OMG : Trend Terkini, 'Tatu' Khas Untuk Anjing Semakin Berleluasa (6 Gambar)
Home » » OMG : Trend Terkini, 'Tatu' Khas Untuk Anjing Semakin Berleluasa (6 Gambar)

OMG : Trend Terkini, 'Tatu' Khas Untuk Anjing Semakin Berleluasa (6 Gambar)

18 Comments
#Trend tato pada anjing kesayangan. Apa kata anda?




18 comments:

  1. 1st HIDUP ANON....

    ReplyDelete
  2. mazeer ko terbaik......gua tetap sokong ko mazeer....HIDUP ANON.....

    ReplyDelete
  3. Hahahahahahaha mazer dah menang...pembangkang dah kalah...hdup ANON

    ReplyDelete
  4. mazeer gua peminat fanatik ko
    HIDUP MAZEER & ANON!!!!!

    ReplyDelete
  5. kalau kat anjing takpe .. jgn buat kat kucing udah le ..

    ReplyDelete
  6. dulu aku sangat cintakan die,namun sejak akhir2 ni aku perasaan aku xcinta kan die....ahhhhh babi kenape la bende ni berlaku kt aq,sejak tu kak ton terus ckp xbenti.selang bberape hari kemudian ceritu tu teru keluar wayang syialllll laaa...korg semua sape nk beli dildo?aq nak jual la syial

    ReplyDelete
  7. cantik la pmpuan tu

    ReplyDelete
  8. Mazeer ko ni xde keje lain ke...asyik lu je.....yg lain diam ni mslah aku nga die.yg lain mak die kencing smbil brdiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko x tau ke yg anon2 kmen bekap mazeer tu sbnr nye mazeer.dye mnyamar jd anon je tu.

      Delete
    2. betul2...aku sokong

      Delete
  9. Ni lg sorang irg soh komen anjung bkn tuan die ni mst blajar skolah henry gerny nih fuckkkkkkkk

    ReplyDelete
  10. natang babi mende tau org atas aq ckap...mu org asli ke wane!!!

    ReplyDelete
  11. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri