OMG : Cara Membuat Landak Masak Lemak Cili Api (5 Gambar)

#Siapa pernah makan landak?








{ 31 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 19 February, 2013
ஹெட்ஜ்ஹாக் மலை nyummy!
cahaya keazaman bintang malam cahaya keazaman bintang malam 19 February, 2013
pernah nampak makcik mkn tp saya x..
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
sedap giler.. daging die crunhy kot... manis lagi... baik untuk kesihatan.. tp hati die pahit...
AnonymousAnonymous 19 February, 2013
FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
macai2...bangang mu sungguh terserlah....
iwan iwan 20 February, 2013
Sdap daging die..tp nk prosesnye susah
Malong Kuning Malong Kuning 20 February, 2013
Nk dpt pun susah lg mau mkn..
Slaughterer man Slaughterer man 20 February, 2013
sdap landak msak lemak cili api...aku pnah try haha
PEROGOL bertauliahPEROGOL bertauliah 20 February, 2013
Berhenti.. anda sedang menunjuk kan sifat bangang anda kepada kami yg tak bangang seperti anda..

Sekian.. terima je la hakikat dah mmg ko bangang.. wahaha
Mugorr f.s Mugorr f.s 20 February, 2013
biasa goreng blackpeper je..tk pernah masak lemak cili api. kena try ni.
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
BANGANG!!!!!!!!!!!!!! ko perjuangkan bangsa..ko bukan dapat ape pon..UMNO selamanya bodoh dan rugi
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
nak pejuang bangsa mesti dengan agama
AnonymousAnonymous 20 February, 2013
eh.. sibuk citer politik. meh I explain.. PR ke UMNO ke semua sama..
PR pun same, samalah macam BN yang bagi biasiswa kepada yang straight A+ tanpa mengira kuota. Melayu nanti jadi zero.habuk takda.semua dok bagi orang lain. duk merempat di negara sendiri. belajar pun orang lain ambil, dah la tanah semua takda. macai je banyak. macai bn, macai pkr, macai pas. semua macai. keje tak nak. komplain macam2...kepentingan orang melayu terjejaslah. sendiri fikir. mana bagus!

#SELAMAT MENGUNDI #PRU13
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat
AnonymousAnonymous 21 February, 2013
taubatlah.. kau ingat kita hidup didunia ni lama sangat?
apa yang kau cari kat dunia ni? kepuasan yang menjamin ke nereka ke? hidup kita ni sebentar. akhirat tu yang pasti.. akhirat itu rumah kita yang sebenar.. kau kena cari balik matlamat hidup dimuka bumi. takkan kau sanggup gadaikan akhirat kau demi berzina?
hey, rugilah kau. rugi yang teramat.
AnonymousAnonymous 22 February, 2013
antara ciri2 org islam yg rugi yg disebutkn dlm al-quran....
- berzina
Pakcik Kassim Pakcik Kassim 23 February, 2013
kesian tgok landak tu. dlu pkcik slalu bg landak kt kebun pakcik dgn buah sawit
AnonymousAnonymous 05 March, 2013
fav my dad .....deyyy daddy !! here ur landokkkkkkkk..
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
terserlah kebodohan kau wahai macai UMNO
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Anonymous21 February 2013 10:40
nak mampos!
AnonymousAnonymous 15 April, 2013
landak ni aku selalu datang belakang rumah aku kutip buah sawit jalan kaki je..orang bawah aku ni kaki dia ada tak?
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri