OMG : Telinga Manusia Gergasi? (3 Gambar)

#Telinga gergasi ditemui oleh orang xhina. Kah kah kah



{ 21 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Aikkk... 1st?? Walaweiii
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sakai bodo!! cam tu ahh!!..
-
Bunny Rahmat Bunny Rahmat 19 February, 2013
admin typo sorang pun tak perasan. hahahaha. xhina - china*
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Bkn blh hadiah pun ko tlis 1st bodoh btl la...
Bodoh punye org gile hotak hang
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
YAHOo0o0o0o0o0o0o0o0!!!!!! 8st...yahooooooooooo kamu ade?yahoooooo
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
Tahniah lah dpt nombo lapan ...
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
iwan iwan 20 February, 2013
Ak no sembilan..haha...
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 20 February, 2013
Aku perogol bertauliah... :3
MOL.fm MOL.fm 20 February, 2013
muke pompan tu .. sangap kotey
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 05 March, 2013
muka last xleh belahhhhhhh.hahaa.kau hengat kau cute ke amoi ?hahhaha
AnonymousAnonymous 19 June, 2013
muka mintak penyepak
sayanya pertama sayanya pertama 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri