SERIUS : Ini Sahaja Kemampuan Rakyat Penang?

#Apa ni orang penang, tak tahu buat selain dari rakam guna smartphone, ipad, s3? Come on lah, enjoy the show melalui mata la deyy bukan melalui smartphone la deyy.

#Kayu #Kayu #Kayu #Kayu #Kayu #Kayu



{ 120 comments.. read them below or add one }

ery sky ery sky 12 February, 2013
Hahaha sume pakat duk rakam.. Huk4
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Dlu sy suke menari mcm nie.. Disebabkn hobi sy kumpul taik idung jiran skrg tdk lg sejak kedai ah chong n rakan2 ttp.. Begitu juga kedai wani.. Pak Abu pon.. Semua penduduk tlh berpindah ke bandar..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Selamat datang ke sini untuk maklumat lanjut mengenai perkara ini tidak akan dapat melihat wajah itu adalah satu perkara yang sama juga berlaku dalam masyarakat kita nak beli
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
zaman da berubah, dunia dah maju..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Alamak lu ni bajet lawak la tu..mcm babi
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
bukan sikit telan belanja tu, 2 juta USD de...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
so what? enjoy the show kepala otak kau. dh la blog copy paste. byk ckp plak.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Admin pun buat perkara yg sama kan?hehe
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Amboi mulut ko admin,,,, penerajang mau? Aku bukan org penang tapi ko nak cakap tu biar berlapik,, nak label kemampuan 'orang penang' ? Pehhh,,, x blaja adab bercakap betulll ko ni,,,
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Aku sokong orang atas ni.. aq orang kedah pon terasa sbb aq beranak kat penang.. come on admin,skali jemput psy 2 juta.. mestila org nk rakam.. nk eksyen tunjuk kat kawan.. lgipon nmpk bodo je kalau menari tengah org ramai..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Korg ni lembab btul la, asal la susah sgt nk pham maksud admin.. maksud admin, xde benda laen ke pnonton nk buat mase show tu slain dr recording??? X semestinya ikut depa menari.. bt la ape yg patut sekurgnya bbaloi 2 juta tu.. ni dok tgkap gambaq.. nk buat pe.. gambar n video die bsepah kt youtube...ape daa..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Korg ni lembab btul la, asal la susah sgt nk pham maksud admin.. maksud admin, xde benda laen ke pnonton nk buat mase show tu slain dr recording??? X semestinya ikut depa menari.. bt la ape yg patut sekurgnya bbaloi 2 juta tu.. ni dok tgkap gamba.. nk buat pe.. gambar n video die bsepah kt youtube...
Rose Gebu Rose Gebu 12 February, 2013
Tarian naga gak best......
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
nk menunjuk lah tu...ko ada?
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
bodoh r diorang nie...
nak konsert,orang bagi konsert,tapi tak enjoy sebaik mungkin...

#rugi#bangang#kayu
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Bagus dengar ceramah ustaz azhar idrus dari tgok konsert tak berfaedah nie..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
habis... kalau x leh nak berakam nak buat apa? buat tiger show kat bawah stage??? biar laa diaorg nak rakam boleh buat kenangan... otak ada letaq kat jubuq... heii... zombie run salah... rakam kat konsert psy salah....

#APAPUNTAKBOLEH!!!!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
"Are You Ready For BN?"
"No!!!!!!!!!!!!!!"
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
skurangnya psy ade kt Malaysia.... apa slh kalo rakam untk diri sndiri. bangan abadi
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ustaz Azhar Idrus lg r menunjuk.
Yg gelak pakai songkok kopiah serban gelak TERBAHAK BAHAK bodoh abadi!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Dari pnggil psy ni..baik lah duit tu guna untuk rakyat penang.ramai lagi memerlukan duit tu..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Najib ; are you ready for Psy
Org penang : yesss......
Najib ; are you ready for BN?
Org penang : No.......
Najib ; are you ready for BN?
Org penang : No.......
Najib ; are you ready for BN?
Org penang : No.......
Najib ; are you ready for BN?
Org penang : No.......
Najib ; ohhh psy korang nak, BN tak nak plak
woiii bleh blah lah.......
GuanEng : hahaha padan muka ko najib amekaw....
Najib ; pukimak kau GuanEng........
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ko rs ko bgus sgt ke? Ilmu agama dh penuh Di dada.. ko yg bodoh... Kalo dh bodoh duk diam2.. Jgn nk tnjuk kebodohan 2... Org nk smpaikn ilmu lg nk kondem.. Bodoh bertingkat2..
peaceNOwarpeaceNOwar 12 February, 2013
xde ke butang like kat komen mcm dlm fb? aku nk like komen org atas aku ni.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
10 org rakam berlainan kualiti vdeo audio suda sume dok nj rkam memda, t download jela kat youtube, hahaha, rm2 juta 2 nilai 8 min psy dr rkyat mereka sndri yg hnya RM500 brpuluh2 tahun kmerdekaan, hahaha, sayy NOOOOOOOO to BN/UMNo
AnonymousAnonymous 12 February, 2013

kau boleh jamin 100% ke admin yg rakam tu semua org penang..cukuplah sekadar copy paste dri blog lain jgn tmbahkan lg kebangangan kau tu..biar muka hodoh jgn kita bodoh..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Mulut tue kena jaga...kmu ingat kmu pandai sgtkah? Mengatakan bodoh pada org lain..fikir sebelum ckp..jan pandai ckp jak...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Dah2.. Skrg yg pnting admin pen patah nie dh murtad..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
aq stujuk!!! gelaq cm setain.memalukan
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
karim : ustaz,ape hukumnye gelak 'terlebih' bak kate stacy terlebih sudah..apable ktike mndgr ceramah agme trutme skali di dlm masjid?

ustaz azhar IDRIS : tak dop hukumnye,sbb sdare kite pn gelak mcm hok tu jugop..iblis
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
najib bayar kat PSY tu pakai gaji dia ke????

AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Mmg ptt Di panggil bodoh pon.. Sbb mmg bodoh yg nyata bile x sng tgk org berdakwah...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ade jgk org kutuk uai tp mmg btol pn..kahkahkah
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
orang penang bangang..itu tajuk yang sepatutnya...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Admin nie mmg nk kna sepak trajang bru nk dudok diam kerr.. dh xda smartphone, ipad, iphone, s3 dll tue, dudok senyap larr... nk kutuk org fikir la dulu... jeles kowt... DASAR ADMIN SIAL.. ckp org Penang cmtu.. PERGI MAMPOS LAR ADMIN SIAL...

#aNaKjAtIsElAnGoR
bayang2 bayang2 12 February, 2013
babi agak2 la cakap org penang bukan semua suka psy nie sial....mind ur languange....anjing punya admin
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
gelak2 pun ada dpt mesej..bkn gelak, terkinja2 mcm beruk tp dpt penat...BanganG!...smpai yg tu pom nk kne kabor..statement mcm bdk tadika..puuiihh..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
da memang orang penang, kedah n kelantan macam pukimak.. ko nak kate ape.. puii kat muke korang..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
org penang pelacur sial!!! nk2 org bayan lepas! mmg kerja isap kote je.. xgitu ?? hahA.. TETEK KECIK!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
ZAHIRATUL NDY ZRID.. PELACUR PENANG! YEAH!!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Pe ke bangang yg g ktuk uai pehal ? owg sbuk ktuk psy r bangang !! Ni r pngruh bn r ni sngup ktuk pndakwah dr ktuk pmbuat mksiat . .huhu hahaha . . Bangang
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ko yg bangang..hidup pkr!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Admin tengin puiihhhh. dh da skrg adew teknologi smartphone, ipad, iphone, s3.. xkn lar nak rakam gune handphone 3310??? akai ada kaaaa????
xbodo sngatxbodo sngat 12 February, 2013
Klo hati da hitam mmang cm tue...suka2 pngil org bodo..org nk brdakwah biar laa..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
admin jeles tak pergi. n takda fone.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
kelakar la cara bn nak tambat hati rakyat...panggil psy....baik duit 2 juta tu ko bg kat rakyat lgk baguih....
Barzrul Barzrul 12 February, 2013
apa kejadah nya semua orang nak rakam..

Ahli Fikir Blog
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
ni r mnunjukkn negara kite maju,dh bteknologi tinggi. bodoh bangang abadi. spe yg menafikan msg aku mmg x reti bsyukur
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
CINA PENANG BABI!!!!!!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
korang x pikir ke yang korang gi consert tu dosa.....lepas tu nk pi ejek bagai ...kan orang islam?melayu ade adab.....MANUSIA AKHIR ZAMAN
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
admin BABI.! admin mkn TAIK.!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
puihh..sial lah yg korang maki org PENANG 2!!stiap ngeri pUn ada JALANG lah!!!!ntah2 MAK kOrng,,KAKAK kOrg Or ADK PMPUAN kOrg pn keje MENJALANG Je!!!ADMIN Pn bangang..dah psy kat ats stage,,xkan nak isap telO dya???rcOrd jeLah!!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
alah admin..ko xade time 2..kalau ko ade,,msti ko pun menganjing nak recOrd shOw PSY ni..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
hahaha...org smua record time PSY wat show tapi,,admin record time rosmah nyanyi lagu gong xi fa cai...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
kalau x record bole enjoy 1 kali jer...kalo record slama-2nye bole enjoy..gune otak la admin..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ahhhhh. . . Drpd bg duit kat rakyat penang baik bagi duit kat orang asli. . .
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Org bawah aku shemale
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Betol betol betol. . . Ko berapa kerap tgok/dngr ceramah uai. . .
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
10 org atas aku bodo. . . .
10 org bawah aku isap punai lim guan eng
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Tapi admin ada blog. . . . Hahahaha
ko ada. . . ????
Ada. . .
Ada aku kesah. . .
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Hang bodooooo. . . Krjaan dah ba 5.2 bilion. . . Ko buta ea
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
orang penang macam puki pelacur..org penang orang yang terkutuk di malaysia..jumpa orang penang dimana-mana sila tembak kepalanya
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Hang jangan pi Penang,tanah tu haram untuk hang...awat hang tu alim sangat ka,tak da dosa ka,silap2 hang tak perasan dah 10 bakul mengata kat orang macam dia tu alim sangat....perasan

AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Ko diam ros aku rogol ko
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Awatnya mu jealous sangat kat orang Penang,jangan anggap dirimu tu tu semuanya okey,kami org Penang time enjoy kami enjoy tapi berrpada2,mu mengata org tak berenti macam tak da brek tu apasal,kami kat Penang bukan semua nya pelahap,yang ramai kat Penang beranak tak ada bapa tu orang luar...lu ada paham..nak tau tanya orang kilang buat survey..jangan cakap kalau tak ada bukti
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Niat mu pon dah tak baik,tuhan dah catat DOSA walaupun kita tak buat lagi...TAUBAT la masa ada lagi.....nanti tak dan
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Yg atas aku penjilat serial jubo najib n mak mah..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Pakai duit rakyat la pe lg.. Anak bertunang pon msuk akaun kerajaan... Puii sial la jai...
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Org malaysia sume pukimak..
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
Dpt 500 pon batak... Cian ko.. Psy 8min je dpt 2juta... Puiii....
emi kurakura emi kurakura 12 February, 2013
Dari panggil org kafir buat maksiat terang-terangan (penari wanita) Lebih baik panggil ulam2 dari luar negare atau dlm negare buat ceramah, baru lah malaysia dapat berkat dn remaja islam jd hebat. Ini tngok maksiat, buatkn kite mkin lemah. Contohnye, sikit2 mencarut. Sampai bile melayu islam nk maju?
emi kurakura emi kurakura 12 February, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 12 February, 2013
ada baiknye jgk dorg rakam...bleh jgk la tgk jibby dimalukan oleh rakyat penang...Are u ready for bn?? NOOOOO....hahaha...nk harapkan tv3 mmg xkan kuar la part yg tu...wakakaka
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Tu lah, dah la babi bodoh pula tu.
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
sentap hati mak nak..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Mmg la xsalah syaithonirrojim... admin menyindir ko xphm ker... apalah bengap cam babi ko nih... ko la yg terlebih abadi dari abby abadi punya bangangnya...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Ada la bangang... ambik kt youtube, split, join, cnvert, rename , msuk dlm phone, pastu mnunjuk... xde saper leh perasan bhai... kecik punya hal... ni zaman teknologi bahlul...
MOL.fm MOL.fm 13 February, 2013
pasal psy bangang tu .. sesama kita gaduh .. lawak siak .. hahahahaha
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Ahhhhh. . . Drpd bg duit kat rakyat penang baik bagi duit kat aku. . .
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
bengong tol ko nie..smua pakat no ko lak yes puihhhhhh!!!
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ko lar bodo sial..maen sdp mulut kte kat ustaz cmtu..bengong tahap sial dh ko nie..
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
tu majlis raya cina la...tk kn nk panggil ulama buat ceramah...agak2 la skit
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Please la,mcm beruk jumpe psy...dianggung agung kan manusia,sme jugak die tido,berak,makan sme je ngan kite...die hebat didunia tidak di akhirat esok...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
Ni sebab nak kasi admin tengok jugak la...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
ni gaduh bukan sebab psy...ni gaduh sebab admin ni dok provok org len...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
admin nie ngn psy sme je dua2x bangang abadi
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
tolong sertakn bukti sebelum memaki....ckp sape pn bleh...
AnonymousAnonymous 13 February, 2013
sedih lah mcm niy . smpi bile kite nak maju mcm niy ? Bile nak capai 2020 kalau rakyat malaysia mcm niy . Tapi tak baik kan kutuk pm mcm tuh , kutuk UAI .. pm dah buat mcm2 kat kite . PSY dtg bukan guna duit rakyat . tapi sebaliknya kerajaan penang yg bagi . Pm habis kan duit sebanyak 5.2 bilion untuk kita semua. Fikir lahh . Kita 1 Malaysia . Jangan buruk kan nama malaysia .
Ahmad Syihabuddin Ahmad Syihabuddin 14 February, 2013
Lepas ni, orang Penang bawak kamera cam media guna tuh.. atau cam file the hobbit punya kamera, kasi rakam saiz 4k. baru admin macai ni puas
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
alaa rakyat malaysia kan semua susah2, kerajaan ambik duit skit nak melabur pun bising2 fitnah macam2. rakyat miskin jdi mcm nie laa...
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Org bdoh mcm die tu mang selamenye ckap yes!!50 thun dperbdohkan pon still yes.lagi. Ciann
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Kalo nak bkti.bgi pmbgkang naik. 1 per 1 pmbangkang akn bwk kuar bkti nti. Skrg leh la paper n news krajaan kontrol.tnjuk ug baik krajaan je la.bgi duit kay rkyt e2 ini,then naikkan harge gule,minyak n lain2.serupe mcm x yah bagi duit2 bntuan tu.mcm kimak
AnonymousAnonymous 15 February, 2013
Tu ar. Bodoh pnye org. Takat rm5oo tu sbulan je hbis, batak kot. Cian, tgok la nti msti ade harge brg lain lak yg naik pasni..
emi kurakura emi kurakura 17 February, 2013
maksud aku, kegunaan duit tu. bukan majlis tu. 2 juta, gile tak banyak.
Hany Sophie Love Hany Sophie Love 18 February, 2013
aku baca dari atas

" dari bagi duit kat PSY baik bagi kat orang Penang, pas tu dari bagi kat orang Penang, baik bagi kat orang asli.."
macam2 ..hahaha..

bila lak orang nak bagi duit kat aku nih !
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
ni sume anwarnye pasal la ni
AnonymousAnonymous 07 March, 2013
Lawak tul....bayar konsert camni boleh...nak bagi sumbangan pada balu pdrm yg terkorban mohon sumbangan orang ramai......stupid
AnonymousAnonymous 08 March, 2013
suda la admin ... ada saja sembang .. da show rare.. kasi rakam la .. beng juga admin ni ...

da la guna info, gambar, video semua dari web lain ..

AnonymousAnonymous 08 March, 2013
teruk btol pembangkang ni..perangai cm budak2.. nk memalukan orang je kerjanye.. pastu nk bangga2.. sebijik cam perangai aku masa kecik2 dulu.. tp sekarang aku dah besar..dah matang.. so ak boleh nmpk yg semua pembangkang ni lagi banyak keburukan dari kebaikan
AnonymousAnonymous 10 March, 2013
mak ko lah pelacur!!panggil ayah ko tembak puki mak ko dulu k???
AnonymousAnonymous 19 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri