SERIUS : Ilustrasi Di Dalam Kem Tahanan Tentera Korea Utara (7 Gambar)
Home » » SERIUS : Ilustrasi Di Dalam Kem Tahanan Tentera Korea Utara (7 Gambar)

SERIUS : Ilustrasi Di Dalam Kem Tahanan Tentera Korea Utara (7 Gambar)

14 Feb 2013 57 Comments
Korea Utara negara yang paling tertutup di muka bumi ini. Negara Komunis ini tidak membenarkan penduduknya keluar negara [tetapi seramai 3000 dalam setahun cuba melarikan diri ke Korea Selatan mati akibat ditembak oleh askar-askar Korea Utara] dan menyekat pelancong untuk datang ke negara komunis ini.Sungguh misteri sekali negara ini. Dikhabarkan jumlah tahanan yang ada di kem-kem tahanan di seluruh Korea utara melebihi 200,000 orang dan apabila seseorang tahanan disumbat di dalam kem tahanan ini, tidak ada harapan untuk lihat dunia lagi.

#Gambar dibawah merupakan ilutrasi dari seorang tahanan yang berjaya melarikan diri, kiranya dia ni macam prison break tapi jersi korea utara. Boleh beli novel beliau di sini Amazon







57 comments:

  1. negeri plastik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh, apasal tak cakap 1st?
      Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri

      Delete
    2. Aku dok paham mende mu bolok org atas.

      Delete
    3. Bodoh sial. Memalukan kaum ANON! cakap la 1st bodoh

      Delete
    4. Ko delete komen ko,ak sbagai ANON yg d iktiraf oleh ANON2 sdunia nk kau tarik balik komen ko...sdh brapa kali ku bilang ANON mula2 msti type 1...ini bukan cobaan ni betul2

      Delete
    5. MMG bodoh sial!! malu aku dibuatnya... kena diusulkan dalam mesyuarat agong tahunan Anon ni.. huh!!

      Delete
    6. sokong2..( tibe2 secara ramai2)...

      Delete
    7. bodoh sakai.. y komen2 sakai nak mampus..

      Delete
    8. melayu gampang

      Delete
    9. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. woiii mazeer nak komen komen je lh x yah ko nak promosi blog taik kambing ko tu...blah lh mazeer....ko ngan encik sehinggit sama je dua2 bangang.....

      Delete
    2. mmg dasar mak dia beranak dlm kandang babi... lancau mazeer

      Delete
    3. booo mazeer....

      Delete
  3. nape amerika x attack negara neh???neh sah2 keje pengganas

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk attack mcm mn snjta nuklear dh siap hala ke amerika. tggu tkn butang je.

      Delete
  4. bersyukurlah..anda dilahirkan di malaysia..indah dan permai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butoh ko siamang sundal

      Delete
  5. Anon yg ckp korea utara negeri plastik tu,knp lah ko bodoh sgt?tu korea utara la bkn korea selatan,korea utara rakyat dorg menderita,xbebas mcm korea selatan..dorg ada duit utk cukup makan j..negeri yg plastik adalah korea selatan lah..rkyat korea UTARA xd kebebasan nk main intenet pon kau thu apatah lg nk tgk tv,hny ada siaran kerajaan jer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus tu wahai komradku anon2 sekalian.. jadi lepas ni jangan lupa jaga kebersihan kawasan kampung dan lain2 yang boleh dibersihkan..

      Delete
  6. Syukurlah jd rakyat malaysia.... Jgn nk ikut sgt si Nuar Al Juburi tu!! Dia tu sume benda xpuas hati!! Itu xkena ini xkena!! Mcm kapir lahanat tau x!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko lg la bodoh duk sokong si bibir merah najibabun n borosmah sI rambut afro apco besar mcm pokok sena yg rendang... Pegi mampos bn.. Ko umno bn.. Jgn jadI macai yg bodoh abadi.. Kalo pembangkang x kuat jgn mimpi la nk dpt pe yg bn bg 2... Puihhhhhhh... Tgu jail je penyangak2 bn yg mkn duit rakyat nie nt..

      Delete
    2. due2 mcm puki...cite politik x kn habis lah bahalul...pencacai najis...!!!

      Delete
    3. Lancau la pkr..dpan org bukan main baik sembang belakang org dok cium jilat lubang jubo jantan..sakai bebdak pkr ni..

      Delete
    4. ah!! Ya, dua2 pun mcm butoh! actually, sapa ja pun jadi pemimpin pandai spin gak.. so tak payah la tasksub sgt minta "perfect"!

      Delete
    5. macai macai..komen lucah dorang x bleh dipisah..lawan debat asyik citer liwat3..tu je dorang tahu..

      Delete
    6. Umngok babi pukimak anak haram jadah

      Delete
  7. sume bodo ..komen bende xde kene mengena ..jubo bapak korang kene korek un pisau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari bapak engkau jubo mintak kena korek ngan konek..dah skang enta2 bapak engkau tu ketagih konek negro plak lg puas..

      Delete
  8. ^Kau lagi bodoh :)

    ReplyDelete
  9. kejamnya .. isk isk isk ..

    ReplyDelete
  10. bodoh ape budak atas skali sembang, korea utara negara kominis la, negeri plastik korea selatan tu

    ReplyDelete
  11. pa heboh2 hah?????org atas semua sotttt...

    ReplyDelete
  12. taik kambing bulat2.pe kata owg bawah?

    ReplyDelete
  13. tutup je la blog ni admin,cam pukimak dah aku tgk org ats aku komen

    ReplyDelete
  14. wi ar enonimes

    wi ar lejen
    wi du not forgif
    wi du not forget
    ekspek es

    -Enonimes-

    ReplyDelete
  15. Macam celaka je komen atas ni . Babun betul .

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Kan kan kan hanis kan..kesian kan diorg..er hanis hisap batang abg nak tak?kesian la kat abg..nanti abg korek pepek hanis plak eah..

      Delete
    2. Aku dah rasa pepet hanis sebelum ni , memang ranum dan lazat

      Delete
  17. hanis nk isap nenen nyum2 puting pink kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak2 la. Hanis tu perempuan simpanan aku tu.. dah barai dah.. tapi anal dia pergghhh mantop

      Delete
  18. burit dia dah besar ah wei kne penangan batang aku.. hanis... meh kt abg syg.....

    ReplyDelete
  19. Aaaaaa kamu semua poyooooooooo

    ReplyDelete
  20. Mak korg main ngan m0nyet ek?sbb 2dpat anak haram mcm ni.bhasa 2 agak2 la.x pyah terang2 nampak mental anak haram 2.bodoh!

    ReplyDelete
  21. bodoh bodoh bodoh

    ReplyDelete
  22. Lol ~
    Apabila manusia bebal berkata-kata...

    mcm2 keluar ... bongok ~!

    ReplyDelete
  23. bodohh kaum ANON.skit2 nk first; ntah kapir laknat mana pengaruh otak lembu cam korang ni.

    ReplyDelete
  24. X mainlah komen blog org hnye skadar guna anynomous tu.... Tu bukan lelaki namenye.... Bnyak2lah buat kebaikan...

    ReplyDelete
  25. Mahu mendapat 2,000 dolar hingga 5,000 setiap bulan. Lawat ke laman web ini. In Sha Allah masa hadapan anda terjamin.
    http://www.vbuildernow.com/679344806

    ReplyDelete
  26. komen2 hgpa lagi bagos dari blog ni

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri