OMG : Berhati-hati Semasa Beli Samsung Galaxy S3, Jangan Jadi Macam Lelaki Ini (10 Gambar)
Home » » OMG : Berhati-hati Semasa Beli Samsung Galaxy S3, Jangan Jadi Macam Lelaki Ini (10 Gambar)

OMG : Berhati-hati Semasa Beli Samsung Galaxy S3, Jangan Jadi Macam Lelaki Ini (10 Gambar)

95 Comments
Seorang lelaki telah membeli Samsung Galaxy S3 dan membawanya ke kedai servis Samsung kerana ianya tak boleh connect pada WiFi dan juga beberapa isu lain. Seem weird kan? tengoh bawah






95 comments:

  1. 1st நான் நேசிக்கிறேன்

    ReplyDelete
    Replies
    1. நான் ஏன் தமிழ் பேச??

      Delete
    2. bangang abadi

      Delete
    3. kote kemari...

      Delete
    4. budak ke mari, pedo mendatang

      Delete
    5. dragonball ade 7 biji sahaje...

      Delete
    6. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    7. nasib x songsang.. maybe dia pun xtau apa2 sal gajet main beli jer

      Delete
  2. Haha..clone gred 10

    ReplyDelete
  3. Sansumg....hahaha...

    ReplyDelete
  4. Banggang abadi kevavian apakah.....da nmpak sgt la mnde ni CHINA. .....APTB

    ReplyDelete
  5. Xkn xperasan tpt letak sim ada 2?hmm..

    ReplyDelete
  6. bangang abadi orang yg beli tu.

    ReplyDelete
  7. made by win more company... memang menang banyak kompeni yg reka suvnsmg

    ReplyDelete
  8. Yg beli tu bodo..

    ReplyDelete
  9. Xkn xde yg bgtaw,,mne2 yg ade 2 sim,,msti mde in china,,ish,,ish,,ish,,pngajran kpd pmbeli,,nengok mr google dlu sbelom bli,, ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua hp made in china, takkan takda yg bagitau?

      Delete
  10. ape kebende la si bodoh ni beli hp cmtu... da terang lagi bersuluh tulisan pn bkn samsung bkn galaxy... adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. manusia pasti tersilap..,kamu JOHAN pandai sangat kar mengata org bodoh!? cermin dirimu dulu..

      Delete
    2. bodoh johan !

      Delete
    3. ko marah2 nie nape?? ko yang bodoh ke???

      Delete
    4. Johan bodoh gilerr

      Delete
    5. Johan mmg bodoh la

      Delete
    6. dia beli cr online tu..sb tu dia kena tipu,,lojik kar dia beli juga sedangkn dia tau brg tu betul2 recon...fikirlah sblm ckp org bodoh

      Delete
  11. Aku dah pernah kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEROGOL bertauliah20 February 2013 03:15

      Mesti rasa gembira je kan? Wahaha

      Delete
    2. ye tahniah juga

      Delete
    3. Tanhaih

      Delete
  12. biaq laa kt dia duet dia laa bodo..
    yang korang dok bising ni knape???
    kalu x nk jd cmtu p la bli kt kdai samsung tros...
    jgan komen busukk sgt...
    fuck u bitch ! ! !
    suma mkan taik aku org ata ni...
    hahaha ! ! !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org atas ni cm mkn taik babi je..mryab je lbih

      Delete
    2. mampos la kau..
      tendang kepala satg apa pon x bleh...
      haha ! ! !
      SHIT ! ! !

      Delete
  13. Wi ar Enonimes

    wi ar lejen
    wi du not forgif
    wi du not forget
    ekspek es

    -Enonimes-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hail Anonymous!

      Delete
    2. Ai ken bilif dis..ai no yu ken sepik omputeh en ai tink ai wan tu mek yu mai ticer..

      Delete
    3. yu ar setupit es shit

      Delete
  14. Suma bodo..sape yg komen sker mencarut paling bodo

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak paham apa kene mengena ngan insan bernama Suma sampai nak dikategorikan sebagai orang bodoh

      Delete
    2. lahh..ak lagi x faham...kenapa suma tu dituduh bodo pada 19 februafy 2013???

      Delete
  15. Assalam, ada 2 kawan yang terkena benda yang sama, pada mulanya penjual akan tunjuk samsung yang original, so pembeli memang dah test try tapi bila dia bungkus bawa balik entah camna dapat yang bukan ori, lebih kurang macam tu lah....so hati2...yg tukang jual ni nak dapat untung paling cepat dgn handphone cina....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a..btul 2...saya pun slalu slalu gak isap vapor evic 2...xtau la pulak bateri dia cm2...xpa2..saya syorkan awk pakai provari...sbab kualitinya mmg terbaik...asap berkepui2...wsalam..

      Delete
    2. yer...sy sendiri pernah terkena. bkn samsung tetapi nokia. dekat kotaraya. tunjuk mula2 ori. biler dh bungkus yg lain plk.

      Delete
  16. Inilah yg dikatakan doboh adabi...

    ReplyDelete
  17. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jagan begitu...kita sesama islam nk btulkn org islam bukan cara kekerasan...bia dia kecing sana sini...kita yang baik nie basuh la balik kencing dia...bia la org nak kata kita nie kuli batak ke...snang pijak kepala ke...xpa...kita bukan xda Allah....tgk la hari kiamat nnt..sapa plak kencing kt diorg...time 2 kita sama2 menyaksikn dpan mata kta sndri...kt dunia xlama bro..gua nk tlg lu supaya kita ummat islam x terpengaruh dgn ajaran syaitan...wsalam..

      Delete
  18. Nsb baik x penah terjadi kt aku..

    ReplyDelete
  19. Phone china nih byk gred... yg nie gred paling hampeh... bangang betul la xleh beza... sbb tuh kena bijak n byk pngetahuan... yg clone gred a mmg cun... 90% sama cam ori... aku guna kedua2 yg clone n ori... function xbeza pun...

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. dia mmg nak beli sansumg tu la kut.. bajet lari...

    ReplyDelete
  25. org yg beli barang ni mesti tak perasaan, jd kenapa sebahagian drp kamu kata org yg membelinya "bodoh"??..kamu tidak pernah tertipu kah??...cermin diri dulu.

    ReplyDelete
  26. huhuhuhu .. murah nye kot .. hahaa

    ReplyDelete
  27. Lain sgt drpd yg ori

    ReplyDelete
  28. Depan mata dh tulih sansumg galsaxy s3...kotak pun dh tunjuk salah...bodoh sapa yg bli

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga sebiji betul2 mcm ori jenama SAMSUNG...kotak pn sebiji sama..,aplikasi set semua sama...yg dpt bezakan tau no siri hanya kedai tau ori..kau apa tau...sial

      Delete
  29. yg dipaparkan ini adalah dah mmg terang2an bkn jemana samsung .
    Yg sy pernah jumpa adlah mmg sebijik cam ori set.
    Yg camni di jual dgn berleeluasa di K.Kinabalu .
    Masa tu sy g bercuti di KK. cna cni ada org dtg promote utk jual hpon, ckp je hpon pe, pasti ada especially galaxy note 2.setelah sy teliti betul2 ,,mmg cina set coz imej kat screen xlear mcm ori,ada Emeinya,,stlh sy masukkn kod 06 tertera dr finland tp kat phone tu tulis dr korea.Pastu sy cal anak suh check dlm internet, rupanya jen is hpon nokia plk, model yg dah sgt lama....tengok bijak sungguh dia org mengaburi mata pengguna coz mrk tau pengguna kini lbh peka dgn penipuan spt ni pn silap langkah leh gak tertipu.jk org twrkn harga yg xmasuk akal tu, usahl le beli coz jk bkn hpon clone @ china set, myb handpon curi.......bila pemilik g report kat service centre ikut imei yg diberi, mereka leh wat sekatan.jk nak beli, beli le dgn pihak yg bdaftar wpn mahal ckit tp berbaloi.....
    Ini bdasarkn pglmn sy. isylh sy dah celik pas 2 kali tertipu masa karnival hpon.......

    ReplyDelete
  30. byk yg bleh describe about buyer nie....
    - rabun
    - buta huruf
    - stupid never finish!!
    haha....lol :p

    ReplyDelete
  31. jual kat aku HP tu sehinghit...

    ReplyDelete
  32. jual kat aku Phone tu sehinggit?

    ReplyDelete
  33. jual kat aku Phone tu sehinggit?

    ReplyDelete
  34. Excuse me....PRUTTTTTTTTTTTTTTTT..terkenty plak + kuar TAIK hitam la..nyum2..kawan2 nak main tak SISA I nie...muahhhhhhhhhh..love u allll

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkenty kpale taik ko! hahaha

      Delete
  35. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik kamu rembat sekali main dgn neneknya..:P

      Delete
    2. Anonymous dekat atas aku ni mesti bodoh abadi....

      Delete
    3. ah hah..ek bawak je nenek tu gi main skali..ha ha..!

      Delete
  36. macam saje2 jer ayt gmbar ni...xkn ar bangang sgt kot sape yg beli...dah tw yg ori tulis nye b.i....yng jdi bingai sgt npe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tertipu kena waspada lah! len kali tolol!! nama juga manusia pasti tersilap langkah...dia tak perasan lah tu...!! kamu tu cukup pandai kar.."noboby perfect"..ANJINK MAMAT NI!! kan dah kena maki!!

      Delete
  37. EJAAN GALAXY KAT KOTAK TUE PUN DAH TAU CIPLAK....omg.....pun masih mau beli ka apek.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. org yg perna kena dia beli cr online...fikir lojiknya takkan terang2 dia beli sedangkan dia tau x ori..

      Delete
  38. barang china cap ayam

    ReplyDelete
  39. buta2 kotak dah spelling dia ..

    ReplyDelete
  40. org yg beli tu bodo...dh tau nama sansumg kad kotak tu...x kan lah x tau,,of coz la made in china

    ReplyDelete
  41. lol ..pembeli pun noob sgt ..xD

    ReplyDelete
  42. kalau bli cara online...mmg xley wat pe la kalo ktena cmni..if bli kt kdai no prob..g jela kt kdai 2 blik...tnjuk rsit...n minx blik duit...kalo xnk bg xpa...wat report...setel msalah...skrng org nk cri duit mcm2 cara...

    ReplyDelete
  43. La ni suvnsmg I9300 SIII mmg la x boleh connect wifi

    ReplyDelete
  44. NAK SAMSUNG GALAXY NOTE II KLON?
    sila lawati --> PERKAKAS PINTAR

    ReplyDelete
  45. Rasa oren ka ?

    ReplyDelete
  46. terbelit lidah nk menyebut, SUVNMSNG

    ReplyDelete
  47. On line xbley beli aku dah kene Tipu...

    ReplyDelete
  48. SALAM, SAYA ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YANG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK,MCD,KFC DAN OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM*{OPEN AREA},
    IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD...
    ANDA TIDAK PERLU LAGI UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN...
    DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA...
    BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SAYA DENGAN MENGHUBUNGI 012-6634454 [NIZAM] UTK ORDER...
    SILA LAYARI BLOG SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT...
    NIZAMSK.BLOGSPOT.COM..

    ReplyDelete
  49. Pundek punya cina, patut la boleh mengalahkan business melayu!

    ReplyDelete
  50. hehe betul nye ciplak... kne hati2 time nk bli..

    ReplyDelete
  51. Hello.
    This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and
    starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on.
    You have done a marvelous job!

    Stop by my web page - Chipping And Pitching

    ReplyDelete
  52. Howdy,
    This is my first visit to your blog! We are a collection of
    research volunteers and starting a new initiative
    in a community in the same niche. Your blog provided
    us beneficial information to work on. You have done a wonderful
    job!

    Thanks and please head over to my internet page
    on Golf flexibility

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri