OMG : Besi Berkarat Yang Enak Dimakan(9 Gambar)
Home » » OMG : Besi Berkarat Yang Enak Dimakan(9 Gambar)

OMG : Besi Berkarat Yang Enak Dimakan(9 Gambar)

28 Comments
#Sebenarnya gambar dibawah bukanlah besi tapi coklat. Tiada info selebihnya yang kami tahu,










Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

28 comments:

  1. 1st.....banyak makan lobang gigi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa...babi la kt ne nk boleh beli dildo ea??kau babi...hidup pkr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babilah kau ni. Pegi mampus lh kau.

      Delete
    2. Kau nak cite masalah bukan kat sini tempat nya bongok bengap bangang nak beli dildo kat cina lah beijing

      Delete
    3. pkr babi haram hanjing yahudi

      Delete
    4. sewell ko bla lah menyemak je kat sni.....bangang hakktuiiiii......

      Delete
    5. UMNO BABI... opss macai umno detected!!

      Delete
  3. Sesuai gak klu dibuat barang hantaran tuk kawin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoo...kene mkn dlu dek pengantar hantaran

      Delete
  4. PEROGOL bertauliah18 February 2013 22:41

    Kreatif..

    ReplyDelete
  5. http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  6. Yee ke coklat nie? Confuse la..

    ReplyDelete
  7. betul ke coklat ni .. tak nak aku makan .. hahahaha

    ReplyDelete
  8. coklat bentuk konek xde ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong
      comfrem
      admin
      gila
      sex

      Delete
  9. Anjing la umno najib pepek

    ReplyDelete
  10. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  11. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  12. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
  13. fuck anwar sembang lebih, bela ramai anjing bodoh, dap umno pukimak

    ReplyDelete
  14. umno pukimak......

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri