OMG : Besi Berkarat Yang Enak Dimakan(9 Gambar)

#Sebenarnya gambar dibawah bukanlah besi tapi coklat. Tiada info selebihnya yang kami tahu,










{ 28 comments.. read them below or add one }

Iswandy Sedek Iswandy Sedek 18 February, 2013
1st.....banyak makan lobang gigi..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa...babi la kt ne nk boleh beli dildo ea??kau babi...hidup pkr
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Babilah kau ni. Pegi mampus lh kau.
Malong Kuning Malong Kuning 18 February, 2013
Sesuai gak klu dibuat barang hantaran tuk kawin...
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Hoo...kene mkn dlu dek pengantar hantaran
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
Kau nak cite masalah bukan kat sini tempat nya bongok bengap bangang nak beli dildo kat cina lah beijing
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 18 February, 2013
Kreatif..
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
pkr babi haram hanjing yahudi
AnonymousAnonymous 18 February, 2013
sewell ko bla lah menyemak je kat sni.....bangang hakktuiiiii......
Tannhayy Tannhayy 19 February, 2013
http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..
sky sky 19 February, 2013
Yee ke coklat nie? Confuse la..
MOL.fm MOL.fm 19 February, 2013
betul ke coklat ni .. tak nak aku makan .. hahahaha
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
coklat bentuk konek xde ke??
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sokong
comfrem
admin
gila
sex
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Anjing la umno najib pepek
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
makcik bedahmakcik bedah 26 February, 2013
resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
Angkat dan toskan....sedia dimakan....

enjoy ur day!
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
UMNO BABI... opss macai umno detected!!
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
fuck anwar sembang lebih, bela ramai anjing bodoh, dap umno pukimak
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri