LELAKI VS WANITA : SIAPA LEBIH TERUK MEMANDU?

#Benarkah wanita memandu lebih teruk dari lelaki? #APPROVED





Laporan asal Visually

{ 60 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Peremuan memandu mcm sial belok tk bg signal buang jea lampu signal ganti lilin
JPJJPJ 13 February, 2013
aku setuju dengan orang ats ak ni...
John John 13 February, 2013
nak² asso tua kan? miahahaha
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
lelaki banyak dudok dkt hospital berbanding pmpn.fakta
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Perempuan duduk kt dapur je lah,org lelaki nak drive,dia pun sibuk gak nak drive.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
kutuk sgt pompoan..mak n isteri kowg pompoan gk kn..dua2 ada kelebihan n kekurangn..jgn salahkn pompoan je
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
paling teruk mmndu dah tentu lh pondan.....aku cam nak lnggar je keta dia...bawa kete slow gile.....pondan x bleh memandu....sapa stuju angkat tngan....boikot pondan......
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
pastu bila aku tngk dia, dia leh buat muka pokerface :l.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
angkat tngan je bila dh buat salah abis cite.. ni buat pekak badak kah hakk tuihh
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
aq stuju!!! ery pondan x boleh mandu
Rose Gebu Rose Gebu 13 February, 2013
Excuse me....i bwk kete ok je, not of all
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
org yg bawak kate smue cam babi xkire laki ke perempuan...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
aku suke merempit..meow2
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Termasuk ko..hahahaha
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Dan ko skali..hahahaha
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
pmpuan ni tak reti jage kete.. tau bwak je..., minyak itam pun tak tukar, tayr kempis pun tak tau.. pancit pun tak tau nk tukar... rosak skit beli baru...
tayar botak pun tk tau..
aku tak brni beli kete sc hand, law owner lu pmpuan...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
xde nye.. perempuan memang terokkkkk.... bawak kereta cam nakharommmm
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
yeke? info bagus ni.. klu pempuan beli kete, jual blk da x laku. haha
Jay Ho Jay Ho 13 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
sape setuju org yg komen marah tu adalah seorang pempuan?
anonymous anonymous 13 February, 2013
agknya kecik2 dlu mak korang x hntar skolah naik keta, 2 yg jdi sial mcm ats2 aku.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
drive ikut kete pompuan membimbangkan..hahaha~ ap kata org bawah??
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ape la korang ni, rilek la perkara camni jgn dibawa berdebat, matang la skit, korang usaha macamana pun bawak kete dngn baik pasti dan pasti ade juga masalahnya, x semua sempurna x kire la laki ke prmpuan. Kalau Allah Taala nak ko eksiden ko nak ckp ape? terima je hakikat, kalau ade masalah tu mesti ade hikmahnye, ade sebabnya mengapa Allah Taala mmberi ujian kpd setiap hamba die. kalao info kat atas tu, tu semua dr info buatan manusia yg lemah jugak same cam korang. ade akal fikir bukan men sergah bulat2.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
lebih menakutkan, kepale dorg xleh nmpk dari blkg. kire mcm krete tu bgerak sndiri.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ah. aku suka sup tulang.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ap la korg nie. len kli bli lembo.. org yg stuju sila ngkat kaki
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Aq setuju ngan org atas.. lol

Nice one dude..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
kalau dah tak suke sangat ngan perempuan~ jadi gay terus tak yah nak kahwin or kapel lagi!! ingat zaman sekarang perempuan lebih berjaya daripada lelaki!!!! lelaki BODOH SIAL BAB1!!!!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
weh org ats.. klaw xda laki lu dtg dri mana..? lu lahir dri mani monyet ka..?? pkiaq la jgak klaw nak tengking2 tu..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
padahal cite pasal driver pompuan tetiba menyalak pasal tak suka pompuan la ..suh jadi gay la..memang ko pompuan kan?emo tak tentu pasal..
Fauzan Fauzan 13 February, 2013
Perempuan memang banyak yang teruk kalau memandu, kadang-kadang sakit hati bila dok depan kita bawak slow, pastu wak muka 9gag.. huh

Iklan free seluruh malaysia - http://www.plaza.my/
farn tart farn tart 14 February, 2013
Pompuan bawk kete mmg cmtu sbb dowg kurg bijak sket dr laki dlm hal ni..laki mmg pro sjk lahir lg..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
anak haram tu kau. makluumlah, bapak gigolo, mak pulak pelacur.. sebab tu la kau bising perempuan drive.. come on la bro, bukan semua prempuan pelacur mcm mak kau..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
hahaha,apa ni pelacur2 ni,xbaik tau,ni mesti slalu memantat sambil drive kn,..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
pompuan kurang bijak dlm bab ni..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
sabar der~ kite sebagai brother haruslah tengking kuat lagi! hahahaha XD go home women you're drunk!
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
setuju ngn org atas aku nie..
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
ko pondan ke? sial!! berambus ko pondan dri sini....
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
dan korg betige
Anonymous KingAnonymous King 14 February, 2013
hahaha...kelakar la sgt...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Time driving pon nk mmantat ke?
Ptot la bw keta laju slow laju slow sbb ttekan padel minyak ble stim ye. Hahahahaha. Signal confirm xdan nk bg ny kn2.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Pondan gebu2 ye. Hakthui.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Ish kowg atas ni. Yg g emo sgt nape? Da P yg bce kck ati. Sdri mau paham suda la. K. No fighting2 ok. PEACE NO WAR.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Kene rogol ke? Marah sgt gayenye
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Tempik dan burit kene serentak gune dildo.. tu yg mrh sgt tu... x blh tahan...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
bagi aku, perempuan ni tak layak bawak benda bergerak. menyakitkan hati je tengok mereka memandu!
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
perempuan bawak kete dah la laju. kt jalan kampung pn nk laju. signal ade tpi x reti gune. kasi koyak cipap perempuan yg bwak cm sial tu. bawak viva tpi gaya cm bawak subaru. aku yg pkai neo ni pn x pernh tekan abis. perempuan bwak viva sampai melayang layang. selagi boleh tekan. klau boleh nk lgi 1 pedal minyak. bodoh!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
Consillio Production Consillio Production 23 February, 2013
dan korang berempat lagi keling
AnonymousAnonymous 12 April, 2013
nature pompuan yg truk bwk kete..dorang tkt2 bwk kete..signal x reti nk bg..
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 14 February, 2014
yeah and guys get involve in accident more frequently than girls. Okay, mmglah perempuan tk reti jaga kereta sbb some of them mmg tk minat kereta2 ni. yg mmg gila kereta, mmg kereta diaorang terjagalah. and untung sapa dpt isteri yg skekan kereta jgk.

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri