OMG : Cara Membuat Landak Masak Lemak Cili Api (5 Gambar)
Home » » OMG : Cara Membuat Landak Masak Lemak Cili Api (5 Gambar)

OMG : Cara Membuat Landak Masak Lemak Cili Api (5 Gambar)

31 Comments
#Siapa pernah makan landak?








31 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. ஹெட்ஜ்ஹாக் மலை nyummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mencarut ape seyh

      Delete
  3. sedap giler.. daging die crunhy kot... manis lagi... baik untuk kesihatan.. tp hati die pahit...

    ReplyDelete
  4. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai2...bangang mu sungguh terserlah....

      Delete
    2. PEROGOL bertauliah20 February 2013 03:05

      Berhenti.. anda sedang menunjuk kan sifat bangang anda kepada kami yg tak bangang seperti anda..

      Sekian.. terima je la hakikat dah mmg ko bangang.. wahaha

      Delete
    3. BANGANG!!!!!!!!!!!!!! ko perjuangkan bangsa..ko bukan dapat ape pon..UMNO selamanya bodoh dan rugi

      Delete
    4. nak pejuang bangsa mesti dengan agama

      Delete
    5. terserlah kebodohan kau wahai macai UMNO

      Delete
    6. pas lembu..

      Delete
  5. Sdap daging die..tp nk prosesnye susah

    ReplyDelete
  6. sdap landak msak lemak cili api...aku pnah try haha

    ReplyDelete
  7. biasa goreng blackpeper je..tk pernah masak lemak cili api. kena try ni.

    ReplyDelete
  8. eh.. sibuk citer politik. meh I explain.. PR ke UMNO ke semua sama..
    PR pun same, samalah macam BN yang bagi biasiswa kepada yang straight A+ tanpa mengira kuota. Melayu nanti jadi zero.habuk takda.semua dok bagi orang lain. duk merempat di negara sendiri. belajar pun orang lain ambil, dah la tanah semua takda. macai je banyak. macai bn, macai pkr, macai pas. semua macai. keje tak nak. komplain macam2...kepentingan orang melayu terjejaslah. sendiri fikir. mana bagus!

    #SELAMAT MENGUNDI #PRU13

    ReplyDelete
  9. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. taubatlah.. kau ingat kita hidup didunia ni lama sangat?
      apa yang kau cari kat dunia ni? kepuasan yang menjamin ke nereka ke? hidup kita ni sebentar. akhirat tu yang pasti.. akhirat itu rumah kita yang sebenar.. kau kena cari balik matlamat hidup dimuka bumi. takkan kau sanggup gadaikan akhirat kau demi berzina?
      hey, rugilah kau. rugi yang teramat.

      Delete
    2. antara ciri2 org islam yg rugi yg disebutkn dlm al-quran....
      - berzina

      Delete
    3. Anonymous21 February 2013 10:40
      nak mampos!

      Delete
  10. kesian tgok landak tu. dlu pkcik slalu bg landak kt kebun pakcik dgn buah sawit

    ReplyDelete
  11. fav my dad .....deyyy daddy !! here ur landokkkkkkkk..

    ReplyDelete
  12. landak ni aku selalu datang belakang rumah aku kutip buah sawit jalan kaki je..orang bawah aku ni kaki dia ada tak?

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri