SERIUS : Ilustrasi Di Dalam Kem Tahanan Tentera Korea Utara (7 Gambar)

Korea Utara negara yang paling tertutup di muka bumi ini. Negara Komunis ini tidak membenarkan penduduknya keluar negara [tetapi seramai 3000 dalam setahun cuba melarikan diri ke Korea Selatan mati akibat ditembak oleh askar-askar Korea Utara] dan menyekat pelancong untuk datang ke negara komunis ini.Sungguh misteri sekali negara ini. Dikhabarkan jumlah tahanan yang ada di kem-kem tahanan di seluruh Korea utara melebihi 200,000 orang dan apabila seseorang tahanan disumbat di dalam kem tahanan ini, tidak ada harapan untuk lihat dunia lagi.

#Gambar dibawah merupakan ilutrasi dari seorang tahanan yang berjaya melarikan diri, kiranya dia ni macam prison break tapi jersi korea utara. Boleh beli novel beliau di sini Amazon







{ 57 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Bodoh, apasal tak cakap 1st?
Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri Negeri
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Aku dok paham mende mu bolok org atas.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Bodoh sial. Memalukan kaum ANON! cakap la 1st bodoh
serenity9260 serenity9260 14 February, 2013
nape amerika x attack negara neh???neh sah2 keje pengganas
siamang gagap siamang gagap 14 February, 2013
bersyukurlah..anda dilahirkan di malaysia..indah dan permai
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Ko delete komen ko,ak sbagai ANON yg d iktiraf oleh ANON2 sdunia nk kau tarik balik komen ko...sdh brapa kali ku bilang ANON mula2 msti type 1...ini bukan cobaan ni betul2
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Anon yg ckp korea utara negeri plastik tu,knp lah ko bodoh sgt?tu korea utara la bkn korea selatan,korea utara rakyat dorg menderita,xbebas mcm korea selatan..dorg ada duit utk cukup makan j..negeri yg plastik adalah korea selatan lah..rkyat korea UTARA xd kebebasan nk main intenet pon kau thu apatah lg nk tgk tv,hny ada siaran kerajaan jer!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Syukurlah jd rakyat malaysia.... Jgn nk ikut sgt si Nuar Al Juburi tu!! Dia tu sume benda xpuas hati!! Itu xkena ini xkena!! Mcm kapir lahanat tau x!!!!
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
sume bodo ..komen bende xde kene mengena ..jubo bapak korang kene korek un pisau
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
Ko lg la bodoh duk sokong si bibir merah najibabun n borosmah sI rambut afro apco besar mcm pokok sena yg rendang... Pegi mampos bn.. Ko umno bn.. Jgn jadI macai yg bodoh abadi.. Kalo pembangkang x kuat jgn mimpi la nk dpt pe yg bn bg 2... Puihhhhhhh... Tgu jail je penyangak2 bn yg mkn duit rakyat nie nt..
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
woiii mazeer nak komen komen je lh x yah ko nak promosi blog taik kambing ko tu...blah lh mazeer....ko ngan encik sehinggit sama je dua2 bangang.....
MOL.fm MOL.fm 14 February, 2013
kejamnya .. isk isk isk ..
Lukas Podolski Lukas Podolski 14 February, 2013
bodoh ape budak atas skali sembang, korea utara negara kominis la, negeri plastik korea selatan tu
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
pa heboh2 hah?????org atas semua sotttt...
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
taik kambing bulat2.pe kata owg bawah?
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
nk attack mcm mn snjta nuklear dh siap hala ke amerika. tggu tkn butang je.
AnonymousAnonymous 14 February, 2013
due2 mcm puki...cite politik x kn habis lah bahalul...pencacai najis...!!!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
tutup je la blog ni admin,cam pukimak dah aku tgk org ats aku komen
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
wi ar enonimes

wi ar lejen
wi du not forgif
wi du not forget
ekspek es

-Enonimes-
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Macam celaka je komen atas ni . Babun betul .
hanis hanis 15 February, 2013
kesian diorang kena seksa
shirtsy shirtsy 15 February, 2013
mmg dasar mak dia beranak dlm kandang babi... lancau mazeer
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
hanis nk isap nenen nyum2 puting pink kn
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Agak2 la. Hanis tu perempuan simpanan aku tu.. dah barai dah.. tapi anal dia pergghhh mantop
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Lancau la pkr..dpan org bukan main baik sembang belakang org dok cium jilat lubang jubo jantan..sakai bebdak pkr ni..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Dari bapak engkau jubo mintak kena korek ngan konek..dah skang enta2 bapak engkau tu ketagih konek negro plak lg puas..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Kan kan kan hanis kan..kesian kan diorg..er hanis hisap batang abg nak tak?kesian la kat abg..nanti abg korek pepek hanis plak eah..
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
MMG bodoh sial!! malu aku dibuatnya... kena diusulkan dalam mesyuarat agong tahunan Anon ni.. huh!!
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
burit dia dah besar ah wei kne penangan batang aku.. hanis... meh kt abg syg.....
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Aaaaaa kamu semua poyooooooooo
AnonymousAnonymous 16 February, 2013
Mak korg main ngan m0nyet ek?sbb 2dpat anak haram mcm ni.bhasa 2 agak2 la.x pyah terang2 nampak mental anak haram 2.bodoh!
AnonymousAnonymous 23 February, 2013
ah!! Ya, dua2 pun mcm butoh! actually, sapa ja pun jadi pemimpin pandai spin gak.. so tak payah la tasksub sgt minta "perfect"!
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
sokong2..( tibe2 secara ramai2)...
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
bagus tu wahai komradku anon2 sekalian.. jadi lepas ni jangan lupa jaga kebersihan kawasan kampung dan lain2 yang boleh dibersihkan..
AnonymousAnonymous 18 March, 2013
bodoh sakai.. y komen2 sakai nak mampus..
AnonymousAnonymous 02 May, 2013
Lol ~
Apabila manusia bebal berkata-kata...

mcm2 keluar ... bongok ~!
AnonymousAnonymous 03 July, 2013
macai macai..komen lucah dorang x bleh dipisah..lawan debat asyik citer liwat3..tu je dorang tahu..
AnonymousAnonymous 24 July, 2013
bodohh kaum ANON.skit2 nk first; ntah kapir laknat mana pengaruh otak lembu cam korang ni.
sh mohamad amir aizat sh othman sh mohamad amir aizat sh othman 25 September, 2013
X mainlah komen blog org hnye skadar guna anynomous tu.... Tu bukan lelaki namenye.... Bnyak2lah buat kebaikan...
AnonymousAnonymous 25 September, 2013
Mahu mendapat 2,000 dolar hingga 5,000 setiap bulan. Lawat ke laman web ini. In Sha Allah masa hadapan anda terjamin.
http://www.vbuildernow.com/679344806
AnonymousAnonymous 25 September, 2013
komen2 hgpa lagi bagos dari blog ni
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 15 February, 2014
Butoh ko siamang sundal
AnonymousAnonymous 15 February, 2014
Umngok babi pukimak anak haram jadah
AnonymousAnonymous 15 February, 2014
Aku dah rasa pepet hanis sebelum ni , memang ranum dan lazat

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri