SADIS : GAMBAR YANG BUAT RAMAI LELAKI MENITIS AIR MATA

#Aku doakan kebahagiaanmu wahai lisa

{ 116 comments.. read them below or add one }

Cashcepat.com Cashcepat.com 21 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
kenapalah lelaki selalu di kait kan ngan lisa surihani ni.
gf aku sendiri x caya ckap aku dah.
aku ckap aku x suka lisa ni.
dia tetap cakap semua laki suka kan lisa.
ada apa lah ngan dia ni. (-_-) .
(-_- )( -_-)(-_- )( -_-)(-_- )( -_-)
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Nangis? nape pulak... aku ingat ada gmbar sedih pepe... baca komen atas, rupanya lisa surihani... yg juri maharaja lawak mega tu kan... time jadi juri nmpak cntik, stim gak tgk... gmbar nih xcam pulak aku, almaklumlah xminat...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Laki dia...lantak le...nk nangis nape lak..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
awek aku lg lawa kot..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Bodoh ka apa sikit pn xda rasa nk nngis puihhh
Hizami Abd Halim Hizami Abd Halim 21 February, 2013
Betul2. Binii aku lg lawa kowt..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Emma maembong lg best licking
Are Ben Are Ben 21 February, 2013
Die ni....yg iklan celcom zaman dulu tu kan.,,yang dialog die '' awk nampak biru la...''
Tapi ak x nangis pon??? Tunang ak seratus kali lagi cntik,,,,cntik pon x gune lau x pndai amik ati mak aku,,
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
betul...bini aku walaupon xsecantik lisa,aku ttp syg dia. pe la admin ni..ntah pape post kt blog...xde idea la tu
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
admin yg nangis..haha..bodoh
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
artis. laki dye tu yg ke brape hand da pgg dye.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
kategori tajuk: 'sadis' tu tak sesuaila.. ingatkan org bunuh org ke.. ln kli admin x yah la buang masa kmi.. sori
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
gf kau tu bongok.. x pndai nk hargai kau..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
admin sorang jer yang nangis... ingat lisa sorang jer ke yg ada nenen. bodoh punya admin
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
yeap...aku nangis kenangkn si lisa ni nti heret laki dia ke neraka sbb dosa tk tutup aurat!!!!
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
btol. sebongok2 gf yg ko ade
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
admin bodoh nangis sbb lisa. bodo btol
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
xyah sory2. ckp je admin bodoh
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
mamat yg bodo jer ngis sal die ni...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Nangis wt menatang pa
MOL.fm MOL.fm 21 February, 2013
nak nangis ? ahaks ... kalau lisa ni nikah ngan pengemis .. tu .. aku nangis la pasal terharu .. baru betul cinta tak mengenal siapa ..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
admin bodoh... nk ngis sal pe ntah?
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
SAMAN TETAP SAMAN! ABIS KO LANGGAR KRETA KU TU APAHAL? APA AKU NAK JAWAB DENGAN IWAN? SEDANG IWAN PERGI JEMUR KAIN PUN, NAK JUGA EMAK DIA BUATKAN KUIH DENGAN JIRANNYA SKALI..KAKAK DIA PUN SLALU TENGOK GANGNAM STYLE!! ISH! BENCI PULA AKU TENGOK MUKA AHMAD NI...!! POYO
Unknown Unknown 21 February, 2013
ko putus je ngan gf ko tu
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Aku nangis sbb tengok Lisa masih tak ngandung lagi.. dulu Erra camtu jugak... sob sob sob
Seputih Putih Seputih Putih 21 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
ngtkn ada gambar sadis or sdih kt ats 2 td,,tgk gmbar laki bini pla,,tk da idea ke admin?tk da llki ngis pon,,bhalol la,,,haha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
menitis mata? bangang.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Gf kau suka dengan Zamri KL ..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Gf ko tu bgi aku,tau la aku ajar die
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
admin bongok takda idea. phuiiii
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
biase je.. sebelom lisa pelok yusri pon da ramai org laki die pelok lam filem.. ape nk nangis lak?? heran..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Alahai da ramai org rase tubuh lisa wakpe nk 6gs tgk pmpuan muka bulldog tu
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Bongok punye gf !!!! Bodoh !!!
Malong Kuning Malong Kuning 21 February, 2013
bile lisa nk ngandung ni??? lisa yg x blh ngandung atau yusry yg x power??? klu nak power gi lah jumpe zamri KL...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
bodo pnye admin..bangang!!!pic xder kne mgena ngan tajuk la bodo!!kau yg nngis guling2 kot tgk pic ni?kn kn kn..?tol la 2..kah!kah!kah!
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
yusri dayus sebab biar bini dia freehair... aku lagi besyukur tak ambik pompuan ni sebagai bini... nangis sebab bini tak pakai tudung dedah aurat kat orang lain betul la kot...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aaaaa... ini baru betul...
azamisayang azamisayang 21 February, 2013
Ingat Allah, jangan terlalu mengagung-agungkan seorang wanita kerana kecantikannya .... cantik tak kekal... amalan dan keperibadian yang baik akan kekal
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku pernah romen ngan GF ko 2..x sedap mne pon
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Hanya yg bodoh je sedih..ak lg bangga ltak gmbar ak peluk,cium mak ak la...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
poyo..nages watpenyeee
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
wawa zainal la best..
lily mariana lily mariana 21 February, 2013
gelong knpa nk nangis aku pon x fahm...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
dah kena raba sana sini dh minah tu..
tgklah akhirat nnti mcm mana
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
bodoh, knp nk menangis....bangang btol..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Nk menangis???x mungkin....tp rse nk terajang pale admin???sudah semestinye...
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
xbaek kutuk2, cukup la sekadar kata gf dia bebal
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
bitch please? dia nk kawin pnye pasal le.. aku rogol kt dpn die bru die menagis hahhahaha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
okey..admin bodoh..(camtu ek?)
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
engko ni tak habis2 dgn citer lucah kau.. tu pasal banyak baby-baby terkorban sebab nafsu mak dan bapak dia.. tak layak pun nak panggil mak atau bapak.. maaf, comment agak lancang..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
hek eleh....xde keje g la cari keje...buang mase jer
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
kenalkan la awek ko kt aku,aku tgh horny ni beb.
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Betul la... Rase nak ngis tgk yusri jadi sorag suami yang dayus... Tak mampu nak suruh bini die tutup aurat.... Kesian kt ko yusri.. Tula lenkali cri isteri bukan pade rupe tapi pada agamanye dulu.....
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
ntah..xde la cantek mane pun..puiiii
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
nak kena kongkek gf ko tu..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
gf kau cakap mcm tu sebab dia dah tak suka kau , kau tak faham-2 lagi ke ? baik kau putuskan dia
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
yusry y problem la 2..hahha
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
boleh x kalo komen tu jangn gune p'kataan lucah..bile la orng mlayu nk b'bhasa dngn elok xad gne p'kataan2 lucah..
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
awek ko xde dara da tu..sbb pernah jd anak ikan zamri kL ^_^
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
Yg pasti admin dh nangis,sbb tu dia cakap mcm tu..kitaworang sedih pun tidak,camne nk nangis..
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
Otak kuning bai semua. eeee. .
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
ohhhh bulaaaaaaannn...melepasss anginkuu
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
bergurau je tu.jangan ambik hati sangat.haha
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
Awek kau saiz 36B kan? aku dah pakai aritu, haha
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
artis2 pun berak gak..
manusiaberjarimanusiaberjari 22 February, 2013
porno adventure comment --'
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
kenapa suka sangat guna bahasa lucah ni...dh xde bahasa lain ke?
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
gf ko suke mail lmbung...
pew kata ko tiru style mail lambung?kehkeh
Consillio Production Consillio Production 23 February, 2013
org kt atas aku tuh x berak gak ka..?
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
wei consillio production yg giler seks.. ble nk tobat r ko ni? terkejar2 sgt seks kt dunia.. buat blog gila seks la ap bagai..mati bagus la ko ni
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
gila..apa2 pun mesti kait menda lucah..hadehh
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
ntah..tunjuk bodo bangang dye kat kite lak..kan sia sia kena maki...chitpodaa
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
terok da masalah ko ni jebat...baik gi mandi mayat
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
haha...kene marah ngn owang atas...buweekkkkk pdan muke
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
wahahahahaha,yang nie kelakar,hahaha
AnonymousAnonymous 25 February, 2013
awek koi ni mkn tapai je la
makcik bedahmakcik bedah 25 February, 2013
resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
Angkat dan toskan....sedia dimakan....

enjoy ur day!
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
napa plak mw menitiskan air mata..
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
Resepu tlor masak kecap

Bahan-bahan ( 1 hidangan )

6 biji telur-goreng mata kerbau
1 sb sos tiram
2 sb sos cili
Kicap manis-saya suka guna yg kicap udang
kayu manis,bunga lawang,cengkih,buah pelaga
1 biji bawang besar-hiris
4 ulas bwg putih-mayang halus
Halia
1 @ 2 batang cili merah-belah 4 memanjang
Minyak secukupnya
Sedikit air
Cara-cara

Panaskan minyak,masukkan bhn tumis,kacau dan biarkan sehingga layu .
Masukkan kicap manis,sos cili,sos tiram dan sedikit air.Biarkan seketika.
Bila kuah dh mendidih dan agak pekat sedikit kering,tuangkan kuah ke dalam pinggan yg berisi telur.
AnonymousAnonymous 26 February, 2013
lu org semua nye sohai...berbudi bahasa la skitt...jgn je nk bhasa lucahh..bahasa jiwa bangsa..
AnonymousAnonymous 27 February, 2013
..............................................._¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"

hadiah utk gf ko hahahaa
AnonymousAnonymous 27 February, 2013
orang bangang sahaja menangis... zamri kl mana ada menangis
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA. BENGONG JE-.-
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
puii.muka macam taik
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
muka lisa macam cipap basah
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
korang semua ni...
tolong lah..
admin tengah sedih tu..
korang masih bole ketawa lagi..
air mata dah 7 tempayan Keluar..

admin..
sabar bro...
klu tisu habis ..
gune kain buruk je..
buat kesat air Mani..
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
bdOh ADMIN nie..diaowg dah sah as a hsbnd n wife..nak pluk ke apa suka haty diowg lah..jgn diaowg pluk hsbnd/wife ko dah lah!!tyme 2 ko ptut nangis...
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
Awek ko ske kote yg besar dan panjang..klu ciput mcm ko,mmg la die jd gtu..die nk mintak putus la tu..awek ko same Bodoh mcm mazeer si anak Babi
Tu
AnonymousAnonymous 16 April, 2013
yg komen lucah kat atas2 ak sumenye bodo2..otak kuning sume!!
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
Hahahaha..
Mcm2 komen ade..
Klakar la page ni..
AnonymousAnonymous 03 October, 2013
bukan buat lelaki sedih la bodoh...orang dungu tahap dewa je sdih...kalo sedih sbb dia buat maksiat terang2 tu lain la
AnonymousAnonymous 18 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 17 February, 2014
Zamri kl dah jadi gay dah skunk. Dye merempat kat kuantan.. Jual punggung. Keling jual roti canai depan tempat keje aku dah penah try. Dye cakap bontot zamri terbaik dari ladang...hahahahaha....

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri