SERIUS : Ini Sahaja Kemampuan Rakyat Penang?
Home » » SERIUS : Ini Sahaja Kemampuan Rakyat Penang?

SERIUS : Ini Sahaja Kemampuan Rakyat Penang?

12 Feb 2013 120 Comments
#Apa ni orang penang, tak tahu buat selain dari rakam guna smartphone, ipad, s3? Come on lah, enjoy the show melalui mata la deyy bukan melalui smartphone la deyy.

#Kayu #Kayu #Kayu #Kayu #Kayu #Kayu



120 comments:

  1. Hahaha sume pakat duk rakam.. Huk4

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko..

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Dlu sy suke menari mcm nie.. Disebabkn hobi sy kumpul taik idung jiran skrg tdk lg sejak kedai ah chong n rakan2 ttp.. Begitu juga kedai wani.. Pak Abu pon.. Semua penduduk tlh berpindah ke bandar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak lu ni bajet lawak la tu..mcm babi

      Delete
    2. Dari pnggil psy ni..baik lah duit tu guna untuk rakyat penang.ramai lagi memerlukan duit tu..

      Delete
    3. Ahhhhh. . . Drpd bg duit kat rakyat penang baik bagi duit kat orang asli. . .

      Delete
    4. Org bawah aku shemale

      Delete
    5. Ahhhhh. . . Drpd bg duit kat rakyat penang baik bagi duit kat aku. . .

      Delete
    6. Please la,mcm beruk jumpe psy...dianggung agung kan manusia,sme jugak die tido,berak,makan sme je ngan kite...die hebat didunia tidak di akhirat esok...

      Delete
    7. aku baca dari atas

      " dari bagi duit kat PSY baik bagi kat orang Penang, pas tu dari bagi kat orang Penang, baik bagi kat orang asli.."
      macam2 ..hahaha..

      bila lak orang nak bagi duit kat aku nih !

      Delete
  3. Come on Liverpool

    ReplyDelete
  4. Selamat datang ke sini untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini tidak akan dapat melihat wajah itu adalah satu perkara yang sama juga berlaku dalam masyarakat kita nak beli

    ReplyDelete
  5. zaman da berubah, dunia dah maju..

    ReplyDelete
  6. bukan sikit telan belanja tu, 2 juta USD de...

    ReplyDelete
  7. so what? enjoy the show kepala otak kau. dh la blog copy paste. byk ckp plak.

    ReplyDelete
  8. Admin pun buat perkara yg sama kan?hehe

    ReplyDelete
  9. YOUTUBE LA APE LG

    ReplyDelete
  10. Amboi mulut ko admin,,,, penerajang mau? Aku bukan org penang tapi ko nak cakap tu biar berlapik,, nak label kemampuan 'orang penang' ? Pehhh,,, x blaja adab bercakap betulll ko ni,,,

    ReplyDelete
  11. Aku sokong orang atas ni.. aq orang kedah pon terasa sbb aq beranak kat penang.. come on admin,skali jemput psy 2 juta.. mestila org nk rakam.. nk eksyen tunjuk kat kawan.. lgipon nmpk bodo je kalau menari tengah org ramai..

    ReplyDelete
  12. Korg ni lembab btul la, asal la susah sgt nk pham maksud admin.. maksud admin, xde benda laen ke pnonton nk buat mase show tu slain dr recording??? X semestinya ikut depa menari.. bt la ape yg patut sekurgnya bbaloi 2 juta tu.. ni dok tgkap gambaq.. nk buat pe.. gambar n video die bsepah kt youtube...ape daa..

    ReplyDelete
  13. Korg ni lembab btul la, asal la susah sgt nk pham maksud admin.. maksud admin, xde benda laen ke pnonton nk buat mase show tu slain dr recording??? X semestinya ikut depa menari.. bt la ape yg patut sekurgnya bbaloi 2 juta tu.. ni dok tgkap gamba.. nk buat pe.. gambar n video die bsepah kt youtube...

    ReplyDelete
  14. nk menunjuk lah tu...ko ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada la bangang... ambik kt youtube, split, join, cnvert, rename , msuk dlm phone, pastu mnunjuk... xde saper leh perasan bhai... kecik punya hal... ni zaman teknologi bahlul...

      Delete
  15. bodoh r diorang nie...
    nak konsert,orang bagi konsert,tapi tak enjoy sebaik mungkin...

    #rugi#bangang#kayu

    ReplyDelete
  16. Bagus dengar ceramah ustaz azhar idrus dari tgok konsert tak berfaedah nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol betol betol. . . Ko berapa kerap tgok/dngr ceramah uai. . .

      Delete
  17. habis... kalau x leh nak berakam nak buat apa? buat tiger show kat bawah stage??? biar laa diaorg nak rakam boleh buat kenangan... otak ada letaq kat jubuq... heii... zombie run salah... rakam kat konsert psy salah....

    #APAPUNTAKBOLEH!!!!!

    ReplyDelete
  18. "Are You Ready For BN?"
    "No!!!!!!!!!!!!!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    2. bengong tol ko nie..smua pakat no ko lak yes puihhhhhh!!!

      Delete
    3. Org bdoh mcm die tu mang selamenye ckap yes!!50 thun dperbdohkan pon still yes.lagi. Ciann

      Delete
  19. skurangnya psy ade kt Malaysia.... apa slh kalo rakam untk diri sndiri. bangan abadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg la xsalah syaithonirrojim... admin menyindir ko xphm ker... apalah bengap cam babi ko nih... ko la yg terlebih abadi dari abby abadi punya bangangnya...

      Delete
  20. Ustaz Azhar Idrus lg r menunjuk.
    Yg gelak pakai songkok kopiah serban gelak TERBAHAK BAHAK bodoh abadi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko rs ko bgus sgt ke? Ilmu agama dh penuh Di dada.. ko yg bodoh... Kalo dh bodoh duk diam2.. Jgn nk tnjuk kebodohan 2... Org nk smpaikn ilmu lg nk kondem.. Bodoh bertingkat2..

      Delete
    2. Mulut tue kena jaga...kmu ingat kmu pandai sgtkah? Mengatakan bodoh pada org lain..fikir sebelum ckp..jan pandai ckp jak...

      Delete
    3. Mmg ptt Di panggil bodoh pon.. Sbb mmg bodoh yg nyata bile x sng tgk org berdakwah...

      Delete
    4. Klo hati da hitam mmang cm tue...suka2 pngil org bodo..org nk brdakwah biar laa..

      Delete
    5. 10 org atas aku bodo. . . .
      10 org bawah aku isap punai lim guan eng

      Delete
    6. Yg atas aku penjilat serial jubo najib n mak mah..

      Delete
    7. ko lar bodo sial..maen sdp mulut kte kat ustaz cmtu..bengong tahap sial dh ko nie..

      Delete
  21. Najib ; are you ready for Psy
    Org penang : yesss......
    Najib ; are you ready for BN?
    Org penang : No.......
    Najib ; are you ready for BN?
    Org penang : No.......
    Najib ; are you ready for BN?
    Org penang : No.......
    Najib ; are you ready for BN?
    Org penang : No.......
    Najib ; ohhh psy korang nak, BN tak nak plak
    woiii bleh blah lah.......
    GuanEng : hahaha padan muka ko najib amekaw....
    Najib ; pukimak kau GuanEng........

    ReplyDelete
  22. xde ke butang like kat komen mcm dlm fb? aku nk like komen org atas aku ni.

    ReplyDelete
  23. 10 org rakam berlainan kualiti vdeo audio suda sume dok nj rkam memda, t download jela kat youtube, hahaha, rm2 juta 2 nilai 8 min psy dr rkyat mereka sndri yg hnya RM500 brpuluh2 tahun kmerdekaan, hahaha, sayy NOOOOOOOO to BN/UMNo

    ReplyDelete

  24. kau boleh jamin 100% ke admin yg rakam tu semua org penang..cukuplah sekadar copy paste dri blog lain jgn tmbahkan lg kebangangan kau tu..biar muka hodoh jgn kita bodoh..

    ReplyDelete
  25. Dah2.. Skrg yg pnting admin pen patah nie dh murtad..

    ReplyDelete
  26. aq stujuk!!! gelaq cm setain.memalukan

    ReplyDelete
  27. karim : ustaz,ape hukumnye gelak 'terlebih' bak kate stacy terlebih sudah..apable ktike mndgr ceramah agme trutme skali di dlm masjid?

    ustaz azhar IDRIS : tak dop hukumnye,sbb sdare kite pn gelak mcm hok tu jugop..iblis

    ReplyDelete
  28. najib bayar kat PSY tu pakai gaji dia ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai duit rakyat la pe lg.. Anak bertunang pon msuk akaun kerajaan... Puii sial la jai...

      Delete
    2. tolong sertakn bukti sebelum memaki....ckp sape pn bleh...

      Delete
    3. bukti ape lg cai???

      Delete
    4. Kalo nak bkti.bgi pmbgkang naik. 1 per 1 pmbangkang akn bwk kuar bkti nti. Skrg leh la paper n news krajaan kontrol.tnjuk ug baik krajaan je la.bgi duit kay rkyt e2 ini,then naikkan harge gule,minyak n lain2.serupe mcm x yah bagi duit2 bntuan tu.mcm kimak

      Delete
  29. Ade jgk org kutuk uai tp mmg btol pn..kahkahkah

    ReplyDelete
  30. orang penang bangang..itu tajuk yang sepatutnya...

    ReplyDelete
  31. Admin nie mmg nk kna sepak trajang bru nk dudok diam kerr.. dh xda smartphone, ipad, iphone, s3 dll tue, dudok senyap larr... nk kutuk org fikir la dulu... jeles kowt... DASAR ADMIN SIAL.. ckp org Penang cmtu.. PERGI MAMPOS LAR ADMIN SIAL...

    #aNaKjAtIsElAnGoR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi admin ada blog. . . . Hahahaha
      ko ada. . . ????
      Ada. . .
      Ada aku kesah. . .

      Delete
  32. babi agak2 la cakap org penang bukan semua suka psy nie sial....mind ur languange....anjing punya admin

    ReplyDelete
  33. gelak2 pun ada dpt mesej..bkn gelak, terkinja2 mcm beruk tp dpt penat...BanganG!...smpai yg tu pom nk kne kabor..statement mcm bdk tadika..puuiihh..

    ReplyDelete
  34. da memang orang penang, kedah n kelantan macam pukimak.. ko nak kate ape.. puii kat muke korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org malaysia sume pukimak..

      Delete
  35. org penang pelacur sial!!! nk2 org bayan lepas! mmg kerja isap kote je.. xgitu ?? hahA.. TETEK KECIK!!

    ReplyDelete
  36. ZAHIRATUL NDY ZRID.. PELACUR PENANG! YEAH!!!

    ReplyDelete
  37. Pe ke bangang yg g ktuk uai pehal ? owg sbuk ktuk psy r bangang !! Ni r pngruh bn r ni sngup ktuk pndakwah dr ktuk pmbuat mksiat . .huhu hahaha . . Bangang

    ReplyDelete
  38. Ko yg bangang..hidup pkr!!

    ReplyDelete
  39. Admin tengin puiihhhh. dh da skrg adew teknologi smartphone, ipad, iphone, s3.. xkn lar nak rakam gune handphone 3310??? akai ada kaaaa????

    ReplyDelete
  40. admin jeles tak pergi. n takda fone.

    ReplyDelete
  41. kelakar la cara bn nak tambat hati rakyat...panggil psy....baik duit 2 juta tu ko bg kat rakyat lgk baguih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang bodooooo. . . Krjaan dah ba 5.2 bilion. . . Ko buta ea

      Delete
    2. Dpt 500 pon batak... Cian ko.. Psy 8min je dpt 2juta... Puiii....

      Delete
    3. Tu ar. Bodoh pnye org. Takat rm5oo tu sbulan je hbis, batak kot. Cian, tgok la nti msti ade harge brg lain lak yg naik pasni..

      Delete
  42. apa kejadah nya semua orang nak rakam..

    Ahli Fikir Blog

    ReplyDelete
  43. ni r mnunjukkn negara kite maju,dh bteknologi tinggi. bodoh bangang abadi. spe yg menafikan msg aku mmg x reti bsyukur

    ReplyDelete
  44. CINA PENANG BABI!!!!!!!

    ReplyDelete
  45. korang x pikir ke yang korang gi consert tu dosa.....lepas tu nk pi ejek bagai ...kan orang islam?melayu ade adab.....MANUSIA AKHIR ZAMAN

    ReplyDelete
  46. admin BABI.! admin mkn TAIK.!

    ReplyDelete
  47. puihh..sial lah yg korang maki org PENANG 2!!stiap ngeri pUn ada JALANG lah!!!!ntah2 MAK kOrng,,KAKAK kOrg Or ADK PMPUAN kOrg pn keje MENJALANG Je!!!ADMIN Pn bangang..dah psy kat ats stage,,xkan nak isap telO dya???rcOrd jeLah!!!

    ReplyDelete
  48. alah admin..ko xade time 2..kalau ko ade,,msti ko pun menganjing nak recOrd shOw PSY ni..

    ReplyDelete
  49. hahaha...org smua record time PSY wat show tapi,,admin record time rosmah nyanyi lagu gong xi fa cai...

    ReplyDelete
  50. kalau x record bole enjoy 1 kali jer...kalo record slama-2nye bole enjoy..gune otak la admin..

    ReplyDelete
  51. orang penang macam puki pelacur..org penang orang yang terkutuk di malaysia..jumpa orang penang dimana-mana sila tembak kepalanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ko lah pelacur!!panggil ayah ko tembak puki mak ko dulu k???

      Delete
  52. Hang jangan pi Penang,tanah tu haram untuk hang...awat hang tu alim sangat ka,tak da dosa ka,silap2 hang tak perasan dah 10 bakul mengata kat orang macam dia tu alim sangat....perasan

    ReplyDelete
  53. Ko diam ros aku rogol ko

    ReplyDelete
  54. Awatnya mu jealous sangat kat orang Penang,jangan anggap dirimu tu tu semuanya okey,kami org Penang time enjoy kami enjoy tapi berrpada2,mu mengata org tak berenti macam tak da brek tu apasal,kami kat Penang bukan semua nya pelahap,yang ramai kat Penang beranak tak ada bapa tu orang luar...lu ada paham..nak tau tanya orang kilang buat survey..jangan cakap kalau tak ada bukti

    ReplyDelete
  55. Niat mu pon dah tak baik,tuhan dah catat DOSA walaupun kita tak buat lagi...TAUBAT la masa ada lagi.....nanti tak dan

    ReplyDelete
  56. Dari panggil org kafir buat maksiat terang-terangan (penari wanita) Lebih baik panggil ulam2 dari luar negare atau dlm negare buat ceramah, baru lah malaysia dapat berkat dn remaja islam jd hebat. Ini tngok maksiat, buatkn kite mkin lemah. Contohnye, sikit2 mencarut. Sampai bile melayu islam nk maju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu majlis raya cina la...tk kn nk panggil ulama buat ceramah...agak2 la skit

      Delete
    2. maksud aku, kegunaan duit tu. bukan majlis tu. 2 juta, gile tak banyak.

      Delete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  58. cina babi komunis

    ReplyDelete
  59. ada baiknye jgk dorg rakam...bleh jgk la tgk jibby dimalukan oleh rakyat penang...Are u ready for bn?? NOOOOO....hahaha...nk harapkan tv3 mmg xkan kuar la part yg tu...wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah, dah la babi bodoh pula tu.

      Delete
  60. sentap hati mak nak..

    ReplyDelete
  61. pasal psy bangang tu .. sesama kita gaduh .. lawak siak .. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni gaduh bukan sebab psy...ni gaduh sebab admin ni dok provok org len...

      Delete
  62. Ni sebab nak kasi admin tengok jugak la...

    ReplyDelete
  63. admin nie ngn psy sme je dua2x bangang abadi

    ReplyDelete
  64. sedih lah mcm niy . smpi bile kite nak maju mcm niy ? Bile nak capai 2020 kalau rakyat malaysia mcm niy . Tapi tak baik kan kutuk pm mcm tuh , kutuk UAI .. pm dah buat mcm2 kat kite . PSY dtg bukan guna duit rakyat . tapi sebaliknya kerajaan penang yg bagi . Pm habis kan duit sebanyak 5.2 bilion untuk kita semua. Fikir lahh . Kita 1 Malaysia . Jangan buruk kan nama malaysia .

    ReplyDelete
  65. Lepas ni, orang Penang bawak kamera cam media guna tuh.. atau cam file the hobbit punya kamera, kasi rakam saiz 4k. baru admin macai ni puas

    ReplyDelete
  66. alaa rakyat malaysia kan semua susah2, kerajaan ambik duit skit nak melabur pun bising2 fitnah macam2. rakyat miskin jdi mcm nie laa...

    ReplyDelete
  67. ni sume anwarnye pasal la ni

    ReplyDelete
  68. Lawak tul....bayar konsert camni boleh...nak bagi sumbangan pada balu pdrm yg terkorban mohon sumbangan orang ramai......stupid

    ReplyDelete
  69. suda la admin ... ada saja sembang .. da show rare.. kasi rakam la .. beng juga admin ni ...

    da la guna info, gambar, video semua dari web lain ..

    ReplyDelete
  70. teruk btol pembangkang ni..perangai cm budak2.. nk memalukan orang je kerjanye.. pastu nk bangga2.. sebijik cam perangai aku masa kecik2 dulu.. tp sekarang aku dah besar..dah matang.. so ak boleh nmpk yg semua pembangkang ni lagi banyak keburukan dari kebaikan

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri