SERIUS : Gaya Tudung Muslimah Edisi 2013 Paling BADASS
Home » » SERIUS : Gaya Tudung Muslimah Edisi 2013 Paling BADASS

SERIUS : Gaya Tudung Muslimah Edisi 2013 Paling BADASS

91 Comments

#Smack that on on the floor smack that give me some more smack that on on the floor smack that oooooo smack that.

Laporan asal Twitter @Mohd_Zamx

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

91 comments:

  1. Kejadahnya tu.. Dh mcm rambut dh aku tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Awek sy dlu free hair.. Semenjak makan jamu buasir awek sy ttp bertudung 24jam.. Pak Abu pon xkisah sgt dgn perangai ali 2.. Padahal ani yg mkn tembikai jiran jaafar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu arr aq pelik

      Delete
    2. oo yeke ...pakcik leman sehat???

      Delete
  3. Replies
    1. Islam the way of life...

      Delete
    2. bodoh ke?kaji dlu ttg islam then baru ble kata...tp stahu aku org kafir bl kaji tros msok islam.yg bodoh 2 org yg wat fesyen 2...dh elok2 g gatal tgn nk tkr.kejar dunia semata-mata...

      Delete
    3. Keling memang bodoh banyak makan taik...

      Delete
    4. Anonymous12 February 2013 03:32
      Bapak ko bodoh!!!!.

      Delete
    5. Celaka ko ckp islam bodoh..babi btll

      Delete
    6. bapak dia mmg bodoh

      Delete
    7. Aku rasa dia nak cakap 'jahil tentang islam' -_-

      Delete
    8. better awak kaji dlu pasal islam sblm cakap islam bodoh. lepas awak kaji saya pasti awak akan cintakan islam..peace..

      Delete
  4. pehal org atas ni??bgus sgt ke agama ko nk kutuk islam..msty ko hasil anak beruk + flowerhon..

    ReplyDelete
  5. Islam paling lengkap...x mcm kapir pakai seluar pendek, ketat sampai melekat alur dubur...kan ke bangang abadi tu

    ReplyDelete
  6. merosakkn identiti islam. menutup aurat smpai gaya yg keterlaluan boleh menjurus kepada haram

    ReplyDelete
    Replies
    1. fsyen tdung nie mmg haram pon..

      Delete
  7. encik sehinggit dua12 February 2013 06:22

    Dah terlebih fesyen.

    ReplyDelete
  8. spender polka dot12 February 2013 07:52

    Baik letak mop je atas kepala!

    ReplyDelete
  9. hahaha..bole2..islam jganla terpengaruh oleh fesyen...n fesyen jgnlah terlalu over...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. gebu ke rose ni? bkak spende nk tgk gebu ke x.. sslllrrppp...

      Delete
  11. Dh terlebih fesyen nie...!!

    ReplyDelete
  12. bkn jd mkin cntik..mkin huduh nmpk..spe lar pereka fsyen cmni..bgang nk mmpos..

    ReplyDelete
  13. ape kena lh orang skrang ni makin bangang........

    ReplyDelete
  14. menjatuhkan keperibadian seorang muslimah..
    erkkk

    ReplyDelete
  15. Designer dia bodoh x blaja agama..

    ReplyDelete
  16. Tu la ari tu admin ad buat brita psal buku cerita dongeng barat rapunzelilah.. skrg dh ad org yg tiru fesyen cam tu plak.. Nie smua admin pnya pasal. . Admin murtad tahap syirik

    ReplyDelete
  17. Org atas kita tak boleh ckp seberangan mengatakan org murtad..lebih besar dosa kita dpt..kitaa bukan berkuasa ckp org murtad seberangan...!!

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. lancau mazeer.. ni keturunan kau la ni buat benda camni. pastu dok post link blog murahan 18sx.. pi mati la wei

      Delete
  19. Weh org ats nie.. Ko pon sme murtad bodoh..

    ReplyDelete
  20. No Fucking Licking and no Phone!

    ReplyDelete
  21. yg bg komen bodah tu x yah layan... sume budah bawah umur tu... jgn cpt nk sentap dgn ayat2 org yg x g skolah nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodah? Bodah bapak kau....

      Delete
  22. cantik .. ^_^ Teringin aku nak pakai tudung .. tpi tak boleh .. huhu :(

    ReplyDelete
  23. Jangan hina Islam , Jangan panggil orang murtad ... kita ada agama jaga agama kita sendiri , kalau kita belum kenal lebih mendalam sesuatu agama tu jangan hina , ilmu agama masih belum cukup satu mukasurat jangan panggil orang murtad , semua orang di dunia ini tak pernah terlepas dengan dosa , saya masih ada banyak dosa , jangan tambahkn lagy dosa tu dengn hina agama lain dan tuduh org murtad , blog nie hanya menyampaikn maklumat , jangn salahkn org lain :) saya 13 tahun , saya mmg budak bawah umur tpi saye masih boleh berfikir pasl dosa paala , saye baru je masuk islam , saye tak nak org sentap dengn ayat saye nie , saye cuma nk org tahu je ^^ , huhu , don't hate me >< , xmain la benci2 nie , kt budak tak cukup matang lagy tu , >

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika benar anda remaja yang berusia 13 tahun, akak sangat berbangga dengan anda. Please people, teenager at her/his 13 years old can have this kind of mind setting, why make you think you can insult people as you pleased? Korang Islam ke Buddha ke Hindu ke Kristian ke ataupun lain2..fikir dulu sebelum bercakap..Kamu mencerminkan agama kamu..Yang comment dekat page ni jarang yang elok..Kalau tak menghina agama satu sama lain, dok bergaduh pasal politik..Kalau tak pasal benda2 ni, keluar comment berbaur lucah..tolonglah..page ni bukan ada restricted age..Anak2/Adik2 korang kalau terbuka page ni mesti fikir macam ni rupanya orang2 TUA berfikir..walau apapun, takut banyak buruk dari baik yang dorang belajar..So, pikir2kan ye kawan2.. peace~~

      Delete
    2. Betul tu kak , jarang ada budak 13 tahun fikiran macam ni, lagipun memang budak tu 13 tahun dan yang mengejutkan dia GIRL ! Perempuan tu ! Kalah la , kalau umur 35 tahun pun tapi fikiran tak matang lagi fikir asyik nak menang je , Memang IMMATURE la , Respect !

      Delete
    3. wow, baru 13 tahun, kalau muda sikit leh la aku rogol, by the way, I am pedo

      Delete
    4. GILA nak rogol anak dara orang !

      Delete
    5. pedo tu ape ?

      Delete
    6. Pedo tu pakcik ko

      Delete
  24. Klaw maklumat yg bagus ntuk kita tak pa lah lgi.. Nie kadang maklumat lucah pon ad.. Skrg ko nak ckap ap org ats

    ReplyDelete
  25. Org atas say : Biarlah itu hak blog ni , kalau dio post benda2 yg lucah pon , kite tak boleh nk buat ape2 sebb keje die post bende , dosa sendiri tanggung , k ^^ , tpi jangn kite gatal tangn gi click tengok sudah sebb dah terang2 dia dh ckp kt entry die tu ^^ , yg jadi masalah nye , kalu blog ni post bende lucah pun , tpi org malas nkk tengok xpe , ni org excited nk tengok , blog nie xde suruh (sila baca entry ni) senang cite , blog nie nk post benda2 lucah ke , ape ke,ikut die la,blog die,kite urus diri kite dulu,baru boleh urus ore lain ^^

    ReplyDelete
  26. okay 18+ thun kbwah. sila blah dri sini. tak bek untk org bwah umo.. mak bpak pon tak ijinkan sbb kat blog ni bnyak cerita lucahh. yg umo 13 tu pi tgok cita len.. ahaha

    ReplyDelete
  27. hi.. ary nie makcik ad jual aple..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aple = kepala peler....

      Delete
  28. Org atas say lagy : kalau blog nie banyk cerite lucah pun,kitorang bawah umur nie belum tentu click pun ^^ , haha , kitorang tahu jugak membaca nie ^^ , yg click tu urusan die , die nak dosa die buat yg salah , yg kite nk gi mengikut tu wat ape ? blog ni sebernanya untuk public , mungkin kite ade salah faham maybe yg die post lucah2 untuk suami isteri ? dah name public , ^^ , sebernanya nie bukn salah blog nie , tpi taak sepenuhnya blog nie tak salah , org yg gatal tangn nk gi click kt entry lucah tu pon pasal ape?, dan nak cakap skit , lain kali nak suruh blah pun kene la ada adab skit ^^,kita org islam nye ^^,kitorang budak bawah umur nie still ada akal yg Allah berikn untuk fikir mane yg baik mane yg buruk , sebernanya semua ni satu ujian buat kite , bile kite lihat post pasal lucah2 , nafsu kite suruh kie click sebb nk tengok benda2 tu,itu semua syaitan yg menggoda , kalau kite tewas dlm ujian ni , kite akan semakin terjerumus , ingt , setiap masa , pasti ade ujian untuk menguji nafsu,hati kita ^^,jangn kite mengikut ape yg syaitan godA kite,memang kami umur bawah tahun tapi blog ni public dan masing2 boleh fikir mane yg baik mane yg buruk , senang cite la kan , org yg click bende2 tu semua , tu dh buat dosa , dan kite nak gi ikut apesal ? dosa pahala tu kite sorang2 buat dan tanggung , die dah langgar larangan Allah , kite ni buat Allah suruh , Insyaallah , selamat dunia akhirat , blog nie ade infomasi yg bagus , dan ade yg x bagus , jangn kite g ikut yg tak bagus , dosa sendiri2 yg tanggung , ilmu agama belum sampai 1 muka surat ,jangan pandai2 urus org lain selagi kite tak reti lagy urus diri kite sendiri , hidup nie banyak ujian tak kira umur berape pun mesti ade ujian , kite hanya perlu buat suruhan Allah tu je , selamat bahagia dunia akhirat ^^

    ReplyDelete
  29. ouh yela.. Yg admin pon dosa jgak kan dia post brita lucah then budak2 yg tak tau ap2 pon cba lah click blog nie. pstu dpt lah dia dosa tpi msti igt jgakk..?? Spe yg post brita lucah tu dlu la yg mnyebabkan bdak tu dosaa..? ingt ap?? Admin tak dosaa..?? Eh msti la 2x ganda dri dosa bdak tu kan..

    ReplyDelete
  30. klau islam post tu buat la prka yg mnjelaskan tntang islam.. nie tak lucah pon ad.. ayoyoyo (aptb)

    ReplyDelete
  31. org ats, admin tu bongol skit, dia post tu pun bnyak copy paste je,, admin xpyah la nk poyo sgt ,

    ReplyDelete
  32. kamu semua... salahkah kita menegur org untuk membetulkan perkara yang salah??...yup memang hak dia..kita cuma tegur..kalau dia nak jalan dia sendir.. apa boleh buat.. yang penting kita dh sampaikan untuk perkara yang baik..!!

    ReplyDelete
  33. Facebook

    Hakim Ak Rozelee
    Find Friends
    Home
    Privacy Shortcuts
    Account Settings

    Hakim Ak RozeleeEdit Profile
    FAVORITES

    APPS

    PAGES

    GROUPS

    MORE
    Santi Lessz's birthday is today
    Create Event
    1 request from Shah Ren
    1 other app request
    People You May Know
    See All
    People You May Know
    Achbar Ibhar Slamanya
    Friends with Ekha Omy Fisya
    Add Friend
    Imech Tea
    Friends with Ekha Omy Fisya
    Add Friend
    Bunda Ayu
    Add Friend
    Marisha Vasileva
    Friends with алеся петрова
    Add Friend
    Cesar Cah Ktb
    Friends with Nabila Shii Natasya
    Add Friend
    Dedy Sah Putra
    Friends with Andi Nurul Aynun
    Add Friend
    Meri Andani
    Friends with Lyssa Vanyllaa II
    Add Friend
    Facebook © 2013
    English (US) · Privacy · Terms · Cookies ·
    More


    Update Status
    Add Photos/Video

    How's it going, Hakim Ak?
    News Feed

    SORT: MOST RECENT

    Mohammad Ali likes Maybank.
    RELATED POST
    Like Page
    Maybank
    Start the year on a good note for you and your family when you invest with Maybank Gold Investment today from 1 gram.

    Enjoy additional gifts when you buy and sell from 16 November 2012 – 15 February 2013

    Log on to http://maybk.co/8435fe for further details
    Start the year on a good note for you and your family when you invest with Maybank Gold Investment today from 1 gram. Enjoy additional gifts when you buy and sell from 16 November 2012 – 15 February 2013 Log on to http://maybk.co/8435fe for further details
    Like · · Share · 37,010537736 · · Sponsored
    Options
    Ikmal Aizat
    Awek aku iaitu Ainan Tasneem's :) telah dijemput untuk berada dalam program meletop... terbaiklar... tak sabar nak tengok... kehkehkeh
    Like · · Share · 4 seconds ago via mobile ·
    Options
    Nur Qaseh Ayeesha
    Hari lahir ayahda — with Nazim Hamid and Kamarul Harys.
    Hari lahir ayahda
    Like · · Share · about a minute ago near Selama, Perak ·
    Options

    About Create an Ad Create a Page Developers Careers Privacy Cookies Terms Help
    Facebook © 2013 · English (US)

    ReplyDelete
  34. apakahh?? baik kah perkara yg di ats trsbut..?? tudung yg brbntuk rambut ataupun tudung rapunzelilah..
    apakah it mnandakan prkara yg baik ntuk semua orang muslim org ats..??

    ReplyDelete
  35. Org atas say lagy : bile mase saye kate admin yg post bende tu tak dosa lak ? -_-? kite kan semua dah tahu yg dah berdosa , takkan saye nak tulis jugak , ok2 , mungkin korang ingt saye nie nak tunjuk pandai , tpi saye nk menegur , bukan nak adakan perang dunia ke 3 pun , takkan nk tegur pun salah kot ? ayaiii , yg budak tu nk gi click kt entri tu apesal , xde org suruh pun , yg suruh nye syaitan ... okeyy2 , kalau semua anggap saye ni koya , ingat tahu segala2nya , saye berundur je la ^^,nanti kalau saye tulis apa2 lagi , nanti kang ade org buat apa2 kt saye pulak ^^,Pesanan saya jangan mengikut bisikan syaitan dan Jangan salahkan sape2 sebb perbuatan org lain ^^,okey2,Jaga diri,jaga hati,jaga iman,jangan biar titik hitam tu banyak kt hati kita , k ^^ , org mengata , kite hanya diam,nanti die dosa kita dpt pahala ^^,

    dari : seorang kaum hawa dan hamba Allah yg banyak buat dosa dan tak sempurna ^^,Assalamualaikum semua , benci tak baik tuk kesihatan tu huhu ^^,selamat tinggal ^^ ! - saye berhenti comment sebb saye x nak ramai org ingt saye ingat tahu semua dan saye xnak org membenci saye , saye takut yg org mengumpat dan membenci tu lebih mengumpat dan membenci ssaya ^^ , fin ~ jangan lupa solat

    ReplyDelete
  36. sbar2 jgan buat karangan bnyak2.. just buat yg kita bleh pham je.. tak pyah nak trang2 panjang ayat tu.. whoahahahaha

    ReplyDelete
  37. Org atas say lagy : sorry nye , saye cakap pasal benda lucah yg admin post tu , saye tak cakap pun pasal gaya tudung tu , saye cuma menegur org yg comment tu , and bile mase tudung tu lucah lak ? cuma gayanya seperti rambut tu haram , saye cakap perkara lain , xde mengena pasal tudung kt atas nie la -_-?

    ReplyDelete
  38. Org atas say lagy : saye bukan nak buat karang :D saye nk menegur :D x salah kn

    ReplyDelete
  39. nak menyebar nasihat pun susah , kesian org atas

    ReplyDelete
  40. tadi org atas cakap dia tu perempuan kan ? perempuan ni mudah terasa semuanya

    ReplyDelete
  41. makcik tahu smua nya. jadi tlong la bli aple yg makcik jual nie..
    xpe mlam nie makcik jual murah. . skilo dua hinggit je klaw nak sehinggit pon bleh. . msalah harga bleh drunding....
    ok kite brtemu lgi pada rancangan yg slanjutnya pada esok hari ataupun pada hari esok.. dengan ini makcik ingin mengucapkan slamat malam dan selamat tengah malam pada smua rakyat malaysia dan selamat gong xi fa cai dan slamat happy holidays dan dengan ini makcik ingin akhiri dengan mengucapkan assalamualaikum wr wb..

    ReplyDelete
  42. aikk ckap nak blah.. asl nk comment lgi..? ahaha nak debat ka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jumpa kat parking lot , haha !

      Delete
  43. apasal gaduh2 dlm blogger ni...x profesional betul...itu adalah pendpt masing2 yg memberi petunjuk tu Allah...matang lah sikit :)..tegur cara baik.tak boleh???haish..jgn bergaduh pekara yg remeh temeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAU DIAM ! KAU TAK TAHU APA-APA ! KAU TU LANGSUNG TAK MATANG ! JANGAN NAK MENYIBUK KAT SINI ! wei ! blah la !!

      Delete
  44. Dah haram tu haram la..jangan nk wat halal plak..masing2 ade otak..pk la..

    ReplyDelete
  45. shirtsy12 February 2013 23:58
    Bodoh la budak ini!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau tu lagi bodoh. BODOH!

      Delete
    2. tahu , kau BANGANG ABADI !

      Delete
  46. Dah la tu , yang dah Allah larang jangan buat , buat je yg Allah suruh takkan 2 pun tak pahm lagy kot semua !

    ReplyDelete
  47. Orang atas jangan la blah lagi ! buat diorang yang comment bukan2 ni insaf sikit ! Respect sebb ada budak perempuan 13 tahun berani dan ada fikiran yang bagus !

    ReplyDelete
  48. Umur 40 tahun tapi fikiran macam budak2 asyik nak menang je ~

    ReplyDelete
  49. panjangnye korang comment..cam konek dah

    ReplyDelete
  50. ape lagi .. buat komen pjg2 .. lekat kat depan pintu kedai ..

    ReplyDelete
  51. Semua ini akan di pertanggungjawabkan di akhirat kelak..

    ReplyDelete
  52. sume di atas mcm keldai bangangnye......

    ReplyDelete
  53. gua respect sebab aku tua 2 tahun je dari budak 13 tahun... tapi korang tak hargai aku sebab aku tak menyumbangkan apa2 pada korang semua yang korang tahu aku ni pedo je kan? by the way, I am pedo

    ReplyDelete
  54. blog ni yg menyebabkan pergaduhan..

    ReplyDelete
  55. ape ni gaduh2 , tak main kan ayang kan

    ReplyDelete
  56. kahkahkahkahkah kelaka shial baca komen korang. kesian pemilik blog. org bukan kesah pun dgn entry kau. komen-2 ni lg menarik utk dibaca. hahha

    ReplyDelete
  57. by the way I am pedo ....,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedo pala Bapak ko

      Delete
  58. derek si mazeer j kena jadi bahan..bhahahaha

    ReplyDelete
  59. Islam tak bodoh. tp umat die yg tak betul yg merosakkan nama Islam.

    ReplyDelete
  60. Buat Duit Hanya Dengan Menggunakan Handphone"
    Syaratnya anda hendaklah menggunakan SIMKAD PREPAID ToneExcel yang dikuasakan oleh TuneTalk.

    Pendaftaran Hanya RM80 Dan Anda Akan Mendapat Satu Simkad Prepaid TuneTalk PERCUMA!!!

    Anda Diberi Rm30 Airtime PERCUMA!!!

    Anda Akan Jadi Agen Kepada Syarikat Besar Iaitu TuneTalk Dan ToneExcel.

    KELEBIHAN SIMKAD :
    1. Setiap kali anda topup, anda akan mendapat point dan point tersebut boleh dikumpul tanpa tarikh luput. Point-point tersebut boleh ditukarkan dengan TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA. Atau, anda blh tukarkan kpd smart phone.
    2. Anda topup sekurang-kurangnya RM30 dalam sebulan secara terkumpul, anda akan dilindungi insurans (PA Insurans) sejumlah RM100 RIBU oleh TUNE INSURANS.
    3. Anda juga berpeluang melancong SECARA PERCUMA.
    4. Anda boleh menggunakan semula nombor handphone kesayangan anda yang sedia ada (Hanya Tukar Plan Ke TuneTalk).
    5. Sekiranya anda bercadang untuk mengambil nombor baru, anda boleh pilih nombor 4 angka terakhir (010-XXX????).
    6. Terbuka kepada semua golongan (berumur 12 tahun keatas).

    KADAR SIMKAD TONEEXCEL
    Call:
    1-2minit =28sen
    3minit dan seterusnya =26sen
    (charging block 60 saat)
    (kadar rata kesemua rangkaian)

    Sms:
    10sen setiap sms
    Surf Internet:
    10 sen setiap 1mb

    Coverage:
    Tunetalk menggunakan prasarana (pencawang celcom), dimana ada line celcom, disitu ada line tunetalk.

    BAGAIMANA NAK BUAT DUIT DENGAN SIMKAD INI?
    *Anda hanya perlu perkenalkan simkad ini kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. (Bukan Jual Simkad Dan Juga Bukan Jual Topup)
    *Setiap kali anda perkenalkan simkad ini, anda akan dibayar RM20 dan setiap kali orang yang anda perkenalkan buat topup di kedai-kedai reload, anda akan dibayar lagi 6% berdasarkan jumlah yang mereka topup. Contohnya, sekiranya mereka topup RM30, maka anda akan mendapat RM1.80
    Orang yang anda perkenalkan tadi kita anggap sebagai level 1, level 1 perkenalkan orang lain, akan jadi level 2 kita. Level 2 perkenalkan kepada orang lain, akan jadi level 3 kita.

    "PLAN"
    ANDA (Topup RM30 Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 6%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 11%)
    sekiranya,
    ANDA (Topup RM60 Keatas Sebulan)
    LEVEL 1 (Anda Dibayar 10%)
    LEVEL 2(Anda Dibayar 3%)
    LEVEL 3(Anda Dibayar 13%)

    "POTENSI"
    *L1, L2 dan L3 adalah infiniti
    *Contoh kuasa gandaan 10 orang
    *Contoh topup rm30 setiap orang
    *Anda boleh tolong kira sendiri
    L1-10 orang X rm30(topup) X 10%=_rm30
    L2-100 orang X rm30(topup) X 3%=rm90
    L3-1000 orang X rm30(topup) X 13%=rm3900___
    (JUMLAHKAN L1, L2 dan L3)
    *Semua Komisyen akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 21hb.
    *Syarikat ToneExcel SDN BHD Telah Jalin Kerjasama Dengan LPKPM (Lembaga Pelindung Dan Kebajikan Pengguna Malaysia) Di Bawah Kategori Perkhidmatan Telekomunikasi.
    "Suka Atau Tidak, Anda Tetap menggunakan HANDPHONE. Cepat Atau Lambat, Anda Tetap Akan Labur Duit (TOPUP) Ke HANDPHONE"

    Persoalannya???
    Sampai Bila Anda Nak Labur Sahaja Ke Handphone???
    Mari Kita Semua Ubah, Kali Ini Biar Handphone Yang Labur Duit Kepada Kita!!!
    Renung-Renungkan.
    Setakat Hari Ini Sudah 245 ribu Rakyat Malaysia Menyertai Program Ini. Berdasarkan Statistik, Ada 30 Juta Pengguna Prepaid Di Malaysia. Anda Hendak Jadi Ahli Yang Ke Berapa Dalam Program Ni?
    Telah jelas segalanya dan anda bminat...cri sya


    Rebut peluang ini.Hanya tukar simkad anda.
    JADILAH PENGGUNA YANG LEBIH BIJAK

    PM di facebook;
    http://on.fb.me/KpWECm

    email ;
    suzisalim85@gmail.com
    010-809 8485 

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri