat sambil drive kn,..

      Delete
    5. setuju ngn org atas aku nie..

      Delete
    6. Time driving pon nk mmantat ke?
      Ptot la bw keta laju slow laju slow sbb ttekan padel minyak ble stim ye. Hahahahaha. Signal confirm xdan nk bg ny kn2.

      Delete
    7. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  4. paling teruk mmndu dah tentu lh pondan.....aku cam nak lnggar je keta dia...bawa kete slow gile.....pondan x bleh memandu....sapa stuju angkat tngan....boikot pondan......

    ReplyDelete
  5. aq stuju!!! ery pondan x boleh mandu

    ReplyDelete
  6. Excuse me....i bwk kete ok je, not of all

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pondan ke? sial!! berambus ko pondan dri sini....

      Delete
    2. Pondan gebu2 ye. Hakthui.

      Delete
  7. org yg bawak kate smue cam babi xkire laki ke perempuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Termasuk ko..hahahaha

      Delete
    2. Dan ko skali..hahahaha

      Delete
    3. dan korg bedua

      Delete
    4. dan korg betige

      Delete
  8. aku suke merempit..meow2

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hahaha...kelakar la sgt...

      Delete
  10. pmpuan ni tak reti jage kete.. tau bwak je..., minyak itam pun tak tukar, tayr kempis pun tak tau.. pancit pun tak tau nk tukar... rosak skit beli baru...
    tayar botak pun tk tau..
    aku tak brni beli kete sc hand, law owner lu pmpuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? info bagus ni.. klu pempuan beli kete, jual blk da x laku. haha

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. sape setuju org yg komen marah tu adalah seorang pempuan?

    ReplyDelete
  13. drive ikut kete pompuan membimbangkan..hahaha~ ap kata org bawah??

    ReplyDelete
  14. ape la korang ni, rilek la perkara camni jgn dibawa berdebat, matang la skit, korang usaha macamana pun bawak kete dngn baik pasti dan pasti ade juga masalahnya, x semua sempurna x kire la laki ke prmpuan. Kalau Allah Taala nak ko eksiden ko nak ckp ape? terima je hakikat, kalau ade masalah tu mesti ade hikmahnye, ade sebabnya mengapa Allah Taala mmberi ujian kpd setiap hamba die. kalao info kat atas tu, tu semua dr info buatan manusia yg lemah jugak same cam korang. ade akal fikir bukan men sergah bulat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kari ayam sedap!

      Delete
    2. ah. aku suka sup tulang.

      Delete
  15. lebih menakutkan, kepale dorg xleh nmpk dari blkg. kire mcm krete tu bgerak sndiri.

    ReplyDelete
  16. ap la korg nie. len kli bli lembo.. org yg stuju sila ngkat kaki

    ReplyDelete
  17. kalau dah tak suke sangat ngan perempuan~ jadi gay terus tak yah nak kahwin or kapel lagi!! ingat zaman sekarang perempuan lebih berjaya daripada lelaki!!!! lelaki BODOH SIAL BAB1!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene rogol ke? Marah sgt gayenye

      Delete
    2. Tempik dan burit kene serentak gune dildo.. tu yg mrh sgt tu... x blh tahan...

      Delete
  18. weh org ats.. klaw xda laki lu dtg dri mana..? lu lahir dri mani monyet ka..?? pkiaq la jgak klaw nak tengking2 tu..

    ReplyDelete
  19. padahal cite pasal driver pompuan tetiba menyalak pasal tak suka pompuan la ..suh jadi gay la..memang ko pompuan kan?emo tak tentu pasal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar der~ kite sebagai brother haruslah tengking kuat lagi! hahahaha XD go home women you're drunk!

      Delete
  20. Perempuan memang banyak yang teruk kalau memandu, kadang-kadang sakit hati bila dok depan kita bawak slow, pastu wak muka 9gag.. huh

    Iklan free seluruh malaysia - http://www.plaza.my/

    ReplyDelete
  21. Pompuan bawk kete mmg cmtu sbb dowg kurg bijak sket dr laki dlm hal ni..laki mmg pro sjk lahir lg..

    ReplyDelete
  22. pompuan kurang bijak dlm bab ni..

    ReplyDelete
  23. Ish kowg atas ni. Yg g emo sgt nape? Da P yg bce kck ati. Sdri mau paham suda la. K. No fighting2 ok. PEACE NO WAR.

    ReplyDelete
  24. bagi aku, perempuan ni tak layak bawak benda bergerak. menyakitkan hati je tengok mereka memandu!

    ReplyDelete
  25. perempuan bawak kete dah la laju. kt jalan kampung pn nk laju. signal ade tpi x reti gune. kasi koyak cipap perempuan yg bwak cm sial tu. bawak viva tpi gaya cm bawak subaru. aku yg pkai neo ni pn x pernh tekan abis. perempuan bwak viva sampai melayang layang. selagi boleh tekan. klau boleh nk lgi 1 pedal minyak. bodoh!

    ReplyDelete
  26. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  27. nature pompuan yg truk bwk kete..dorang tkt2 bwk kete..signal x reti nk bg..

    ReplyDelete
  28. yeah and guys get involve in accident more frequently than girls. Okay, mmglah perempuan tk reti jaga kereta sbb some of them mmg tk minat kereta2 ni. yg mmg gila kereta, mmg kereta diaorang terjagalah. and untung sapa dpt isteri yg skekan kereta jgk.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri