SADIS : GAMBAR YANG BUAT RAMAI LELAKI MENITIS AIR MATA
Home » » SADIS : GAMBAR YANG BUAT RAMAI LELAKI MENITIS AIR MATA

SADIS : GAMBAR YANG BUAT RAMAI LELAKI MENITIS AIR MATA

21 Feb 2013 116 Comments
#Aku doakan kebahagiaanmu wahai lisa

116 comments:

  1. Replies
    1. Jaga-jaga sesiapa yang nak pakai Samsung note s3!
      3 fakta tersorok tentang SAMSUNG GALAXY NOTE S 3!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. menangis.??x pun

    ReplyDelete
  4. kenapalah lelaki selalu di kait kan ngan lisa surihani ni.
    gf aku sendiri x caya ckap aku dah.
    aku ckap aku x suka lisa ni.
    dia tetap cakap semua laki suka kan lisa.
    ada apa lah ngan dia ni. (-_-) .
    (-_- )( -_-)(-_- )( -_-)(-_- )( -_-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gf kau tu bongok.. x pndai nk hargai kau..

      Delete
    2. btol. sebongok2 gf yg ko ade

      Delete
    3. ko putus je ngan gf ko tu

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. Gf kau suka dengan Zamri KL ..

      Delete
    6. Gf ko tu bgi aku,tau la aku ajar die

      Delete
    7. aku pernah romen ngan GF ko 2..x sedap mne pon

      Delete
    8. gf ko xleh pkai

      Delete
    9. gf ko gler..

      Delete
    10. xbaek kutuk2, cukup la sekadar kata gf dia bebal

      Delete
    11. gf ko x suka ko.

      Delete
    12. kenalkan la awek ko kt aku,aku tgh horny ni beb.

      Delete
    13. ntah..xde la cantek mane pun..puiiii

      Delete
    14. nak kena kongkek gf ko tu..

      Delete
    15. gf kau cakap mcm tu sebab dia dah tak suka kau , kau tak faham-2 lagi ke ? baik kau putuskan dia

      Delete
    16. boleh x kalo komen tu jangn gune p'kataan lucah..bile la orng mlayu nk b'bhasa dngn elok xad gne p'kataan2 lucah..

      Delete
    17. awek ko xde dara da tu..sbb pernah jd anak ikan zamri kL ^_^

      Delete
    18. Otak kuning bai semua. eeee. .

      Delete
    19. bergurau je tu.jangan ambik hati sangat.haha

      Delete
    20. Awek kau saiz 36B kan? aku dah pakai aritu, haha

      Delete
    21. porno adventure comment --'

      Delete
    22. kenapa suka sangat guna bahasa lucah ni...dh xde bahasa lain ke?

      Delete
    23. gf ko suke mail lmbung...
      pew kata ko tiru style mail lambung?kehkeh

      Delete
    24. gila..apa2 pun mesti kait menda lucah..hadehh

      Delete
    25. awek koi ni mkn tapai je la

      Delete
    26. lu org semua nye sohai...berbudi bahasa la skitt...jgn je nk bhasa lucahh..bahasa jiwa bangsa..

      Delete
    27. ..............................................._¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      hadiah utk gf ko hahahaa

      Delete
    28. Awek ko ske kote yg besar dan panjang..klu ciput mcm ko,mmg la die jd gtu..die nk mintak putus la tu..awek ko same Bodoh mcm mazeer si anak Babi
      Tu

      Delete
    29. yg komen lucah kat atas2 ak sumenye bodo2..otak kuning sume!!

      Delete
    30. Zamri kl dah jadi gay dah skunk. Dye merempat kat kuantan.. Jual punggung. Keling jual roti canai depan tempat keje aku dah penah try. Dye cakap bontot zamri terbaik dari ladang...hahahahaha....

      Delete
  5. Nangis? nape pulak... aku ingat ada gmbar sedih pepe... baca komen atas, rupanya lisa surihani... yg juri maharaja lawak mega tu kan... time jadi juri nmpak cntik, stim gak tgk... gmbar nih xcam pulak aku, almaklumlah xminat...

    ReplyDelete
  6. Laki dia...lantak le...nk nangis nape lak..

    ReplyDelete
  7. awek aku lg lawa kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2. Binii aku lg lawa kowt..

      Delete
    2. betul...bini aku walaupon xsecantik lisa,aku ttp syg dia. pe la admin ni..ntah pape post kt blog...xde idea la tu

      Delete
    3. admin bongok takda idea. phuiiii

      Delete
  8. Bodoh ka apa sikit pn xda rasa nk nngis puihhh

    ReplyDelete
  9. Emma maembong lg best licking

    ReplyDelete
  10. Die ni....yg iklan celcom zaman dulu tu kan.,,yang dialog die '' awk nampak biru la...''
    Tapi ak x nangis pon??? Tunang ak seratus kali lagi cntik,,,,cntik pon x gune lau x pndai amik ati mak aku,,

    ReplyDelete
  11. admin yg nangis..haha..bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin bodoh nangis sbb lisa. bodo btol

      Delete
    2. ntah..tunjuk bodo bangang dye kat kite lak..kan sia sia kena maki...chitpodaa

      Delete
  12. artis. laki dye tu yg ke brape hand da pgg dye.

    ReplyDelete
  13. kategori tajuk: 'sadis' tu tak sesuaila.. ingatkan org bunuh org ke.. ln kli admin x yah la buang masa kmi.. sori

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah sory2. ckp je admin bodoh

      Delete
    2. okey..admin bodoh..(camtu ek?)

      Delete
    3. memang bodoh!

      Delete
  14. admin sorang jer yang nangis... ingat lisa sorang jer ke yg ada nenen. bodoh punya admin

    ReplyDelete
  15. yeap...aku nangis kenangkn si lisa ni nti heret laki dia ke neraka sbb dosa tk tutup aurat!!!!

    ReplyDelete
  16. mamat yg bodo jer ngis sal die ni...

    ReplyDelete
  17. Nangis wt menatang pa

    ReplyDelete
  18. nak nangis ? ahaks ... kalau lisa ni nikah ngan pengemis .. tu .. aku nangis la pasal terharu .. baru betul cinta tak mengenal siapa ..

    ReplyDelete
  19. admin bodoh... nk ngis sal pe ntah?

    ReplyDelete
  20. SAMAN TETAP SAMAN! ABIS KO LANGGAR KRETA KU TU APAHAL? APA AKU NAK JAWAB DENGAN IWAN? SEDANG IWAN PERGI JEMUR KAIN PUN, NAK JUGA EMAK DIA BUATKAN KUIH DENGAN JIRANNYA SKALI..KAKAK DIA PUN SLALU TENGOK GANGNAM STYLE!! ISH! BENCI PULA AKU TENGOK MUKA AHMAD NI...!! POYO

    ReplyDelete
    Replies
    1. terok da masalah ko ni jebat...baik gi mandi mayat

      Delete
    2. wahahahahaha,yang nie kelakar,hahaha

      Delete
  21. Aku nangis sbb tengok Lisa masih tak ngandung lagi.. dulu Erra camtu jugak... sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. yusry y problem la 2..hahha

      Delete
  22. ngtkn ada gambar sadis or sdih kt ats 2 td,,tgk gmbar laki bini pla,,tk da idea ke admin?tk da llki ngis pon,,bhalol la,,,haha

    ReplyDelete
  23. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
    2. engko ni tak habis2 dgn citer lucah kau.. tu pasal banyak baby-baby terkorban sebab nafsu mak dan bapak dia.. tak layak pun nak panggil mak atau bapak.. maaf, comment agak lancang..

      Delete
  24. menitis mata? bangang.

    ReplyDelete
  25. biase je.. sebelom lisa pelok yusri pon da ramai org laki die pelok lam filem.. ape nk nangis lak?? heran..

    ReplyDelete
  26. Alahai da ramai org rase tubuh lisa wakpe nk 6gs tgk pmpuan muka bulldog tu

    ReplyDelete
  27. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  28. Bongok punye gf !!!! Bodoh !!!

    ReplyDelete
  29. bile lisa nk ngandung ni??? lisa yg x blh ngandung atau yusry yg x power??? klu nak power gi lah jumpe zamri KL...

    ReplyDelete
  30. bodo pnye admin..bangang!!!pic xder kne mgena ngan tajuk la bodo!!kau yg nngis guling2 kot tgk pic ni?kn kn kn..?tol la 2..kah!kah!kah!

    ReplyDelete
  31. yusri dayus sebab biar bini dia freehair... aku lagi besyukur tak ambik pompuan ni sebagai bini... nangis sebab bini tak pakai tudung dedah aurat kat orang lain betul la kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaa... ini baru betul...

      Delete
    2. tahu tak ape

      Delete
  32. Ingat Allah, jangan terlalu mengagung-agungkan seorang wanita kerana kecantikannya .... cantik tak kekal... amalan dan keperibadian yang baik akan kekal

    ReplyDelete
  33. Hanya yg bodoh je sedih..ak lg bangga ltak gmbar ak peluk,cium mak ak la...

    ReplyDelete
  34. poyo..nages watpenyeee

    ReplyDelete
  35. wawa zainal la best..

    ReplyDelete
  36. gelong knpa nk nangis aku pon x fahm...

    ReplyDelete
  37. dah kena raba sana sini dh minah tu..
    tgklah akhirat nnti mcm mana

    ReplyDelete
  38. bodoh, knp nk menangis....bangang btol..

    ReplyDelete
  39. Nk menangis???x mungkin....tp rse nk terajang pale admin???sudah semestinye...

    ReplyDelete
  40. bitch please? dia nk kawin pnye pasal le.. aku rogol kt dpn die bru die menagis hahhahaha

    ReplyDelete
  41. hek eleh....xde keje g la cari keje...buang mase jer

    ReplyDelete
  42. Betul la... Rase nak ngis tgk yusri jadi sorag suami yang dayus... Tak mampu nak suruh bini die tutup aurat.... Kesian kt ko yusri.. Tula lenkali cri isteri bukan pade rupe tapi pada agamanye dulu.....

    ReplyDelete
  43. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  44. Yg pasti admin dh nangis,sbb tu dia cakap mcm tu..kitaworang sedih pun tidak,camne nk nangis..

    ReplyDelete
  45. ohhhh bulaaaaaaannn...melepasss anginkuu

    ReplyDelete
  46. artis2 pun berak gak..

    ReplyDelete
  47. org kt atas aku tuh x berak gak ka..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei consillio production yg giler seks.. ble nk tobat r ko ni? terkejar2 sgt seks kt dunia.. buat blog gila seks la ap bagai..mati bagus la ko ni

      Delete
  48. haha...kene marah ngn owang atas...buweekkkkk pdan muke

    ReplyDelete
  49. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
  50. napa plak mw menitiskan air mata..

    ReplyDelete
  51. Resepu tlor masak kecap

    Bahan-bahan ( 1 hidangan )

    6 biji telur-goreng mata kerbau
    1 sb sos tiram
    2 sb sos cili
    Kicap manis-saya suka guna yg kicap udang
    kayu manis,bunga lawang,cengkih,buah pelaga
    1 biji bawang besar-hiris
    4 ulas bwg putih-mayang halus
    Halia
    1 @ 2 batang cili merah-belah 4 memanjang
    Minyak secukupnya
    Sedikit air
    Cara-cara

    Panaskan minyak,masukkan bhn tumis,kacau dan biarkan sehingga layu .
    Masukkan kicap manis,sos cili,sos tiram dan sedikit air.Biarkan seketika.
    Bila kuah dh mendidih dan agak pekat sedikit kering,tuangkan kuah ke dalam pinggan yg berisi telur.

    ReplyDelete
  52. orang bangang sahaja menangis... zamri kl mana ada menangis

    ReplyDelete
  53. HAHAHAHAHAHAHHAHAHA. BENGONG JE-.-

    ReplyDelete
  54. puii.muka macam taik

    ReplyDelete
  55. muka lisa macam cipap basah

    ReplyDelete
  56. korang semua ni...
    tolong lah..
    admin tengah sedih tu..
    korang masih bole ketawa lagi..
    air mata dah 7 tempayan Keluar..

    admin..
    sabar bro...
    klu tisu habis ..
    gune kain buruk je..
    buat kesat air Mani..

    ReplyDelete
  57. bdOh ADMIN nie..diaowg dah sah as a hsbnd n wife..nak pluk ke apa suka haty diowg lah..jgn diaowg pluk hsbnd/wife ko dah lah!!tyme 2 ko ptut nangis...

    ReplyDelete
  58. Hahahaha..
    Mcm2 komen ade..
    Klakar la page ni..

    ReplyDelete
  59. bukan buat lelaki sedih la bodoh...orang dungu tahap dewa je sdih...kalo sedih sbb dia buat maksiat terang2 tu lain la

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri